Ποδόσφαιρο

Α' Γερμανίας: Γκολ σε Βρέμη και Φρανκφούρτη

Σάββατο, 25 Νοεμβρίου 2023 - 10:41

Κυρίως πιάτο στη 12η αγωνιστική της Bundesliga με έξι ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις.

Α' Γερμανίας: Γκολ σε Βρέμη και Φρανκφούρτη

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις Α’ Γερμανίας.

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ-ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ

Η Ντόρτμουντ δεν είχε καθόλου καλή εικόνα και ηττήθηκε δίκαια από την Στουτγκάρδη με 2-1 και ίσως θα έπρεπε να χάσει με μεγαλύτερο σκορ. Η ομάδα του Έντιν Τέρζιτς είναι στο -10 από την πρωτοπόρο Λέβερκουζεν. Αρκετά μακριά, με το αρνητικό σερί να φτάνει πλέον τους τρεις αγώνες δίχως νίκη (0/1/2) και την Μπορούσια να έχει χάσει τους τελευταίους δύο. Τρία ματς χωρίς νίκη για πρώτη φορά μετά τον Οκτώβριο του 2022. Επιστρέφει στο κέντρο ο αρχηγός Τσαν αλλά μένει εκτός για το υπόλοιπο του 2023 ο μέσο-επιθετικός Νμέτσα (10 ματς/2 ασίστ). '

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Η Γκλάντμπαχ έφτιαξε περισσότερες καλές ευκαιρίες και ήταν πιο αποτελεσματική από την Βόλφσμπουργκ για να νικήσει δίκαια με 4-0 αν και το σκορ την κολακεύει. Για πρώτη φορά κράτησε το μηδέν αμυντικά φέτος ενώ απέδειξε για ακόμη έναν αγώνα ότι είναι σε καλή κατάσταση στο δημιουργικό κομμάτι. Αήττητη πλέον για τρία παιχνίδια (2/1/0) κάτι που συμβαίνει πρώτη φορά από τον Απρίλιο. Εκτός έχει οκτώ σερί Goal/Goal και Over 2,5 (1/4/3). Εκτός ο βασικός τερματοφύλακας Όμλιν και ο στόπερ Ιτακούρα (7 ματς/2 γκολ).

* Η Ντόρτμουντ έχει παραχωρήσει έξι πέναλτι σε έντεκα αγώνες τα περισσότερα από ποτέ στην ιστορία της

* Η Γκλάντμπαχ έχει μαζέψει έντεκα βαθμούς στα τελευταία έξι παιχνίδια και είχε μόλις δύο βαθμούς στα πρώτα πέντε.

* Η Ντόρτμουντ μετράει εννέα σερί νίκες εντός έδρας απέναντι στην Γκλάντμπαχ με τα γκολ να είναι 32-5

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Δεν έχει να χάσει τίποτα η Γκλάντμπαχ και επιθετικά είναι καλά. Σίγουρα είναι φαβορί η Ντόρτμουντ αλλά το 2,57 στην διπλή ευκαιρία Χ2 είναι ωραίο για ρίσκο. Καλή και η απόδοση για Goal/Goal και Over 3,5.

ΟΥΝΙΟΝ ΒΕΡ.-ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ

Η Ουνιόν Βερολίνου δεν είχε καμία τύχη απέναντι στην πρωτοπόρο Λέβερκουζεν και έχασε 4-0. Ο δείκτης των xGoals στο 0,07 τα λέει όλα. Γνώρισε δίκαια την συντριβή και η διοίκηση αποφάσισε να βάλει τέλος στην συνεργασία με τον προπονητή Ουρς Φίσερ μετά από πεντέμισι χρόνια. Ο ανθρωπος που άλλαξε την ιστορία του συλλόγου αποχωρεί και ανέλαβε προσωρινά ο Γκρότε, κόουτς της Κ19. Χωρίς νίκη για δεκατέσσερα ματς σε όλες τις διοργανώσεις (0/1/13) και ουραγός πλέον στην βαθμολογία. Τιμωρημένος ο μέσος Κεντίρα (2 ματς) και εκτός ο στόπερ Ντούκι (8 ματς/1 γκολ), ο επιθετικός Μπέκερ (10 ματς/2 ασίστ) και πιθανότατα και ο Μπονούτσι (6 ματς/1 γκολ).

Η Αουγκσμπουργκ έπρεπε ξανά να βρεθεί πίσω στο σκορ για να αντιδράσει. Πήρε δίκαιη ισοπαλία 1-1 από την Χόφενχαϊμ. Από την ημέρα που ανέλαβε ο Γες Τόρουπ η ομάδα είναι αήττητη (2/2/0) με ισάριθμα Goal/Goal. Εντυπωσιακό ότι είναι η ομάδα που έχει μαζέψει τους περισσότερους βαθμούς ενώ έχει βρεθεί πίσω στο σκορ. Το έχει καταφέρει έξι φορές με τρεις νίκες και τρεις ισοπαλίες. Εκτός δέχεται γκολ για δεκαεννέα σερί ματς (2/4/13) με μέσο όρο 2,5 παθητικό. Μόνιμα εκτός Μάιερ, Φράμπεργκερ, Όξφορντ.

* Η Ουνιόν Βερολίνου έχει χάσει εννέα συνεχόμενα παιχνίδια και μόνο μια ομάδα στην ιστορία σώθηκε με τόσο κακό σερί, το Αννόβερο την σεζόν 2009/10.

* Η Αουγκσμπουργκ έχει πάρει βαθμό και στα τέσσερα πρώτα παιχνίδια νέου προπονητή για πρώτη φορά στην ιστορία της

* Η Ουνιόν Βερολίνου δεν έχει νίκη απέναντι στην Άουγκσμπουργκ στα τελευταία έξι ματς (0/2/4).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Σημείο δεν μοιάζει εύκολο να προβλέψεις σε αυτό τον αγώνα. Άγνωστη η εικόνα της Ουνιόν και χαμηλή η απόδοση του άσου. Καλές αποδόσεις έχουν τόσο το Goal/Goal στο ματς όσο και το Over 2,5.

ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ-ΝΤΑΡΜΣΤΑΝΤ

Η Φράιμπουργκ έχασε από την Λειψία με 3-1 όταν οι δύο ομάδες άρχισαν τις αλλαγές. Η ποιότητα στον πάγκο της αντιπάλου έφερε δίκαιη ήττα. Δεν είχε κακή εικόνα η ομάδα του Κρίστιαν Στράιχ αλλά ηττήθηκε και αυτό έχει γίνει - κακό- συνήθειο. Η ομάδα έχει μόνο μια νίκη στα πέντε τελευταία παιχνίδια (1/1/3) δεχόμενη εύκολα γκολ καθώς έχει δεχτεί δώδεκα στα πέντε ματς. Εντός πάντως είναι αήττητη τρεις αγώνες (2/1/0). Λείπουν οι μπακ Κούμπλερ (10 ματς), Γκούντερ (1 ματς/1 ασίστ), ο μέσος Ρελ (8 ματς/1 γκολ/1 ασίστ) και ο επιθετικός Φίλιπ (6 ματς/1 γκολ).

Η Ντάρμσταντ έμεινε σε δίκαιο 0-0 με την Μάιντς. Κράτησε για πρώτη φορά φέτος το μηδέν στην άμυνα και αυτό ήταν το πιο θετικό από τον αγώνα. Παραμένει χωρίς νίκη τέσσερις αγώνες (0/1/3) και εκτός έδρας έχει τέσσερα συνεχόμενα Over. Επιστρέφει στον πάγκο ο προπονητής Λίμπερκνεχτ μετά από σοβαρό πρόβλημα υγεία της συζύγου του ενώ επιστρέφουν από τιμωρίες οι βασικοί στόπερ Μαγκλίτσα, Γκιάσουλα και ο μέσος Χόλαντ. Τιμωρημένος είναι όμως ο κεντρικός αμυντικός Κλάρερ (11 ματς/2 ασίστ).

* Η Φράιμπουργκ έχει δεχτεί πέντε φορές γκολ στα πρώτα δεκαπέντε λεπτά των αγώνων της φέτος αυτό συνέβη πέρσι όλη την χρονιά μόλις τρεις φορές.

* Η Ντάρμσταντ έχει προπονητή τον Λμπερκνεχτ ο οποίος δεν έχει νικήσει ποτέ την Φράιμπουργκ σε πέντε προσπάθειες (0/2/3).

* H Φράιμπουργκ είναι αήττητη για τέσσερις εντός έδρας αγώνες με τη Ντάρμσταντ (2/2/0).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: H Φράιμπουργκ τα πηγαίνει καλά με ομάδες που ανεβαίνουν κατηγορία και τέτοια παιχνίδια τα κερδίζει. Ποντάρουμε ότι θα το κάνει από το ημίχρονο με την Ντάρμσταντ. Άσος ημίχρονο/τελικό.

ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ-ΛΕΙΨΙΑ

Η Βόλφσμπουργκ έχασε μεγάλες ευκαιρίες να ξαναμπεί στο ματς με την Γκλάντμπαχ στην εκκίνηση του δευτέρου ημιχρόνου. Το τελικό σκορ της ήττας με 4-0 είναι υπερβολικό αλλά άξιζε να χάσει και να μείνει για πέμπτο αγώνα δίχως νίκη (0/1/4). Δεν έχει συμβεί ξανά με προπονητή τον Νικο Κόβατς. Σε αυτούς τους πέντε αγώνες δεν έχει κρατήσει το μηδέν αμυντικά και δέχεται μέσο όρο 2,8 γκολ. Θα είναι πρόκληση το ματς με την Λειψία. Τραυματίας ο ακραίος επιθετικός Βίμερ (6 ματς).

Η Λειψία είχε ποιότητα στον πάγκο την οποία εκμεταλλεύτηκε ιδανικά ο κόουτς Ρόζε για να οδηγήσει την ομάδα του στη νίκη με 3-1 απέναντι στην Φράιμπουργκ. Μετά από δύο σερί νίκες πήγε με περισσότερη ηρεμία στην διακοπή. Έχει κρατήσει πέντε φορές το μηδέν στην εστία, τις περισσότερες μαζί με την Μπάγερν Μονάχου και έχει την δεύτερη καλύτερη άμυνα με παθητικό μόλις δέκα γκολ. Σίγουρα εκτός αγώνων ο επιθετικός μέσος Ντάνι Όλμο (5 ματς/2 γκολ/1 ασίστ). Πιθανότατα επιστρέφουν Ορμπάν, Μπιτσιαμπού και Γκουλάτσι.

* Η Βόλφσμπουργκ έχει πετύχει εννέα γκολ εντός έδρας φέτος τα επτά στο πρώτο ημίχρονο.

* Η Λειψία έχει μόλις δύο Goal/Goal εκτός έδρας τα λιγότερα φέτος μαζί με την Στουτγκάρδη.

* Πριν από περίπου έναν μήνα, στο ίδιο γήπεδο για το κύπελλο, η Βόλφσμπουργκ είχε νικήσει 1-0.

* Η Βόλφσμπουργκ στο πρωτάθλημα έχει μόνο μια νίκη στους εννέα τελευταίους αγώνες με την Λειψία (1/4/4).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ποντάρουμε σε διπλή ευκαιρία 1Χ. Τα κατάφερε στο κύπελλο απέναντι της και πόσα συνεχόμενα παιχνίδια θα χάσει; Ελπίζουμε όχι και αυτό.

ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡ.-ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ

Η Βέρντερ Βρέμης προηγήθηκε 2-0 αλλά στο τέλος η ισοπαλία 2-2 με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης ήταν δίκαιη. Καλή εικόνα επιθετικά από την ομάδα του Όλε Βέρνερ η οποία στα τελευταία τρία ματς έχει σκοράρει τουλάχιστον δύο φορές και για αυτό είναι αήττητη (1/2/0). Στο γήπεδό της φέτος έχει μαζέψει δέκα από τους έντεκα βαθμούς της. Έχει σκοράρει 18 φορές φέτος και 12 από αυτά τα γκολ έχουν σημειωθεί στο δεύτερο ημίχρονο. Εκτος οι μέσοι Ραπ (2 ματς) και Κεϊτά (3 ματς).

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Η Λέβερκουζεν έκανε να φαίνεται εύκολο το παιχνίδι με την Ουνιόν Βερολίνου και φυσικά νίκησε άνετα 4-0 και πάλι σκοράροντας πολλά γκολ. Η ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο είναι πρώτη στην βαθμολογία και αήττητη φέτος σε όλες τις διοργανώσεις καθώς σε σύνολο δεκαεπτά αγώνων δεν έχει χάσει (16/1/0). Σε αυτά τα δεκαεπτά παιχνίδια σκοράρει μέσο όρο 3,5 γκολ ανά αγώνα. Εκτός έδρας μετράει έξι συνεχόμενα Over 2,5. Υπάρχει ελπίδα να είναι στην αποστολή ο επιθετικός Σικ. Εκτός ο μπακ Αρτούρ (2 ματς).

* Η Βέρντερ Βρέμης είναι αήττητη τρεις αγώνες στο πρωτάθλημα για πρώτη φορά μετά από 13 μήνες.

* Η Λέβερκουζεν έχει επτά συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα και είναι έτοιμη να ισοφαρίσει το ιστορικό ρεκόρ της που είναι οκτώ.

* Η Βέρντερ Βρέμης δεν έχει νίκη στους έξι τελευταίους αγώνες με την Λέβερκουζεν (0/4/2).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Δεν ξέρω πως μπορεί η άμυνα της Βέρντερ Βρέμης να σταματήσει αυτή την Λέβερκουζεν. Ποντάρουμε στο 4-6 γκολ.

ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡ.-ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ

Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης δεν πανικοβλήθηκε ακόμη και με δύο τέρματα πίσω στο σκορ και κατάφερε να πάρει δίκαια την ισοπαλία 2-2 στην έδρα της Βέρντερ Βρέμης. Σε καλή κατάσταση η ομάδα του Τόπμελερ με ένα αήττητο σερί οκτώ αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις (6/2/0) και σε επτά από αυτά τα οκτώ παιχνίδια έχει σκοράρει τουλάχιστον δύο φορές. Στο γήπεδό της είναι αήττητη στους τελευταίους δεκαπέντε αγώνες (8/7/0). Εκτός αγώνων ο στόπερ Κοχ (10 ματς) και ο μέσος Ρόντε (2 ματς).

Η Στουτγάρδη νίκησε δίκαια 2-1 τη Ντόρτμουντ και θα έπρεπε να το κάνει ακόμη πιο εύκολα με τις ευκαιρίες που δημιούργησε. Θετικό ότι επέστρεψε στους αγώνες, και επέστρεψε με γκολ φυσικά, ο Γκιρασί που ίσως βρεθεί και στο βασικό σχήμα. Έχει ήδη τρεις νίκες φέτος εκτός έδρας ενώ συνολικά έχει ήδη περισσότερες νίκες (8) από ότι, όλη την σεζόν πέρσι (7). Τα τελευταία τρία παιχνίδια εκτός έχουν λήξει στα 2-3 γκολ. Από ιώσεις επιστρέφουν ο στόπερ Ζαγκαντού και ο μέσο-επιθετικός Φούριχ.

* Η Αϊντραχτ έχει σκοράρει 7 γκολ εντός και έχει δεχτεί 4. Είναι τα λιγότερα γκολ από οποιοδήποτε άλλο γήπεδο στην Μπούντεσλιγκα.

* Η Στουτγάρδη με οκτώ νίκες σε έντεκα αγωνιστικές εχει ισοφαρίσει το ιστορικό ρεκόρ της σεζόν 2003/04.

* Η Αϊντραχτ είναι αήττητη οκτώ αγώνες απέναντι στην Στουτγκάρδη (4/4/0).

* Σημειώνεται γκολ στα τελευταία 42 παιχνίδια των δύο ομάδων με τελευταίο 0-0 τον Μάρτιο του 1994.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ποντάρουμε ότι θα σκοράρουν και οι δύο και θα είναι και Over 2,5.

Βαθμολογία -

25/11/2023Bundesliga
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Μπάγερν Μονάχου Μπάγερν Μονάχου 32 12 10 2 0 43 9 34
2 Λεβερκούζεν Λεβερκούζεν 31 11 10 1 0 34 10 24
3 Στουτγκάρδη Στουτγκάρδη 24 11 8 0 3 29 14 15
4 Λειψία Λειψία 23 11 7 2 2 28 10 18
5 Ντόρτμουντ Ντόρτμουντ 21 11 6 3 2 21 17 4
6 Χόφενχαϊμ Χόφενχαϊμ 19 11 6 1 4 23 20 3
7 Άιντραχτ Φρανκφούρτης Άιντραχτ Φρανκφούρτης 18 11 4 6 1 17 11 6
8 Φράιμπουργκ Φράιμπουργκ 14 11 4 2 5 14 22 -8
9 Γκλάντμπαχ Γκλάντμπαχ 13 11 3 4 4 23 23 0
10 Άουγκσμπουργκ Άουγκσμπουργκ 13 11 3 4 4 20 23 -3
11 Βόλφσμπουργκ Βόλφσμπουργκ 13 11 4 1 6 15 20 -5
12 Βέρντερ Βρέμης Βέρντερ Βρέμης 11 11 3 2 6 18 22 -4
13 Χαϊντενχάιμ Χαϊντενχάιμ 10 11 3 1 7 17 26 -9
14 Μπόχουμ Μπόχουμ 9 11 1 6 4 11 25 -14
15 Ντάρμσταντ Ντάρμσταντ 8 11 2 2 7 14 32 -18
16 Μάιντζ Μάιντζ 7 11 1 4 6 11 24 -13
17 Ουνιόν Βερολίνου Ουνιόν Βερολίνου 6 11 2 0 9 11 26 -15
18 Κολωνία Κολωνία 6 12 1 3 8 9 24 -15
Promotion - Champions League (Group Stage)
Promotion - Europa League (Group Stage)
Promotion - Europa Conference League (Qualification)
Bundesliga (Relegation)
Relegation - 2. Bundesliga

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr