Ποδόσφαιρο

EFL Trophy: Τρία σημεία για όλα τα γούστα!

Τρίτη, 20 Σεπτεμβρίου 2022 - 10:33

Του Άγγελου Γεώργα

Φτωχό το σημερινό μας κουπόνι, λόγω της διακοπής των εθνικών ομάδων, και το μόνο που δεσπόζει είναι το Κύπελλο Αγγλίας. Για αυτό από εκεί επέλεξα τρία σημεία, να τα συνδυάσετε όπως θέλετε.

EFL Trophy: Τρία σημεία για όλα τα γούστα!

ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΟΥΕΝΣΝΤΕΙ - ΜΠΕΡΤΟΝ

Η Σέφιλντ Γουένσντεϊ προέρχεται από δύσκολο παιχνίδι με την Ίπσουιτς, όπου και έχανε 2-0 μέχρι το 71' και στη συνέχεια βρήκε τα ψυχικά αποθέματα να το κάνει 2-2. Δύσκολο παιχνίδι , με υψηλό βαθμό δυσκολίας, ρίσκαρε στο τέλος αλλά της βγήκε. Η Σέφιλντ Γουένσντεϊ είχε ηττηθεί 3-1 από την Μπράντφορντ για την 1η αγωνιστική του Λιγκ Τρόφι, στο συγκεκριμένο παιχνίδι ο Τζαμαϊκανός προπονητής είχε προβεί σε 10 αλλαγές.

Η Μπέρτον πέτυχε το πρώτο φετινό «τρίποντο» στο πρωτάθλημα, επικρατώντας δύσκολα 2-0 εκτός της Έξετερ. Είναι μια ομάδα που δουλεύεται αρκετά πάνω στο αμυντικό κομμάτι, όμως πρέπει να σκοράρεις κιόλας άμα θες να μείνεις στη κατηγορία .Στο Λιγκ Τρόφι είχε ξεκινήσει δυνατά, κερδίζοντας 4-2 τη Λέστερ U21 για την πρεμιέρα του ομίλου.

Εκτίμηση: Η Σέφιλντ έχει τη ποιότητα να κερδίσει τη σημερινή της αντίπαλο, αρκεί να το θέλει πραγματικά. Εξάλλου υπάρχει διαφορά δυναμικότητας στα δύο ρόστερ. Ίσως θέλει να ρεφάρει και την ήττα της πρώτης αγωνιστικής. Πάμε με το over 2.,5 στο 1.65, που είναι αξιόλογη απόδοση, αφού και η Μπέρτον δυσκολεύεται εκτός να αμυνθεί.

ΛΕΙΤΟΝ ΟΡΙΕΝΤ - ΣΑΤΟΝ

Η Λέιτον Όριεντ διατηρεί ένα απίστευτο σερί με 8 νίκες σε 9 αγωνιστικές στην Αγγλία, και η νίκη εντός έδρας με 1-0 επί της Γουόλσολ ήταν μία από αυτές. Ανοδική η πορεία της μόνο, που κερδίζει και απειλείτε ελάχιστα. Στην πρώτη αγωνιστική του Λιγκ Τρόφι γνώρισε τη συντριβή με 5-0 από την Όξφορντ. Δεν αναφέρονται απουσίες.

Η Σάτον νίκησε εντός έδρας 2-0 τη Χάρτλπουλ και έφτασε τις 3 νίκες σε 4 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα. Ταυτόχρονα σημείωσε την 4η διαδοχική επιτυχία στο γήπεδο της και αναρριχήθηκε στον βαθμολογικό πίνακα. Στην πρώτη αγωνιστική του θεσμού νίκησε 1-0 την Τσέλσι U21.

Εκτίμηση: Τους χωρίζει μια κατηγορία, και με τη φόρα που έχει πάρει η Λέιτον, δύσκολα να της σταθεί εμπόδιο η Σάτον. Αν πραγματικά παίξει για τη νίκη, μπορεί να τη πάρει. Άσος στο 2.20.

ΣΡΙΟΥΣΜΠΕΡΙ - ΠΟΡΤ ΒΕΙΛ

Ξανά συναντιούνται απόψε οι δύο ομάδες, όπως έκαναν πριν λίγες ημέρες για το πρωτάθλημα. Εκεί ηττήθηκε η Σριούσμπερι από την αποψινή της αντίπαλο με 2-1 σκορ. Ήττα που επήλθε στο τέλος του αγώνα, και μάλιστα στις καθυστερήσεις. Στην πρεμιέρα του Λιγκ Τρόφι, η ομάδα του είχε ηττηθεί 2-1 από τη Γουλβς U21, με τον προπονητή της ομάδας να κάνει εκτεταμένο ροτέισον. Στα τελευταία 5 παιχνίδια της έχει φέρει 4 goal/goal.

Mε τη νίκη επί της Σριούσμπερι επέκτεινε το αήττητό της στις 4 αγωνιστικές, και σε συνδυασμό με αυτό κατάφερε να δείξει και σημάδια βελτίωσης. Στην πρεμιέρα του Λιγκ Τρόφι, παρόλο που έκανε εκτεταμένο ροτέισον η ομάδα, πήρε τη νίκη με 1-0 επί της Στόκπορτ και ξεκίνησε με το δεξί στη διοργάνωση. Στα τελευταία 3 της παιχνίδια έχει φέρει ισάριθμα goal/goal.

Eκτίμηση: Το αποψινό τους ραντεβού μπορεί να είναι ανάλογο με το τελευταίο τους. Έχουν δείξει σημάδια ανάκαμψης και βελτίωσης. Σκοράρουν εύκολα και μπορούν να το κάνουν ξανά σήμερα.Goal/goal στο 1.78.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr