Ποδόσφαιρο

Premier League: Προβάδισμα η Νότιγχαμ, μπορεί το Χ η Τσέλσι!

Σάββατο, 25 Νοεμβρίου 2023 - 10:19

Η Τσέλσι μπορεί να πάρει αποτέλεσμα στο Νιούκαστλ, ενώ η Νότιγχαμ μπορεί να κερδίσει την Μπράιτον.

Premier League: Προβάδισμα η Νότιγχαμ, μπορεί το Χ η Τσέλσι!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις Πρέμιερ Λιγκ.

ΜΠΕΡΝΛΙ - ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ

Η Μπέρνλι καλείται να κάνει αντεπίθεση, καθώς έχει έξι σερί ήττες σε όλες τις διοργανώσεις και έχει πέσει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, με μόλις μία νίκη. Η ομάδα του Βινσέν Κομπανί, έχει δεχτεί γκολ σε όλα τα παιχνίδια της στο πρωτάθλημα (στα πέντε τελευταία τουλάχιστον από δύο), ενώ παράλληλα έχει τη χειρότερη επίθεση. Έχει χάσει και τα έξι φετινά εντός έδρας παιχνίδια της στην κατηγορία. Εκτός ο επιθετικός Φόστερ, αμφίβολος ο μπακ Αλ Νταχίλ.

Η Γουέστ Χαμ, πριν τη διακοπή είχε επιστρέψει στις νίκες μετά από τρεις σερί ήττες και τέσσερις συνολικά αγωνιστικές, αλλά προβληματίζει στην άμυνα, καθώς έχει κρατήσει μόνο μία ανέπαφη εστία φέτος στην Πρέμιερ Λιγκ. Η ομάδα του Ντέιβιντ Μόγιες, έχει πληρώσει μάλιστα γκολ – γκολ σε όλα τα φετινά εκτός έδρας παιχνίδια της. Ακολουθεί η Μπάτσκα Τοπόλα, εκτός. Εκτός ο επιθετικός Αντόνιο, αμφίβολος ο αρχισκόρερ Μπόουεν (8 γκολ, έχει σκοράρει σε όλα τα εκτός έδρας ματς πρωταθλήματος).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Μπέρνλι δε δείχνει ανταγωνιστική, η Γουέστ Χαμ μπορεί το διπλό.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΛΟΥΤΟΝ - ΚΡ. ΠΑΛΑΣ

Η Λούτον, πάλεψε στο Ολντ Τράφορντ αλλά έχασε και παραμένει χωρίς νίκη έξι αγωνιστικές, αλλά η τιμωρία της Έβερτον τη φέρνει πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Η ομάδα του Ρομπ Έντουαρντς, έχει τη δεύτερη χειρότερη επίθεση στο πρωτάθλημα, ενώ ψάχνει ακόμα την πολυπόθητη πρώτη εντός έδρας νίκη μετά την επιστροφή στα «σαλόνια». Δεν έχει κρατήσει ακόμα ανέπαφη εστία στη σεζόν. Εκτός οι μπακ Μπερκ, Άντερσεν, Ποτς και ο μέσος Λοκονγκά. Αμφίβολοι Μπελ, Ντάουτι (μπακ), Ογκμπένε, Γούντροου (επιθετικοί).

Η Πάλας έχει σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της και πλέον έχει μόνο ένα τρίποντο σε πέντε αγώνες, ενώ έχει χάσει τρεις από τους τελευταίους τέσσερις. Η ομάδα του Ρόι Χότζον όμως, έχει αποδειχτεί πιο επικίνδυνη μακριά από την έδρα της, όπου έχει ήδη τρεις νίκες φέτος, όλες μάλιστα κρατώντας ανέπαφη την εστία της, καθώς δεν έχει κερδίσει στα έξι τελευταία ταξίδια που δέχτηκε γκολ. Εκτός ο τερματοφύλακας Χέντερσον, ο μπακ Τόμπκινς και ο μέσος Ρακ – Σάκι.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Πάλας είναι επικίνδυνη εκτός έδρας και μπορεί να πάρει αποτέλεσμα. Χ2.

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ – ΤΣΕΛΣΙ

Η Νιούκαστλ, προέρχεται από δύο σερί ήττες σε πρωτάθλημα και Ευρώπη, με το ρόστερ να υποφέρει από τα συνεχή ματς και τους τραυματισμούς. Η ομάδα του Έντι Χάου, έχει πάρει όμως εντός τις πέντε από τις φετινές έξι νίκες. Ακολουθεί η Παρί εκτός. Εκτός οι μπακ Χολ, Μανκίγιο, Τάργκετ, Μπότμαν, Μπερν, οι μέσοι Άντερσον, Μέρφι, Τονάλι, Μπαρνς και ο αρχισκόρερ Γουίλσον, αμφίβολος ο μπακ Σερ, ο μέσος Αλμιρόν και ο βασικός επιθετικός Ίσακ, επιστρέφει από τιμωρία ο βασικός μέσος Γκιμαράες.

Η Τσέλσι, απέδειξε για άλλη μία φορά ότι είναι ανταγωνιστική απέναντι στους ισχυρούς της κατηγορίας, καθώς δεν έχει χάσει πλέον από Σίτι, Λίβερπουλ, Άρσεναλ και Τότεναμ (3 ισοπαλίες)! Η ομάδα του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο μάλιστα, έχει πάρει εκτός έδρας τις τρεις από τις τέσσερις φετινές νίκες. Ο μέσος Πάλμερ, έχει σκοράρει με πέναλτι σε τέσσερις από τις τελευταίες πέντε αγωνιστικές. Εκτός οι μπακ Τσαλόμπα, Φοφανά, Τσίλγουελ, και o μέσος Τσουκβουεμέκα, αμφίβολοι Γκουστό, Κόλγουιλ (μπακ), Λάβια (μέσος), Ενκουνκού (επιθετικός).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Τσέλσι τα πάει καλά στα ντέρμπι φέτος, η Νιούκαστλ έχει απουσίες. Ισοπαλία.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΝΟΤΙΓΧΑΜ - ΜΠΡΑΪΤΟΝ

Η Νότιγχαμ έχασε το προηγούμενο παιχνίδι απέναντι στη Γουέστ Χαμ, αλλά παραμένει πάνω από την επικίνδυνη ζώνη, καθώς έχει μία νίκη σε οκτώ αγωνιστικές, αλλά και μόνο τρεις ήττες αυτό το διάστημα, με τέσσερα ματς να έχουν λήξει ισόπαλα. Η ομάδα του Στιβ Κούπερ, είναι η μόνη που παραμένει αήττητη μέσα στο γήπεδό της, από την έκτη θέση της βαθμολογίας και κάτω. Συνολικά δεν έχει χάσει στα οκτώ τελευταία εντός. Εκτός ο Χάντσον – Οντόι και ο αρχισκόρερ Αβονίγι, αμφίβολοι οι Moντιέλ, Φελίπε, Μουρίγιο (μπακ).

Η Μπράιτον, έμεινε σε τρίτο σερί Χ με 1-1 στο πρωτάθλημα την προηγούμενη αγωνιστική και πλέον αγνοεί τη νίκη έξι σερί αγώνες, αλλά στους τέσσερις ήταν ισόπαλη. Η ομάδα του Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι συνεχίζει να πληρώνει μόνο γκολ – γκολ φέτος στην Πρέμιερ Λιγκ, κάτι που γίνεται σε 16 σερί ματς. Ακολουθεί η ΑΕΚ εκτός έδρας. Εκτός οι μπακ Μίλνερ, Ντανκ, Λάμπτεϊ, Εστουπινιάν, ο μέσος Μαρτς και οι επιθετικοί Ενσίσο, Γουέλμπεκ, τιμωρημένος ο μέσος Νταχούντ, αμφίβολος ο αρχισκόρερ Φέργκιουσον.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Παρά την απουσία του Αβονίγι, θα δώσουμε προβάδισμα στη Νότιγχαμ, καθώς η Μπράιτον σπάνια κερδίζει πριν από ευρωπαϊκό παιχνίδι.

ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝ. - ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ

Η ουραγός Σέφιλντ Γιουνάιτεντ παραμένει στην επικίνδυνη ζώνη, αλλά βλέπει τα πράγματα πιο αισιόδοξα, καθώς για πρώτη φορά φέτος είναι αήττητη σε δύο συνεχόμενα παιχνίδια. Η ομάδα του Πολ Χεκινγκμπότομ, έχει δεχτεί πάντως γκολ σε όλα τα ματς και έχει τη χειρότερη άμυνα, αλλά παράλληλα και τη δεύτερη χειρότερη επίθεση. Παραμένουν τα προβλήματα απουσιών, καθώς είναι εκτός Λόου, Νόρινγκτον – Ντέιβις, Ίγκαν, Μπάσαμ (μπακ), Τ. Ντέιβις (μέσος) και Τζέμπισον, Μπρούστερ (επιθετικοί). Αμφίβολοι Αχμέντχοτζιτς (μπακ) και ΜακΜπέρνι (επιθετικός).

Η Μπόρνμουθ πήρε μεγάλη νίκη με Νιούκαστλ και είναι εκτός επικίνδυνης ζώνης, με δύο τρίποντα σε τρεις αγωνιστικές. Η ομάδα του Άντονι Ιραόλα όμως, ψάχνει ακόμα την πρώτη εκτός έδρας νίκη, έχοντας μόλις έναν πόντο στα τελευταία της επτά ταξίδια για την Πρέμιερ Λιγκ. Από τα 11 γκολ της φέτος, ο Σολάνκε έχει πετύχει έξι, αλλά μόνο δύο εκτός. Eκτός ο αναπλ. τερματοφύλακας Ράντολφ και οι Μαρκόνδες, Σκοτ, Άνταμς (μέσοι), Φρέντερικς (μπακ), αμφίβολος ο μπακ Άαρονς και ο μέσος Μπίλινγκ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Κάποια στιγμή η Μπόρνμουθ θα πάρει εκτός έδρας νίκη και το Σέφιλντ δείχνει η πιο πιθανή έδρα. Διπλό.

ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ - ΑΡΣΕΝΑΛ

Η Μπρέντφορντ του Τόμας Φρανκ, επέστρεψε στις ήττες στο Άνφιλντ μετά από τρεις σερί νίκες και έχει ακόμα ένα δύσκολο ματς με Άρσεναλ. Εντός έδρας παραμένει δυνατή, με μόνο μία ήττα στα τελευταία δέκα παιχνίδια και μόνο δύο στα τελευταία 21 εκεί για το πρωτάθλημα. Πέντε από τα τελευταία έξι παιχνίδια της ανεξαρτήτως έδρας, ήταν over 2.5. Εκτός οι επιθετικοί Τόνι, Σάντε, οι μπακ Χίκι, Χένρι και οι μέσοι Ντάμσγκααρντ, Ντασίλβα, αμφίβολος ο μέσος Λιούις – Πότερ.

Η Άρσεναλ του Μίκελ Αρτέτα, επέστρεψε στις νίκες την προηγούμενη αγωνιστική και αν περάσει από το Μπρέντφορντ, μπορεί και να βρεθεί μόνη πρώτη στην κορυφή. Έχει χάσει μόνο ένα ματς στο πρωτάθλημα και έχει την καλύτερη άμυνα, ενώ έχει τρεις ισοπαλίες, όλες με ακριβές σκορ 2-2. Ακολουθεί η Λανς εντός. Εκτός οι Τίμπερ (μπακ), Πάρτεϊ, Σμιθ Ρόου (μέσος), αμφίβολοι Γουάιτ, Σοάρες (μέσος) και Όντεγκααρντ (μέσος). Τιμωρημένος ο μέσος Βιέιρα. Ο Ράμσντεϊλ βασικός γκολκίπερ, ο Ράγια δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Νίκη Άρσεναλ με γκολ – γκολ, σκόρερ ο Μπεμό για τους γηπεδούχους.

Βαθμολογία -

25/11/2023Premier League
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Μάντσεστερ Σίτι Μάντσεστερ Σίτι 28 12 9 1 2 32 12 20
2 Λίβερπουλ Λίβερπουλ 27 12 8 3 1 27 10 17
3 Άρσεναλ Άρσεναλ 27 12 8 3 1 26 10 16
4 Τότεναμ Τότεναμ 26 12 8 2 2 24 15 9
5 Άστον Βίλα Άστον Βίλα 25 12 8 1 3 29 17 12
6 Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 21 12 7 0 5 13 16 -3
7 Νιούκαστλ Νιούκαστλ 20 12 6 2 4 27 13 14
8 Μπράιτον & Χοβ Άλμπιον Μπράιτον & Χοβ Άλμπιον 19 12 5 4 3 25 21 4
9 Γουέστ Χαμ Γουέστ Χαμ 17 12 5 2 5 21 22 -1
10 Τσέλσι Τσέλσι 16 12 4 4 4 21 16 5
11 Μπρέντφορντ Μπρέντφορντ 16 12 4 4 4 19 17 2
12 Γουλβς Γουλβς 15 12 4 3 5 16 20 -4
13 Κρίσταλ Πάλας Κρίσταλ Πάλας 15 12 4 3 5 12 16 -4
14 Νότιγχαμ Φόρεστ Νότιγχαμ Φόρεστ 13 12 3 4 5 14 18 -4
15 Φούλαμ Φούλαμ 12 12 3 3 6 10 20 -10
16 Μπόρνμουθ Μπόρνμουθ 9 12 2 3 7 11 27 -16
17 Λούτον Λούτον 6 12 1 3 8 10 22 -12
18 Σέφιλντ Γιουνάιτεντ Σέφιλντ Γιουνάιτεντ 5 12 1 2 9 10 31 -21
19 Έβερτον Έβερτον 4 12 4 2 6 14 17 -3
20 Μπέρνλι Μπέρνλι 4 12 1 1 10 9 30 -21
Promotion - Champions League (Group Stage)
Promotion - Europa League (Group Stage)
Relegation - Championship

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr