Μπάσκετ

Eurocup:Στην Λιθουανία ο Άρης

Τρίτη, 8 Οκτωβρίου 2024 - 13:19

Με την 3η αγωνιστική συνεχίζεται το Γιούροκαπ

Eurocup:Στην Λιθουανία ο Άρης

Με την 3η αγωνιστική συνεχίζεται το Γιούροκαπ που πάντως δεν έχει την αίγλη άλλων εποχών. Αλλά έχει ελληνικό ενδιαφέρον με την παρουσία του Άρη για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην διοργάνωση.. Το Γιούροκαπ είναι η δεύτερη στην τάξη ευρωπαίκή διοργάνωση που δίνει θέση στην επόμενη Ευρωλίγκα καθώς ο νικητής θα πάρει το εισιτήριο για την κορυφαία διοργάνωση. Συνεπώς υπάρχει μεγάλο κίνητρο και βρίσκουμε καλές ομάδες που έχουν θητεία και στην Ευρωλίγκα στο παρελθόν.

Έτσι η πρώτη φάση έχει δύο ομίλους δέκα ομάδων, αλλά προκρίνονται οι έξι πρώτοι στην επόμενη φάση αντί για οκτώ που ξέραμε. Από αυτές, οι δύο πρώτες από κάθε όμιλο θα περάσουν απ ευθείας στα προημιτελικά. Οι υπόλοιπες παίζουν χιαστί στη φάση των “16” (τέσσερα ζευγάρια, 3-6, 4-5), από τα οποία θα προκύψουν οι τέσσερις ομάδες. Οι αγώνες των “16” και των “8” είναι μονά νοκ άουτ παιχνίδια, ενώ από τα ημιτελικά και έπειτα θα είναι σειρές αγώνων που θα κρίνονται στις δύο νίκες. Όπως και ο τελικός! Η ομάδα της κανονικής περιόδου στην υψηλότερη θέση θα έχει πλεονέκτημα εντός έδρας σε κάθε ζευγάρι καθ' όλη τη διάρκεια της μετά τη σεζόν.
Μεγάλα φαβορί η πανάκριβη και φιλόδοξη Χάποελ Τελ Αβίβ αλλά και η Ισπανική Βαλένθια.


ΓΟΥΛΦΣ-ΟΥΛΜ
Ματς στα μικρομεσαία στρώματα και ντερμπάκι. Μέτρια ομάδα και του όβερ η ΛΙθουανική Γουλφς κλασικά. Στόχος ότι καλύτερο και χαίρεται τα παιχνίδια της. Στα ίδια επίπεδα. Πάλεψε με την πανίσχυρη Χάποελ Τελ Αβίβ εκτός και έχασε στο τέλος 89-84. Στις καλές μεσαίες ομάδες στην λίγκα της η γερμανική Ουλμ που είχε αλλαγές και έχασε βασικούς και προπονητή της. Αλλα σπουδαίο 87-83 με την Μπανταλόνα εντός. Στην λίγκα της 63-62 εντός την Λούντβι και 1η

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Στο 1.70 και -3 σωστά. Τίποτα

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα


ΛΙΕΤΚΑΜΠΕΛΙΣ-ΑΡΗΣ
Καλό παιχνίδι και σημαντικό. Και ντέρμπι καθώς ο Άρης δεν είναι καλά ακόμα. Η Λιετκαμπέλις του Γ.Καλαϊτζάκη, είναι στις έμπειρες μεσαίες ομάδες της διοργάνωσης. Δεν περιμένουμε και πολλά αλλά έχει καλή έδρα και ,καλό σύνολο. Εχασε εύκολα εντός 74-94 από την Χάποελ Ιερ μετά το 25-18. Ο Άρης πέρσι είχε καλή πορεία με την έδρα και την άμυνα και προχώρησε στα πλέι οφ. Ίδιος στόχος και φέτος Αρκετές αλλαγές,απουσίες,ανέτοιμος,ήττα 63-68 με Τουρκ εντος και στη λίγκα εντός με ΑΕΚ 59-70.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Στο 1.60 και -4 η έδρα. προς διπλό χάντικαπ

ΤΟΥΡΚ-ΤΣΕΝΤΕΒΙΤΑ
Παιχνίδι με φαβορί την γηπεδούχο ομάδα αλλά θα παλέψει η Τσεντεβίτα. Η Τουρκ του Χαραλαμπόπουλου (τραυματίας) είναι στις έμπειρες μεσαίες ομάδες της Τουρκίας. Πολλές αλλαγές. Γύρισε ο Τσαν(Εφές) στο πάγκο. Στόχος τα πλέι οφ. Καλό διπλό 63-68 στον Άρη. Στην λίγκα 72-70 την Γαλατά εντός. Απογοητευτική ήταν πέρσι η Τσεντεβίτα Ολίμπια Λουμπλιάνας. Ομάδα έμπειρη και ενισχυμένη. Στα φαβορί και 87-82 καλή νίκη με Βενέτσια εντός. Στην Αδριατική λίγκα 92-82 στην Μόρναρ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Στο 1.60 και -4 η έδρα. Σωστά. Κρατάμε την νίκη

ΒΕΝΕΤΣΙΑ-ΜΠΟΥΡΓΚ
Καλό ματς και ντέρμπι με προβάδισμα στην έδρα πάντως. Στις καλές ομάδες η έμπειρη Βενέτσια που είναι ίδια επίπεδα αλλά δεν άρχισε καλά. Ήττα 87-82 στην Τσεντεβίτα. Κακή αρχή στο καμπιονάτο και ήττα 82-70 στο Τρέντο. Η Μπουργκ πέρσι έφτασε στον τελικό εδώ. Καλή έδρα. Στόχος η τετράδα. Έφυγε για το ΝΒΑ ο κορυφαίος της Ριζασέ! Αλλά δυνατή και καλή αρχή. Ανετα 84-73 την Κλουζ εντός. Στην λίγκα τρομερό 86-61 στην καλή Ναντέρ!

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Στο 1.60 και -4 η Μπουργκ εκτός έδρας με αντίπαλο μια καλή ομάδα δεν αξίζει κάτι. Στον άσο χάντικαπ καλύτερα

ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ-ΧΑΠΟΕΛ ΤΕΛ ΑΒΙΒ
Καλό ματς και ντέρμπι αλλά προβάδισμα η Χάποελ. Η Μπεσίκτας είναι στα καλά ονόματα στην Τουρκία και με πολύ κόσμο από το ποδόσφαιρο. Κράτησε τον κορμό της και θα είναι αξιόλογη. Ηττα όμως 87-66 εκτός με Μπασαχεσίρ. Στη λίγκα της ήττα 99-95 στην Τόφας. Η Χάποελ Τελ Αβίβ του κόουτς Δέδα ρίχνει τρελά λεφτά για να πάρει τον τίτλο για να πάιξει Ευρωλίγκα. Τρομερό ρόστερ αλλά ακόμα προβληματίζει. Παίζει στην Βουλγαρία λόγω του πολέμου. Στο τέλος 89-84 την μέτρια Γουλφς εντός.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Στο 1.70 και -3 η Χάποελ αν και ανέτοιμη, Κρατάμε την νίκη της

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΚΛΟΥΖ-ΒΑΛΕΝΘΙΙΑ
Ματς εύκολο για την Βαλένθια και καθαρά. Η ρουμάνικη Κλουζ ρίχνει χρήματα και είχε και πέρσι μια πολύ καλή πορεία. Δυνατή έδρα,έχει κρατήσει τον κορμό της. Στόχος και φέτος η πρόκριση. Αλλά κακή αρχή. Ηττα 84-73 λογικά στην Μπουργκ εύκολα. Στα φαβορί για τον τίτλο η Ισπανική Βαλένθια που πέρσι έπαιζε στην Ευρωλίγκα. Φέτος ενισχυμένη. Σκληρή και καλή ομάδα. Περίπατος 105-78 με το σοφτ Αμβούργο εντός. Στη λίγκα της 84-60 την Μπανταλόνα εντός.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: στο 1.20 και -8 η Βαλένθα


ΣΟΠΟΤ-ΜΠΑΝΤΑΛΟΝΑ
Ματς με φαβορί φυσικά την Μπανταλόνα και εύκολα σχετικά. Η Σοπότ από την Ουγγαρία είναι μια συμπαθητική ομάδα αλλά με ταβάνι. Στο πάγκο της ο Τάμπακ! Εχει κρατήσει τον κορμό της. Μαχητική. Ηττα 84-78 δύσκολα στο Τρέντο. Η Μπανταλόνα μεγάλο όνομα με στόχο την τετράδα. Αλλά χωρίς πολλά χρήματα. Στις μεσαίες ομάδες πια στην Ισπανία. Μέτρια και πέρσι. Ηττα 87-83 στο Ουλμ. Στην Ισπανία συντριβή 84-60 στην Βαλένθια.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Στο 1.25 και -7 η Μπανταλόνα. Μαχητική η Σοπότ. Τίποτα

ΧΑΠΟΕΛ ΙΕΡ-ΑΜΒΟΥΡΓΟ
Ματς για σκορ και άνετα η γηπεδούχος. Στις έμπειρες ομάδες της διοργάνωσης η Χάποελ Ιερουσαλήμ που θέλει να προχωρήσει αλλά έχει ταβάνι βάση ρόστερ .Ομάδα του όβερ. Και παίζει στην Βουλγαρία φέτος λόγω του πολέμου στην χώρα της. Ανετα μετά το 25-18 διπλό με 74-94 στην Λιετκαμπέλις. Κλασική μεσαία ομάδα το Αμβούργο που όμως δεν έχει μπορέσει την υπέρβαση αν και έχει ρίξει πολλά χρήματα, Ομάδα σοφτ. Συντριβή 105-78 στην Βαλένθια. Στη λίγκα της 87-78 την Όλντενμπουργκ εντός.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Στο -9 η Χάποελ και προς άσο

ΤΡΕΝΤΟ-ΜΠΟΥΝΤΟΥΤΣΝΟΣΤ
Ματς ντερμπάκι με προβάδισμα στην έδρα όμως. Στις μεσαίες ομάδες στο καμπιονάτο η Τρέντο που συμμετέχει χρόνια εδώ αλλά χωρίς να κάνει κάτι. Κάτι ανάλογο περιμένουμε και φέτος αν και άρχισε καλά. Και νίκησε αγχωτικά πάντως εντός την αδύνατη Σοπότ 84-78. Στη λίγκα της σούπερ αρχή και 82-70 την Βενέτσια εντός. Στις έμπειρες ομάδες η Μπουντούτσνοστ από το Μαυροβούνιο. Κακή αρχή όμως και ήττα στην παράταση εντός με Γκραν. Στην Αδριατική 76-71 στην Ιγκοκέα

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Στο 1.70 και η 3. Προβάδισμα η έδρα. Ελκυστικό το 1.70


ΓΚΡΑΝ ΚΑΝΑΡΙΑ-ΜΠΑΣΑΧΕΣΙΡ
Καλό ματς και προβάδισμα η έδρα αλλά θα παλέψει η Μπασαχεσίρ. Η Γκραν Κανάρια είχε πάρει και τον τίτλο πρόπερσι αλλά δεν πήγε Ευρωλίγκα! Στόχος η τετράδα,δυνατή έδρα,έχει κορμό,ενισχυμένη. Αγχωτικά στην παράταση νίκησε εκτός την Μπουντούτσνοστ, Στη λίγκα της 80-72 την Κορούνα εντός. Η τουρκική Μπασαχεσίρ ρίχνει χρήματα και μάλιστα θέλει να παίξει και στην Ευρωλίγκα αν και στις μεσαίες ομάδες της χώρας της. Καλό ρόστερ. Στα φαβορί και 87-66 την Μπεσίκτας εντός.Στη λίγκα 82-68 την Καρσίγιακα εντός


ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Στο 1.45 και -5. Πονηρό ματς. Κρατάμε την νίκη Γκραν απλά

ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ:
Νίκες Γκραν Κανάρια 1.45,Τρέντο 1.70,Χάποελ Τελ 1.65,Τουρκ 1.60
Χάντικαπ: Βενέτσια +4,Άρης +4

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr