Ποδόσφαιρο

Λιγκ Καπ Αγγλίας: ΚΠΡ - Νόριτς, χωρίς κίνητρο!

Τετάρτη, 16 Αυγούστου 2023 - 11:39

Με πολλές αλλαγές αναμένεται να παραταχθούν οι δύο ομάδες διεκδικώντας την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Λιγκ Καπ Αγγλίας: ΚΠΡ - Νόριτς, χωρίς κίνητρο!

16/08/2023, (21:45), Κωδ. ΟΠΑΠ: 843

Μονός αγώνας για τον πρώτο γύρο του Λιγκ Καπ. Σε περίπτωση ισοπαλίας στο 90λεπτο, ακολουθεί απευθείας η διαδικασία των πέναλτι. Ο νικητής του ζευγαριού θα αντιμετωπίσει στον επόμενο γύρο, την Μπρίστολ Σίτι.

Κάθε μέρα ενισχυμένες αποδόσεις στην Betsson

ΚΠΡ

Πολύ καλή ήταν η παρουσία της ΚΠΡ στην έδρα της Κάρντιφ όπου κατάφερε να πάρει σπουδαία νίκη με 2-1. Με αυτόν τον τρόπο άφησε πίσω της την προβληματική εικόνα στην πρεμιέρα της Τσάμπιονσιπ, χάνοντας πολύ εύκολα με 4-0 από τη Γουότφορντ εκτός. Ηταν το δεύτερο σερί εκτός έδρας παιχνίδι της και στη συνέχεια θα υποδεχτεί την ανεβασμένη Ιπσουιτς για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος. «Το πρωτάθλημα είναι η προτεραιότητα, χωρίς καμία αμφιβολία. Μου αρέσει να αγωνίζομαι στα κύπελλα και να πάμε όσο πιο μακριά γίνεται. Πόσο μάλλον μετά από τη νίκη του Σαββάτου, θα ήταν ωραίο να δίναμε συνέχεια στο Λιγκ Καπ. Ωστόσο θα είναι δύσκολο για αρκετούς παίκτες να αγωνιστούν στο ίδιο επίπεδο με το Κάρντιφ και θα πρέπει να τους ξεκουράσω για το ματς με την Ίπσουιτς», οι δηλώσεις του προπονητή της ομάδας.

Αγωνιστικά νέα

Υπάρχουν παίκτες που βρίσκονται κοντά στην επιστροφή αλλά δεν υπάρχει λόγος βιασύνης, ειδικά για αυτό το ματς. Αναμένονται αλλαγές εξάλλου ενόψει πρωταθλήματος.

Νόριτς

Μετά από ένα απίστευτο παιχνίδι, η Νόριτς απέσπασε την ισοπαλία με 4-4 στην έδρα της Σαουθάμπτον, όπου σίγουρα θα μπορούσε να είχε φύγει και με τη νίκη. Στην πρεμιέρα, επικράτησε πιο εύκολα απ' όσο φανερώνει το 2-1, της Χαλ εντός. Φυσικά στόχος της είναι η άνοδος, την οποία πέρυσι την έχασε, παρά την ποιότητα που είχε στο ρόστερ της. Εδειξε καλή εικόνα στις δύο πρώτες αγωνιστικές και στη συνέχεια ακολουθεί η εντός έδρας μάχη απέναντι στην Μίλγουολ. Δεν αναμένεται να δώσει τρελή βαρύτητα στο κύπελλο, περισσότερο την καίει το πρωτάθλημα.

Αγωνιστικά νέα

Απών και σήμερα ο εξτρέμ Ράτσιτσα που λογικά θα αποχωρήσει από την ομάδα. Προβλήματα τραυματισμού για τους Σάινθ και Σόρενσεν. Εδώ και καιρό εκτός δράσης ο Χάνλεϊ.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
3.85 3.75 1.74 2.12 1.61 1.44 2.52 1.61 2.12 1.9 1.2 1.19
ΚΠΡ - Νόριτς / Εκτίμηση

Αν επαληθεύσουν τα λεγόμενά τους οι δύο προπονητές, τότε λογικά θα είναι ένα ουσιαστικά αδιάφορο και ανοικτό ματς. Δεν πρόκειται να σκοτωθούν οι δύο ομάδες, όμως διαθέτουν την ευχέρεια και τη δυνατότητα να σκοράρουν εύκολα. Over 2.5 (1.75).

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr