Ποδόσφαιρο

Λιγκ Τρόφι: Χορταστικά παιχνίδια με πολλά γκολ!

Τρίτη, 21 Νοεμβρίου 2023 - 00:25

Έντονο ενδιαφέρον παρουσιάζει σήμερα το Λιγκ Τρόφι της Αγγλίας, με παιχνίδια που προμηνύουν γκολ και θέαμα. 

Λιγκ Τρόφι: Χορταστικά παιχνίδια με πολλά γκολ!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις του Λιγκ Τρόφι Αγγλίας.

ΜΚ ΝΤΟΝΣ-ΝΟΡΘΑΜΠΤΟΝ

Η Μίλτον Κέινς Ντονς έρχεται από την «λευκή» ισοπαλία στο Νιούπορτ και διατηρείται στα μέσα της κατάταξης στην Λιγκ2 (σερί 2-5-5). Ερχόμενη από δύο κολλητά τρίποντα στο πρωτάθλημα, αλλά και τον αποκλεισμό στο κύπελλο με ήττα 3-2 στο Ρέντινγκ, δεν βρήκε αυτή τη φορά λύσεις αν και είχε τη μερίδα του λέοντος στις ευκαιρίες. Ηδη έχει προκριθεί στα νοκ άουτ του Λιγκ Τρόφι, συνδυασμός γκολ-γκολ και over τα πέντε από τα επτά τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις.

Μετά από πέντε αγωνιστικές με συγκομιδή μόλις ενός βαθμού η Νορθάμπτον νίκησε 2-0 την Μπέρτον, ανεβαίνοντας πάνω από την ζώνη υποβιβασμού της Λιγκ1. Μετά το «φτωχό» σε φάσεις πρώτο 45λεπτο, κυριάρχησε απόλυτα στην επανάληψη φτάνοντας σε δίκαιη επιτυχία. Προηγήθηκε ο αποκλεισμός στο κύπελλο (1-3 από Μπάροου), ενώ δεν έχει ελπίδες για να συνεχίσει στα νοκ άουτ του Λιγκ Τρόφι. Over τα 9/13 πιο πρόσφατα σε όλες τις διοργανώσεις, γκολ-γκολ τα επτά από τα έντεκα πιο πρόσφατα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η προϊστορία των δύο ομάδων δείχνει ανοιχτές αναμετρήσεις, ενώ η Ντονς παίζει εξίσου ανοιχτά εντός έδρας. Over 2.5 (1.62).

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΜΠΕΡΤΟΝ-ΜΑNΣΦΙΛΝΤ

Η Μπέρτον δεν τα κατάφερε στην εντός έδρας ρεβάνς κυπέλλου με την Πορτ Βέιλ (0-2), μένοντας εκτός συνέχειας. Πίεσε στο πρώτο κομμάτι αλλά χωρίς επιτυχία και σταδιακά ο αντίπαλος πήρε τα ηνία φτάνοντας σε δίκαιη επικράτηση. Εδώ θέλει έστω ένα βαθμό για να συνεχίσει στα νοκ άουτ, ειδάλλως αποκλείεται. Στο πρωτάθλημα έρχεται από ήττα στο Νορθάμπτον (2-0), που την απομάκρυνε κι άλλο από τις θέσεις πλέι οφ. Συνδυασμός under και no goal τα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα σε όλες τις διοργανώσεις.

Νέα επιτυχία για την Μάνσφιλντ, επικράτησε εύκολα της Νιούπορτ (2-0) ανεβαίνοντας πλέον στη δεύτερη θέση. Ο συνήθης ύποπτος Κέιλορ-Νταν (11 γκολ) της έδωσε προβάδισμα μόλις στο 4', ενώ ο ίδιος παίκτης «κλείδωσε» ουσιαστικά (52') την ένατη νίκη στο εντυπωσιακό αήττητο ξεκίνημα 17 αγωνιστικών! Πρόσφατα απώλεσε μέσα σε μία εβδομάδα το αήττητο που είχε στις υπόλοιπες τρεις διοργανώσεις, γνωρίζοντας ισάριθμες εντός έδρας ήττες (0-1 Πορτ Βέιλ Λιγκ Καπ, 1-2 Ρέξαμ Κύπελλο, 0-1 Εβερτον u21 Λιγκ Τρόφι)! Μόνο με νίκη εδώ προκρίνεται στα νοκ άουτ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Μάνσφιλντ εκτός έδρας είναι πιο δυναμική και έχει χτίσει θετικό σερί. Μπορεί να πάρει κάτι θετικό σήμερα, ή τουλάχιστον να σκοράρει. Goal/goal (1.62).

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΣΟΥΪΝΤΟΝ-ΕΞΕΤΕΡ

Σε ένα βαθμό αρκέστηκε η Σουίντον στο Χάρογκειτ (1-1) μένοντας ακόμη πιο μακριά από τις θέσεις πλέι οφ. Ερχόμενη από τέσσερις διαδοχικές ήττες (πέντε μαζί με το ασύλληπτο 4-7 από την Ολντερσοτ στο κύπελλο!), πήρε προβάδισμα στα μέσα του πρώτου μέρους με το 13ο γκολ του Γιανγκ αλλά δεν το διατήρησε μέχρι τέλους. Ακρως απογοητευτικό το σερί 1-2-6 στη Λιγκ2, όπου είχε ξεκινήσει με 5-4-0! Στο Λιγκ Τρόφι, έχει αποκλειστεί από τη συνέχεια. Ενισχύθηκε με τον αμυντικό Κόκολο, που έκανε ντεμπούτο.

Αναβλήθηκε το ματς πρωταθλήματος με την Πιτέρμπορο για την Εξετερ που έρχεται από βαριά ήττα στο Φλίτγουντ (3-0) πέφτοντας οριακά πάνω από την ζώνη υποβιβασμού. Οι «Ελληνες» έπεσαν στο καναβάτσο από το πρώτο ημίχρονο, συμπληρώνοντας οκτώ αγωνιστικές με συγκομιδή ενός βαθμού! Είχαν προηγηθεί δύο αποκλεισμοί με εντός έδρας ήττες, πρώτα στο Λιγκ Καπ κόντρα στην Μίντλεσμπρο (2-3) και έπειτα στο κύπελλο με την Γουίγκαν (0-2) ενώ δεν έχει ελπίδες να συνεχίσει στα νοκ άουτ του Λιγκ Τρόφι. Σε δύσκολη θέση ο τεχνικός Γκάρι Κάλντγουελ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Περιμένουμε ανοιχτή αναμέτρηση όπως τα τελευταία παιχνίδια των δύο ομάδων. Over 2.5 (1.65).

ΤΣΑΡΛΤΟΝ - ΣΑΤΟΝ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Η Τσάρλτον είναι σε καλή κατάσταση, καθώς προέρχεται από νίκη 6-1 στην έδρα της Κρέι Βάλεϊ για το Κύπελλο Αγγλίας, ενώ είναι αήττητη σε τέσσερα συνεχόμενα παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, με δύο ισοπαλίες και δύο νίκες, έχοντας χάσει μόνο δύο από τα τελευταία 13 παιχνίδια. Η ομάδα του Μάικλ Άπλτοουν, προκρίνεται στον επόμενο γύρο με νίκη ή ισοπαλία, καθώς υπερτερεί στη διαφορά τερμάτων. Εντός έδρας ενώ τον Αύγουστο είχε δύο ήττες, από εκεί και πέρα σοβαρεύτηκε, με μόνο ένα χαμένο ματς εκεί στα τελευταία οκτώ από τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Η Σάτον μπορεί να είναι τελευταία στη βαθμολογία της Λιγκ 2, αλλά τελευταία έχει βελτιωθεί, καθώς μετά το εντός έδρας 1-1 με την Τρανμίρ στο πρωτάθλημα, είναι πλέον αήττητη σε τέσσερα σερί ματς σε όλες τις διοργανώσεις, με δύο νίκες 2-1 και δύο ισοπαλίες 1-1. Η ομάδα του Ματ Γκρέι, θέλει νίκη για να προχωρήσει στην επόμενη φάση. Πληρώνει γκολ - γκολ και στα επτά τελευταία παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, στα πέντε από αυτά και οver 2.5. Eκτός όμως έχει μόνο μία νίκη φέτος και αυτή τον Αύγουστο.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Τσάρλτον έχει τον πρώτο λόγο αλλά δεν θα είναι εύκολο το παιχνίδι. Σκοράρουν με άνεση οι δύο ομάδες. Goal/goal (1.70).

ΚΟΛΤΣΕΣΤΕΡ - ΠΙΤΕΡΜΠΟΡΟ

Η Κόλτσεστερ δεν είναι στην καλύτερη φόρμα, καθώς έχασε 2-0 εκτός από τη Στόκπορτ στη Λιγκ 2 και είναι χωρίς νίκη δύο ματς σε όλες τις διοργανώσεις, με μία στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια. Η ομάδα του Μάθιου Εθέρινγκτον, θέλει όμως απλά μία ισοπαλία για να περάσει στην επόμενη φάση. Η έδρα της δεν αποτελεί κάποιο φόβητρο, καθώς έχει κερδίσει εκεί μόνο τρία ματς σε όλη τη σεζόν σε δέκα, έχοντας χάσει πέντε από αυτά και δεχόμενη γκολ σε εννέα. Έχει πληρώσει και οκτώ γκολ - γκολ μέσα στο γήπεδό της.

Η Πιτέρμπορο προσφέρει γκολ και στα τελευταία, καθώς κέρδισε στα πέναλτι τη Σάλφορντ σε επαναληπτικό Κυπέλλου, μετά από εντυπωσιακό 4-4 και έτσι έχει πληρώσει over 2.5 σε έξι σερί παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, εκ των οποίων πέντε ήταν over 3.5, αλλά και έξι από αυτά γκολ - γκολ. Η ομάδα του Ντάρεν Φέργκιουσον έχει περάσει στην επόμενη φάση και το ματς είναι αδιάφορο. Μακριά από την έδρα της έχει καλές επιδόσεις, με μόνο μία ήττα σε πέντε ταξίδια σε όλες τις διοργανώσεις, δύο διπλά και μία νίκη στα πέναλτι.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Πιτέρμπορο δείχνει ικανή να πάρει κάτι θετικό σήμερα από το παιχνίδι. Μία ήττα έχει μόλις στα 5 τελευταία εκτός έδρας, ενώ μόλις στο ένα ματς κόλλησε το ένα γκολ. X2 & over 1.5 (1.82).

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΜΠΡΑΝΤΦΟΡΝΤ - ΜΠΑΡΝΣΛΕΙ

Η Μπράντφορντ έχασε 4-2 στην έδρα της Νοτς Κάουντι για τη Λιγκ 2 και συνεχίζει τις κακές εμφανίσεις. Η ομάδα του Γκρέιαμ Αλεξάντερ, έχει τρεις σερί ήττες σε όλες τις διοργανώσεις και μία νίκη στα τελευταία επτά. Πληρώνει over 2.5 έξι σερί, ενώ έξι τα προηγούμενα επτά ήταν γκολ - γκολ. Δεν έχει στόχο στον αγώνα, καθώς έχει προκριθεί. Στο γήπεδό της έχει χάσει τα δύο τελευταία ματς με 2-1, αλλά σκοράρει σε 10 από τα φετινά 11 εκεί. Μόνο σε ένα όμως κατάφερε να πετύχει πάνω από δύο γκολ.

Η Μπάρνσλεϊ πέρασε εύκολα με 3-0 από την έδρα της Χόρσχαμ για το Κύπελλο Αγγλίας και έχει χάσει μόνο ένα από τα τελευταία οκτώ παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις. Η ομάδα του Νιλ Κόλινς, πληρώνει μάλιστα και over 2.5 στα πέντε τελευταία, με την ίδια να σκοράρει τουλάχιστον δύο φορές σε τέσσερα από αυτά. Το ματς είναι αδιάφορο, έχει ήδη περάσει στην επόμενη φάση. Εκτός είναι πάρα πολύ δυνατή και σε εννέα ματς σε όλη τη σεζόν έχει χάσει μόνο ένα, ενώ έχει κερδίσει τα έξι και σκόραρε σε οκτώ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Οι τελευταίες 11 αναμετρήσεις και των δύο ομάδων μαζί έληξαν με over 2.5. Δεν περιμένουμε κάτι λιγότερο σήμερα. Over 2.5 (1.70).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr