Ποδόσφαιρο

Κύπελλο Γερμανίας: Πρόκριση για την Γκρόιτερ Φιρτ

Σάββατο, 12 Αυγούστου 2023 - 11:41

Πρόκειται για νοκ άουτ αγώνες για τους «64» του κυπέλλου Γερμανίας. Οι οποίοι αναμένονται να έχουν πολλά γκολ. Ενώ η Γκρόιτερ Φιρτ, έχει παραπάνω πιθανότητες να πάρει την πρόκριση από την Χάλεσερ.

Κύπελλο Γερμανίας: Πρόκριση για την Γκρόιτερ Φιρτ

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις Κυπέλλου Γερμανίας.

ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΚΟΛΩΝΙΑΣ-ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ

Η Βικτόρια Κολωνίας προέρχεται από μια ανταγωνιστική σεζόν στην Τρίτη κατηγορία που την οδήγησε στην ένατη θέση, Θέλει να κάνει βλήμα-βήματα την πορεία της και στην… άκρη του μυαλού των στελεχών της υπάρχει η διαδικασία της ανόδου στην δεύτερη κατηγορία. Πολύ δυνατή στην πρεμιέρα επικράτησε εύκολα με 3-1 της ποιοτικής Βερλ.

Η Βέρντερ δεν πέρασε εύκολες στιγμές πέρσι στην Μπουντεσλίγκα μέχρι τελικά να καταλάβει την 13η θέση. Η ομάδα της Βρέμης θέλει να κάνει κάτι καλύτερο φέτος, έγιναν κινήσεις ενίσχυσης στο ρόστερ, ο ανταγωνισμός βέβαια είναι τεράστιος στο γερμανικό πρωτάθλημα. Αυτό που δεν αλλάζει στους πράσινους είναι η επιθετική προσέγγιση των αγώνων. Και τα πέντε φιλικά ματς που έδωσε η Βέρντερ εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Βικτόρια Κολωνίας είναι από τις κακές ομάδες της τρίτης κατηγορίας, αλλά η Βέρντερ είναι ομάδα της πρώτης κατηγορίας και είναι ξεκάθαρο φαβορί για τη νίκη. Αλλά είναι πολύ πιθανό, να δεχθεί γκολ. G/G (1.62)

ΑΡΜΙΝΙΑ ΜΠΙΛΕΦΕΛΝΤ-ΜΠΟΧΟΥΜ

Η Αρμίνια αλλιώς τα περίμενε τα πράγματα την περασμένη περίοδο και αλλιώς εξελίχθηκαν. Στο φινάλε ο υποβιβασμός προκάλεσε σοκ στους μπλε που επιχειρούν να ανασυνταχθούν. Απογοήτευση και στην πρεμιέρα της τρίτης κατηγορίας με την εύκολη ήττα 3-1 από την Ντιναμό Δρέσδης. Χρειάζονται χρόνο για να φτάσουν στο επιθυμητό επίπεδο.

Η Μπόχουμ τα κατάφερε πέρσι και έμεινε έπειτα από μεγάλη μάχη στην Μπουντεσλίγκα. Και φέτος αναμένεται ανάλογη διαδικασία, καθώς έκανε μικρή προσπάθεια ενίσχυσης στο ρόστερ, αλλά και ο ισχυρός ανταγωνισμός το ίδιο. Τέσσερις ήττες στα πέντε πιο πρόσφατα φιλικά όπου κυριάρχησαν τα γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Οι δύο ομάδες έχουν παρόμοιο τρόπο παιχνιδιού, καθώς είναι καθαρά επιθετικογενής. Ειδικά η Αρμίνια, θα κυνηγήσει τη νίκη, αφού ξέρει ότι έχει πιθανότητες. G/G και over 2.5 (1.78)

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

ΕΛΒΕΡΣΜΠΕΡΓΚ-ΜΑΙΝΤΖ

Η Έλβερσμπεργκ προέρχεται από την ιστορική άνοδο στην δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας όπου συμμετέχει φέτος για πρώτη φορά. Ξεκίνησε με μία ήττα και μία ισοπαλία, ούτως ή άλλως στόχος είναι η παραμονή. Το κύπελλο αποτελεί παράπλευρη πολυτέλεια, κανένα άγχος κόντρα στην Μάιντς. Γκολ-γκολ και όβερ τα τρία από τα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς.

Μια χαρά κύλησε η σεζόν πέρσι για την Μάιντς που κατέλαβε την 9η θέση στην Μπουντεσλίγκα. Στο φινάλε μάλιστα έκρινε τον τίτλο, παίρνοντας ισοπαλία 2-2 στο Ντόρτμουντ. Φέτος βάζει ακόμα πιο ψηλά τον πήχη, έγιναν κινήσεις ενίσχυσης, επικρατεί συγκρατημένη αισιοδοξία στις τάξεις της.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Την προηγούμενη σεζόν, η Έλβερσμπεργκ κατάφερε να αποκλείσει την Μπάγερ Λεβερκούζεν. Η Μάιντς, μπορεί να έχει το προβάδισμα, αλλά θα δυσκολευτεί. G/G και over 2.5 (1.90).

ΧΑΛΕΣΕΡ-ΓΚΡΟΙΤΕΡ ΦΙΡΤ

Η Χάλεσερ πέρασε μια πολύ δύσκολη σεζόν πέρσι στην Τρίτη κατηγορία όπου μόλις κατάφερε να αποφύγει τον υποβιβασμό. Δεν θέλουν να περάσουν ξανά τα ίδια οι κόκκινοι που έκαναν κινήσεις για να βελτιώσουν το ρόστερ. Τα δείγματα γραφής είναι θετικά, καθώς κέρδισε σε δύο φιλικά, ενώ και στην πρεμιέρα της Λίγκα 3 επικράτησε με καλή εμφάνιση της Έσεν με 2-1. Ο Σρέτο Ρίστιτς παραμένει στον πάγκο της Χάλεσερ, αφού πέρσι ανέλαβε στην μέση της σεζόν και την έσωσε.

Η Γκρόιτερ προέρχεται από μία μέτρια αγωνιστική σεζόν που την έθεσε νωρίς εκτός στόχων στην δεύτερη κατηγορία. Φέτος θα επιδιώξει να μπει πιο δυνατά και να προσεγγίσει τις ψηλές θέσεις στην κατάταξη. Ανέβασε το μπάτζετ, στοχεύσει σε καλή πορεία και στο κύπελλο για να χτίσει ψυχολογία. Η επίθεση αποτελεί το μεγάλο όπλο των πράσινων που και στα φιλικά και στα πρώτα ματς της Τσβάιτε Λίγκα βρήκαν στόχο. Τους λείπει ωστόσο η σταθερότητα στην άμυνα. Γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ τα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα ματς.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Χάλεσερ δείχνει καλή εικόνα, αλλά η Γκρόιτερ Φιρτ παραμένει, η καλύτερη ομάδα. Και έχει τον πρώτο λόγο, για τη νίκη. 2 (1.70)

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr