Ποδόσφαιρο

Προκριματικά Conference League: Τελειωμένες προκρίσεις!

Τρίτη, 1 Αυγούστου 2023 - 10:54

Οι πρώτοι τρεις αγώνες των προκριματικών του Europa Conference League με εκτιμήσεις και προγνωστικά σε αυτό το άρθρο.

Προκριματικά Conference League: Τελειωμένες προκρίσεις!

Αγώνες ρεβάνς για τον 2ο προκριματικό γύρο. Δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ, σε περίπτωση νίκης της Τρε Πένε με 3 γκολ διαφορά στο 90λεπτο ακολουθεί παράταση και (αν χρειαστεί) η διαδικασία των πέναλτι.

ΒΑΛΜΙΕΡΑ - ΤΡΕ ΠΕΝΕ

Ο νικητής με Αθλέτικ Κλαμπ (Ανδόρα) ή Παρτιζάνι Τιράνων (Αλβανία). Η Βαλμιέρα (Λετονία) δεν συνάντησε προβλήματα στο πρώτο παιχνίδι, επικράτησε 3-0 και έχει αγκαλιάσει την πρόκριση. Δικαιολόγησε απόλυτα τον τίτλο του φαβορί απέναντι στους Μαλτέζους. Είχε τις ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ, δεν τις εκμεταλλεύτηκε. Παρότι το πρωτάθλημα Λετονίας βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, το παιχνίδι της απέναντι στη Σούπερ Νόβα μεταφέρθηκε για τις 16/08, ώστε να διευκολυνθεί στα προκριματικά. Είχε αποκλειστεί στον πρώτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ από την Ολίμπια με δύο ήττες με 1-2.

Η ομάδα από το Σαν Μαρίνο είναι εξαιρετικά αδύναμη, κάτι που φάνηκε και στο πρώτο παιχνίδι και ουσιαστικά δεν έχει, πλέον, πιθανότητες για την πρόκριση. Αργεί η σέντρα στο εγχώριο πρωτάθλημα, που πάει για Σεπτέμβρη, την 1η του οποίου θα γίνει ο τελικός του Σούπερ Καπ με τη Βίρτους. Είχε παίξει στον προπροκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, όπου γνώρισε τη συντριβή από την Μπρεϊντάμπλικ με 1-7.

Εκτίμηση: Δεν υπάρχουν αξίες στο παιχνίδι, διαβασμένες οι αποδόσεις. Over 3.5 (1.95).

ΖΙΜΠΡΟΥ ΤΣΙΣΙΝΑΟΥ – ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ

Ο νικητής με Ντιφερτάνζ (Λουξεμβούργο) ή Μάριμπορ (Σλοβενία). Η Ζίμπρου Τσισινάου (Μολδαβία) στο πρώτο παιχνίδι γνώρισε τη συντριβή με 0-5 και ουσιαστικά δεν έχει τύχη πρόκρισης στην επόμενη φάση. Στον προηγούμενο γύρο απέκλεισε την Λα Φιορίτα (1-0, 1-1). Εκτός ο μέσος Ραϊλένου (1/0). Μετά τη Φενέρμπαχτσε, ακολουθεί η πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Μολδαβίας, με εντός έδρας ματς κόντρα στη Μιλσάμι.

Η τούρκικη ομάδα στο πρώτο ματς έκανε... περίπατο και ουσιαστικά εξασφάλισε την πρόκριση στην επόμενη φάση. Διαδικαστικού χαρακτήρα η ρεβάνς,. Το πρωτάθλημα ξεκινάει στο 13/8 (θα υποδεχθεί την Γκαζιαντέπ Μπουγιουκσεχίρ). Εκτός ο μέσος Μορ (1/0), ο οποίος τραυματίστηκε στο πρώτο παιχνίδι. Λογικό το σενάριο να γίνουν αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα, ώστε οι βασικοί να κρατήσουν δυνάμεις για τον επόμενο γύρο, αλλά και την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Εκτίμηση: Η Φενέρ έχει περάσει ήδη στην επόμενη φάση. Θα παίξει σίγουρα με αλλαγές, αυτό δεν σημαίνει πως θα απειληθεί. No goal (1.70).

ΜΠΑΛΖΑΝ - ΝΕΜΑΝ ΓΚΡΟΝΤΝΟ

Ο νικητής με Τσέλιε (Σλοβενία) ή Γκιμαράες (Πορτογαλία). Η Μπαλζάν (Μάλτα) έχει δύσκολο έργο, καθώς καλείται να ανατρέψει το 2-0, σκορ με το οποίο έχασε στο πρώτο ματς. Στον προηγούμενο γύρο απέκλεισε την Ντομζάλε (4-1, 1-3 παρ.). Διαιτητής ο Γιάννης Παπαδόπουλος.

Η ομάδα από τη Λευκορωσία απέκτησε σημαντικό προβάδισμα για την πρόκριση, έπειτα από την επικράτηση της στον πρώτο αγώνα, ο οποίος διεξήχθη σε ουδέτερο έδαφος (Ουγγαρία). Στον προηγούμενο γύρο του Κόνφερενς Λιγκ απέκλεισε την Βαντούζ (2-1, 1-1). Πρωτοπόρος στο πρωτάθλημα, ισοβαθμεί με την Ντιναμό Μινσκ.

Εκτίμηση: Δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι για τους φιλοξενούμενους. Όμως μπορούν να το πάνε εκεί που θέλουν. Under 2.5 (1.65).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr