Ποδόσφαιρο

Α' Βραζιλίας: Η απάντηση της Σάντος και το ντέρμπι Κορίνθιανς - Φλαμένγκο

Κυριακή, 10 Ιουλίου 2022 - 07:32

Τα πέντε παιχνίδια της Κυριακής (9/7) για το Μπραζιλεϊράο έχουν εξαιρετικό ενδιαφέρον και η ανάλυση τους βγάζει δυνατά σημεία για στοίχημα

Α' Βραζιλίας: Η απάντηση της Σάντος και το ντέρμπι Κορίνθιανς - Φλαμένγκο

Τα πέντε παιχνίδια της Κυριακής (9/7) για το Μπραζιλεϊράο έχουν εξαιρετικό ενδιαφέρον και η ανάλυση τους βγάζει δυνατά σημεία για στοίχημα.


ΚΟΡΙΤΙΜΠΑ - ΖΟΥΒΕΝΤΟΥΔΕ

Η Κοριτίμπα επικράτησε με 2-1 εντός της Φορταλέσα. Μπήκε τέλος σε 4 σερί ήττες που είχαν φέρει γκρίνια. Με 2-3 γκολ έβγαλε τα 3 από τα 4 τελευταία εντός έδρας και πρόκειται για ομάδα με πολλά σκαμπανεβάσματα. Τιμωρημένοι οι Βαλ (χαφ), Νέιταν (μπακ).


Δεν τα κατάφερε εντός η Ζουβεντούδε με την Ατλέτικο Μινέιρο, όπου ηττήθηκε 2-1. Μια ισοπαλία έχει ο Λούζερ στα δύο παιχνίδια του στον πάγκο της. Μόλις δύο γκολ έβαλε στα 4 τελευταία εκτός έχοντας 2 ισοπαλίες. Αποθεραπεύτηκε ο Άλβες (τερματοφύλακας), τραυματίας ο χαφ Μάρλον.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Στοχευμένο ματς από την Κοριτίμπα για νίκη με τον άσο να είναι στο 2,00. Ο αντίπαλος έτσι κι αλλιώς έχει πολλά κενά.


ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ - ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ

Η Κορίνθιανς μεσοβδόμαδα απέκλεισε την Μπόκα στα πέναλτι μέσα στο Μπομπονέρα για την πρόκριση στα προημιτελικά του Λιμπερταδόρες. Αποθεώθηκαν οι παίκτες και ο Βίτορ Περέιρα. Προηγήθηκε ο διασυρμός με 4-0 από την Φλουμινένσε. Πάντως αγνοεί τη νίκη στα 4 τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις, ανεξάρτητα της πρόκρισης στα πέναλτι επί της Μπόκα. Τραυματίες οι Μάικον (χαφ), Τζιλ (αμυντικός), Παουλίνιο (χαφ), Σίλβα (αμυντικός), Ράμος (μέσος), Φάγκνερ (αμυντικός). Πουλήθηκε στην Μπενφίκα ο Βίκτορ (στόπερ).

Η Φλαμένγκο διέλυσε 7-1 την Τολίμα εντός μεσοβδόμαδα και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Λιμπερταδόρες. Εκεί θα αντιμετωπίσει την Κορίνθιανς. Έχει νίκες στα 4 τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις. Στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος νίκησε εκτός 2-1 την Σάντος. Έκανε το μπαμ με την απόκτηση του χαφ Βιδάλ. Παραμένει εκτός ο Μπρούνο Ενρίκε (επιθετικός).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Αήττητη η Φλαμένγκο στα 4 τελευταία στο άντρο της Κορινθιανς με 3 νίκες, για το πρωτάθλημα. Βέβαια η Κορίνθιανς προέρχεται από μεγάλη πρόκριση στο Λιμπερταδόρες. Καλύτερο ποντάρισμα στην ισοπαλία που είναι πάνω από 3,00.


ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΙΝΕΙΡΟ - ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ

Η Ατλέτικο Μινέιρο μεσοβδόμαδα νίκησε 1-0 την Έμελεκ και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Λιμπερταδόρες. Η ομάδα του Μοχάμεντ είναι αήττητη στα 8 τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις με 5 νίκες. Με 2-3 γκολ έβγαλε τα 4 από τα 5 τελευταία εντός πρωταθλήματος. Γυρίζουν οι βασικοί Κένο (μέσος), Ζαράτσο (μέσος), εκτός οι Μαριάνο (αμυντικός), Ζαίρ (χαφ).

Η Σάο Πάολο μεσοβδόμαδα επιβλήθηκε 4-1 της Ουν. Κατόλικα και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Σουνταμερικάνα. Είναι αήττητη με 3 νίκες στα 4 τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις. Με γκολ – γκολ έβγαλε τα 4 από τα 5 τελευταία εκτός στο πρωτάθλημα έχοντας 1 νίκη και 3 ισοπαλίες. Τιμωρημένοι οι στόπερ Ντιέγκο Κόστα, Λέο, οι χαφ Νέστορ, Νέβες και ο επιθετικός Λουτσιάνο. Εκτός 5 μακροχρόνιοι. Νέος τραυματίας ο μπακ Ραφίνια.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Η Ατλέτικο Μινέιρο είναι το μεγάλο φαβορί, ενώ η Σάο Πάολο έχει και πολλές απουσίες. Ο άσος σε συνδυασμό με over 2,5 γκολ είναι πάνω από 2,00.


ΣΑΝΤΟΣ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΓΚΟΙΑΝΙΕΝΣΕ

Η Σάντος μεσοβδόμαδα αποκλείστηκε στα πέναλτι εντός από την Τάτσιρα σε ρεβάνς για τους «16» του Σουνταμερικάνα. Μετά και από αυτό ο Μπούστος αποτέλεσε παρελθόν από τον πάγκο. Η Σάντος αγνοεί τη νίκη στα 6 τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις έχοντας μία στα 10 πιο πρόσφατα. Υπηρεσιακός ανέλαβε ο Φερνάντες.

Η Ατλέτικο Γκοϊανιένσε μεσοβδόμαδα προκρίθηκε στα πέναλτι στα προημιτελικά του Σουνταμερικάνα έναντι της Ολίμπια νικώντας 2-0, όπου ισοφάρισε την ήττα στο πρώτο ματς. Μπήκε τέλος σε άσχημο σερί χωρίς νίκη στα 4 τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις. Με γκολ – γκολ έβγαλε τα 3 από τα 4 τελευταία εκτός στο πρωτάθλημα. Γυρίζει το 10άρι ο Ζορζίνιο.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Η Σάντος έχει πολλούς λόγους να θέλει τη νίκη μετά και την αποχώρηση του Μπούστος από τον πάγκο της. Ο άσος είναι πάνω από 1,90.

ΦΟΡΤΑΛΕΖΑ- ΠΑΛΜΕΙΡΑΣ

Η Φορταλέσα μεσοβδόμαδα ηττήθηκε εκτός από την Εστουδιάντες με 3-0 και αποκλείστηκε στο Λιμπερταδόρες. Με ήττες έβγαλε τα δύο σερί εκτός στο πρωτάθλημα και γυρίζει στην έδρα της, όπου είναι αήττητη στα 3 τελευταία με 1 νίκη, ενώ όλα ήταν under. Ο μέσος Λούκας Λίμα είναι δανεικός από την Παλμέιρας και δεν παίζει εναντίον της.

Η Παλμέιρας μεσοβδόμαδα διέλυσε με 5-0 την Σέρο Πορτένιο και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Λιμπερταδόρες το οποίο κατέκτησε τα δύο τελευταία χρόνια. Στο τελευταίο ματς πρωταθλήμστος ηττήθηκε 2-0 εντός από την Ατλέτικο Παραναένσε. Είναι αήττητη με 4 νίκες στα 5 τελευταία εκτός. Τραυματίες οι μέσοι Βερόν, Ζαίλσον. Τιμωρημένος είναι ο επιθετικός μέσος Μενίνο.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Η Παλμέιρας αν δεν βγάλει κούραση και δει το ματς με τη σοβαρότητα που του αρμόζει μπορεί να πάρει το διπλό που είναι πάνω από 2,00.


ΚΟΥΙΑΜΠΑ - ΜΠΟΤΑΦΟΓΚΟ

Η Κουϊαμπά νίκησε εκτός με 2-1 την Αβαί. Πρώτη νίκη του Ολιβέιρα στα 5 παιχνίδια στον πάγκο της έχοντας και 2 ισοπαλίες. Είναι αήττητη στα 3 τελευταία εντός πρωταθλήματος με 1 νίκη, ενώ με under έβγαλε τα 5 πιο πρόσφατα. Εξέτισε ο στόπερ Εμπερούρ ενώ τραυματίες είναι οι Πέπε (χαφ), Αντρέ (επιθετικός).

Η Μποταφόγκο πέτυχε μεγάλη νίκη με 1-0 στο άντρο της Μπραγκαντίνο. Άφησε πίσω της δύο σερί ήττες. Πάντως έχει 3 νίκες στα 4 τελευταία πρωταθλήματος. Με no goal έβγαλε τα 4 από τα 5 τελευταία εκτός έδρας. Νέος τραυματίας ο Κάικε (χαφ). Παραμένουν στην λίστα οι Μπαρέτο (μέσος), Σα (αμυντικός), Ράφαελ (μπακ)

ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Δύσκολο παιχνίδι για να βγει σημείο και καλύτερο ποντάρισμα είναι το 2-3 γκολ που βρίσκεται στο 1,95.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr