Ποδόσφαιρο

Προκριματικά Champions League: ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ – Άρης Λεμεσού, “ξεφεύγει” το σκορ!

Τρίτη, 1 Αυγούστου 2023 - 10:41

Οι Κύπριοι ήταν καταιγιστικοί στο πρώτο ματς, έχουν ουσιαστικά “κλειδώσει” την πρόκριση και θα ποντάρουμε εκ νέου σε ποντάρισμα τερμάτων.

Προκριματικά Champions League: ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ – Άρης Λεμεσού, “ξεφεύγει” το σκορ!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ – Αρης Λεμεσού.

Ρεβάνς για τον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League.
Δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ. Σε περίπτωση νίκης της ΜΠΑΤΕ με τέσσερα γκολ ακολουθεί παράταση και πέναλτι αν χρειαστεί.
Α’ Αγώνας: Αρης Λεμεσού – ΜΠΑΤΕ 6-2
Το ματς θα διεξαχθεί στην πόλη της Ουγγαρίας Μεζοκόβεζντ, λόγω των κυρώσεων που επιβάλλονται στις ομάδες της Λευκορωσίας.

Μπάτε Μπορίσοφ

Τυπική διαδικασία φαντάζει η ρεβάνς έπειτα από τον εφιάλτη που βίωσε στο στάδιο «Αλφαμέγα» της Λεμεσού η ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ. Μόνο για το γόητρο θα γίνει η προσπάθεια νίκης από την πάλαι ποτέ ισχυρή ομάδα που δεν θυμίζει την προ ετών πανίσχυρη ομάδα της Λευκορωσίας. Το ρόστερ έχει αποψιλωθεί, μόνο δύο ξένοι αγωνίστηκαν στην ενδεκάδα στο πρώτο ματς. Εντός των συνόρων πορεύεται στην τέταρτη θέση με διψήφια διαφορά από τους προπορευόμενους, δεν έχει από κάπου να πιαστεί φέτος.

Άρης Λεμεσού

Ούτε στα πιο τρελά τους όνειρα δεν περίμεναν στον Άρη πως θα κάνουν τέτοιο πάρτι στο ιστορικά πρώτο παιχνίδι τους σε επίπεδο Τσάμπιονς λιγκ. Οι Κύπριοι βρήκαν την ευκαιρία οι πράσινοι κόντρα σε αποδυναμωμένο αντίπαλο και του έδωσαν και κατάλαβε. Δεν έβγαλαν το πόδι από το γκάζι, το απόλαυσαν μέχρι τέλους, και γνώρισαν την αποθέωσξ από τον κόσμο! Ο Λευκορώσος Αλεξέι Σπιλέφσκι, προπονητής της σεζόν πέρσι στην Κύπρο γνωρίζει άριστα τους συμπατριώτες του και προετοιμάζει ανάλογα τους παίκτες του. Δεν εφησυχάζει, δεν θα αλλάξει την πετυχημένη ενδεκάδα στην ρεβάνς.
Τα… γνωστά
Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, εκτός ευρωπαϊκής λίστας οι Μποάκι (μ.) και Μπράουν (μ.). Αμφίβολος ο αναπληρωματικός αμυντικός Μεντιούμπ που δεν αγωνίστηκε και στο πρώτο ματς.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
3.65 3.8 1.81 2.12 1.64 1.42 2.62 1.61 2.12 1.85 1.21 1.22
Μπάτε Μπορίσοφ - Άρης Λεμεσού / Εκτίμηση

Ο Αρης Λεμεσού έχει ουσιαστικά κλειδώσει την πρόκριση μετά το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα. Περιμένουμε ένα “ανοιχτό” παιχνίδι και στην ρεβάνς όπου το σκορ μπορεί να… ξεφύγει και πάλι. Δεν θα μπλέξουμε με σημείο, κρατάμε το over στο 1.91.

Παναθηναϊκός – Ντνίπρο 1:1.57 Χ:4.35 2:5.80

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr