Ποδόσφαιρο

Α’ Αυστρίας: Αούστρια Βιέννης-Στουρμ Γκρατς, ντέρμπι με γκολ!

Κυριακή, 30 Ιουλίου 2023 - 03:27

Η Αούστρια Βιέννης και η Στουρμ Γκρατς, έρχονται αντιμέτωπες στον τελευταίο αγώνα της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Αυστρίας. Σε ένα παιχνίδι, το οποίο αναμένεται να έχει γκολ και θέαμα.

Α’ Αυστρίας: Αούστρια Βιέννης-Στουρμ Γκρατς, ντέρμπι με γκολ!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις Α’ Αυστρίας.

Αούστρια Βιέννης

Η Αούστρια Βιέννης τερμάτισε 5η σε κανονική διάρκεια και πλέι οφ και στο τελικό ευρωπαϊκό μπαράζ νίκησε την Αούστρια Κλάγκενφουρτ, έτσι αργά την Πέμπτη υποδεχόταν την Μπάνια Λούκα για τον β' προκριματικό του Κόνφερενς Λιγκ. Νέα πρόσωπα οι Ράνφτλ και Πλάβοτιτς και Γκενούς. Ενώ αποχώρησαν οι Μουλ, Ντόβενταν, έμεινε στον πάγκο ο Μάικλ Βίμερ.

Στουρμ Γκρατς

Η Στουρμ Γκρατς έχει επανέλθει στα φυσιολογικά της επίπεδα τα τελευταία χρόνια, δηλαδή στην 2η ή την 3η θέση καθώς δεν είναι σε.. θέση να αμφισβητήσει τα πρωτεία της Σάλτσμπουργκ. Ερωτηματικό αν οι «μπλάκις» μπορούν να αντέξουν δύο.. καρπούζια, στον γ’ προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ θα αντιμετωπίσουν την Αϊντχόφεν.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
2.87 3.45 2.18 2.18 1.6 1.47 2.47 1.52 2.3 1.57 1.24 1.34
Αούστρια Βιέννης - Στουρμ Γκρατς / Εκτίμηση

Η εικόνα της Αούστρια Βιέννης, έχει αρχίσει να βελτιώνεται, με την ομάδα να έχει πλάνο. Η Στουρμ Γκρατς, έχει βελτιωθεί κι αυτή, σε σχέση με πέρσι. Και έχει υψηλούς στόχους, καθώς μπορεί ακόμα και να κυνηγήσει την πρώτη θέση. G/G και over 2.5 (1.88)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr