Ποδόσφαιρο

Προκριματικά Conference League: Γάνδη – Πόγκον, φαβορί με αιτία!

Τετάρτη, 9 Αυγούστου 2023 - 11:30

Εξαιρετικά έχει ξεκινήσει τη σεζόν η ομάδα του Χάιν Βανχαζάεμπρουκ και έχει τον πρώτο λόγο κόντρα στους Πολωνούς που μπορούν πάντως να… αβαντάρουν σε ποντάρισμα τερμάτων.

Προκριματικά Conference League: Γάνδη – Πόγκον, φαβορί με αιτία!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Γάνδη – Πόγκον.

Πρώτος αγώνας για τον 3ο προκριματικό γύρο του Conference League. Η ρεβάνς στις 17/9.
Δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ.
Όποια ομάδα προκριθεί, θα αντιμετωπίσει στα πλέι οφ τον νικητή του ΑΠΟΕΛ – Ντίλα Γκόρι.

Εδώ βρίσκεις μία αποκλειστική προσφορά* χωρίς κατάθεση

Γάνδη

Άστραψε και… βρόντηξε η Γάνδη που με δύο “πεντάρες” απέκλεισε εύκολα τη Ζίλινα στον προηγούμενο γύρο. Εξαιρετικό το μπάσιμο στη νέα χρονιά καθώς μετρά τέσσερις νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις εντός και εκτός συνόρων. Την Κυριακή επικράτησε εκτός έδρας της Μαλίν (1-0) με αρκετό… κόπο καθώς ο τερματοφύλακας Ρουφ σταμάτησε πέναλτι στις καθυστερήσεις. Κομβικοί οι επιθετικοί Κάουπερς και Ορμπαν που βρίσκονται στο στόχαστρο αρκετών συλλόγων. Αμφότεροι συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή.

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Χωρίς Φορτούνα
Τέθηκε νοκ άουτ ο βασικός στα πρώτα ματς της σεζον μπακ, Φορτούνα. Δεν υπολογίζεται και πάλι ο έμπειρος επιθετικός Ντεπουάτρ.

Πογκόν Στσζέτσιν

Η Πόγκον επιβεβαίωσε τα προγνωστικά και με δύο νίκες ξεπέρασε το εμποδιο της Λίνφιλντ στον προηγούμενο γύρο, σκοράροντας οκτώ φορές! Διάχυτος ο ενθουσιασμός στις τάξεις της καθώς για πρώτη φορά στην ιστορία της θα ψάξει δεύτερη διαδοχική ευρωπαϊκή πρόκριση. Η τελευταία αναμέτρηση πρωταθλήματος ώστε να πάρει… ανάσες για το ευρωπαϊκό ραντεβού.

Με ερωτηματικά
Ο βασικός μέσος Τσεχ επέστρεψε στην αποστολή αλλά δίνεται αμφίβολος όπως και ο βασικός τερματοφύλακας Στίπιτσα. Παρελθόν ο χρήσιμος μέσος Κοβάλτσικ.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.37 4.85 5.75 2.87 1.32 1.78 1.85 1.52 2.25 1.07 1.11 2.62
Γάνδη - Πογκόν Στσζέτσιν / Εκτίμηση

Η πιο έμπειρη Γάνδη έχει βέβαια τον πρώτο λόγο αλλά οι φιλοξενούμενοι έχουν αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις στα πρώτα ματς χάρη κυρίως στην επιθετική τους συνέπεια. Συνδυάζουμε τον φτηνό άσο με γκολ/γκολ στο 2.65.

Κάθε μέρα ενισχυμένες αποδόσεις στην Betsson

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr