Ποδόσφαιρο

Πορτογαλία: Ημέρα με φαβορί

Παρασκευή, 24 Σεπτεμβρίου 2021 - 16:39

Εύκολο αναμένεται το έργο Σπόρτινγκ Λισσαβόνας και Πόρτο

Πορτογαλία: Ημέρα με φαβορί

ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ Λ.-ΜΑΡΙΤΙΜΟ
Έστω και δύσκολα η Σπόρτινγκ πέρασε από την έδρα της Εστορίλ με πέναλτι. Χρειαζόταν αυτό το τρίποντο μετά την «πεντάρα» από τον Άγιαξ στο Τσάμπιονς Λιγκ για να ανακτήσει την αυτοπεποίθησή της. Επιστροφή στις νίκες μετά από δύο ισοπαλίες στο πρωτάθλημα. Εκτός οι Γκονσάλο Ινάσιο (αμ.) και Πέδρο Γκονσάλβες (εξτρέμ). Από ισοπαλία στην έδρα της Φαμαλικάο προέρχεται η Μαρίτιμο. Τρίτη ισοπαλία στα 4 τελευταία παιχνίδια που είναι χωρίς νίκη. Εξέτισε ο εξτρέμ Αντρέ Βιντιγκάλ, νέο πρόβλημα ο βασικός μέσος Ντιόγκο Μέντες, εκτός και οιΤαγκό (φορ) και Μπερτράμε (μέσος).
ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η με απουσίες και προβληματική φέτος Μαρίτιμο δεν δείχνει ικανή να προβληματίσει την πρωταθλήτρια. Αναμενόμενα χαμηλός ο άσος, θα τον επιλέξουμε από το πρώτο ημίχρονο και θα τον συνδυάσουμε με over.

ΖΙΛ ΒΙΣΕΝΤΕ-ΠΟΡΤΟ
Δεύτερη σερί ισοπαλία για τη Ζιλ Βισέντε, η οποία έσωσε το βαθμό στο 92’ στην έδρα της Μπελενένσες. Ξεκίνησε με 2 στα 2 στο πρωτάθλημα και χωρίς να δεχτεί γκολ, αλλά δεν έχει νίκη και έχει δεχτεί γκολ και στα 4 παιχνίδια που ακολούθησαν. Διαθέσιμος μετά από καιρό ο εξτρέμ Λοτί. Μία ακόμη εύκολη νίκη για την Πόρτο στο «Ντραγκάο», έριξε «πεντάρα» στη Μορεϊρένσε. Τρεις νίκες με απολογισμό τερμάτων 10-0 έχουν οι «δράκοι» στην έδρα τους, αλλά εκτός έχουν ήδη δύο απώλειες σε τρεις εξόδους. Ακολουθεί δύσκολο εκτός έδρας ματς με την Λίβερπουλ. Δεν υπολογίζονται και πάλι οι Μαρκεσίν (τερμ.) και Πέπε (στόπερ), εξέτισε ο Τόνι Μαρτίνες (επ.).
ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Πόρτο έχει ανεβάσει ταχύτητα και δεν θα δυσκολευτεί να συνεχίσει το νικηφόρο σερί. Σε αδιάφορες τιμές το διπλό, θα το συνδυάσουμε με no goal.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr