Προγνωστικά

Β' Νορβηγίας: Ένα καλοπληρωμένο over 3,5

Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024 - 00:00

Με τα γκολ στο Κόνγκσβινγκερ - Λεβάνγκερ με το over 3,5 να πληρώνει εξαιρετικά

Β' Νορβηγίας: Ένα καλοπληρωμένο over 3,5

ΜΠΡΙΝΕ – ΣΑΝΤΝΕΣ

Διατήρησε την επαφή της με την κορυφή η Μπρίνε μετά το «διπλό» στο γειτονικό ντέρμπι με την Έγκερσουντ (0-2). Άκρως αποτελεσματική στο δημιουργικό κομμάτι, πρέπει να προβληματιστεί για την αμυντική της λειτουργία, διότι «έφαγε» πολλές φάσεις από την αντίπαλό της. Έχει 3 n/g στο τελευταίο καρέ στο πρωτάθλημα. Όπλο της η έδρα, όπου μετρά 6 σερί νίκες έχοντας, μάλιστα, κρατήσει το μηδέν σε 4 ματς. Δεν προκύπτει νέο πρόβλημα.

Σε τραγική κατάσταση η Σάντνες με πέντε σερί ήττες που την κρατούν «βιδωμένη» στην τελευταία θέση. Έχασε τα «αυγά και τα καλάθια» στο εκτός με τη Βαλερένγκα σε ματς που δεν σηκώνει κριτική με δεδομένο το τελικό 8-0. Στο 27’ βρέθηκε να χάνει με 3-0, ενώ από το 55’ έως το 77’ δέχθηκε 4 γκολ. Χωρίς διπλό σε 12 σερί εκτός. Τελευταία νίκη στις 23/8/2023 με 0-1 επί της Κρίστιανσουντ. Αμφίβολος ο Νιχάγκεν (Α).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η λογική προστάζει άσο, αλλά σε αυτές τις αποδόσεις τι να παίξουμε. Βάσει παράδοσης είναι ματς στο όριο του over 2,5. Πάμε με τα 2-3 γκολ. Εξαιρετικό το 2.05 στο pamestoixima.gr

ΑΣΑΝΕ – ΡΑΟΥΦΟΣ

Με προβληματική αμυντική λειτουργία για ακόμη ένα ματς η Ασάνε δεν τα κατάφερε στην έδρα της Λιν (3-1). Δέχθηκε τρία γκολ μόνο στο πρώτο 45λεπτο, ενώ γλίτωσε και από αρκετές περιπτώσεις στο β’. Έτσι παραμένει χαμηλά στην βαθμολογία και αναζητεί διέξοδο, με δεδομένο πως έχει 4 ήττες στα τελευταία 5 ματς. Μετρά 3 over 3,5 στα τελευταία 5 ματς πρωταθλήματος. Δεν φαίνεται να προκύπτουν νεότερες απουσίες.

Άνευ όρων παράδοση για την Ράουφος στην Λεβάνγκερ (0-3) στο εξ αναβολής της 12ης αγωνιστικής. «Πλήρωσε» αμυντικά κενά και αστοχία με αποτέλεσμα να μείνει με άδεια χέρια και να χάσει την επαφή της με την εξάδα. Δεν έχει σκοράρει εδώ και 214 λεπτά δείχνοντας πως έχει πρόβλημα στην επίθεση. Βέβαια εκτός έδρας είναι καλή. Μετρά 2-2-1 στα τελευταία 5 μακριά από το σπίτι της. Παραμένει εκτός ο Εμσίς (Μ). Δύσκολα θα παίξου οι Φρέμσταντ (Α) και Μπάτζι (Ε).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Περίεργο ματς και οι δύο ομάδες έχουν τα θέματά τους στα μετόπισθεν. Κοιτάμε στο g/g, αλλά και στο Over 2,5. Χαμηλά, όμως, οι τιμές, ας περιμένουμε το live.

ΚΟΝΓΚΣΒΙΝΓΚΕΡ – ΛΕΒΑΝΓΚΕΡ

Σε κακό μομέντουμ η Κόνγκβινγκερ, μετρά τρεις σερί ήττες και απομακρύνθηκε από την κορυφή. Στην ήττα από την Μος (1-0), βέβαια, άξιζε τουλάχιστον τον βαθμό, με δεδομένο πως ήταν ένα «κλειστό» ματς με λίγες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες και απλά κέρδισε η πιο αποτελεσματική. Δεν έχει σκοράρει εδώ και 278 λεπτά στο πρωτάθλημα. Με τα γνωστά προβλήματα οι γηπεδούχοι.

Πήρε ανάσα η Λεβάνγκερ με σημαντικό «διπλό» επί της Ράουφος (0-3. Επί της ουσίας νίκησε, διότι εκμεταλλεύτηκε τις φάσεις. Και αυτά τη στιγμή που στα μετόπισθεν είχε εκ νέου προβλήματα, «έφαγε» φάσεις, αλλά λόγω συγκυριών κατάφερε να κρατήσει το μηδέν. Μετρά 3 σερί n/g στο πρωτάθλημα, ενώ εκτός βγάζει καλό πρόσωπο έχοντας 2-2-3. Μάλιστα έχει σκοράρει στα 7 από τα 8. Μόνο με την Στάμπαεκ δεν τα κατάφερε. Εξέτισε και επιστρέφει ο Πόλεν (Μ), με πιθανότητες επιστροφής οι Σούντνες (Α) και Ούγκελβικ (Α).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ναι αυτό είναι ένα ματς για να κάνουμε παιχνίδι με τα γκολ. Πάμε για αρχή με το over 3,5. Εξαιρετική η απόδοση του 2.22 στο pamestoixima.gr

ΣΟΓΚΝΤΑΛ – ΣΤΑΡΤ

Δεν άξιζε κάτι περισσότερο η Σόγκνταλ στο εκτός με την Ρανχάιμ (3-0). Προβληματική η εικόνα της σχεδόν σε όλο το ματς. Πολλά κενά στην άμυνα και με λάθη στην κυκλοφορία ήταν λογικό να χάσει το ματς. Είναι, πλέον, στο όριο της εξάδας και θα πρέπει οπωσδήποτε να «καθαρίσει» το ματς με την Σταρ. Μετρά 3 σερί «2-3 γκολ» στο πρωτάθλημα, ενώ εντός έδρας προβληματίζει εσχάτως με μόλις μία νίκη στο τελευταίο καρέ. Εξέτισε ο Σιέλσταντ (Α).

Ήταν ανταγωνιστική στο εντός με την Βαλερένγκα (1-2), αλλά έμεινε με άδεια χέρια. Μοιρασμένο το α’ μέρος με ευκαιρίες εκατέρωθεν. Προηγήθηκε στο 63’ κόντρα στην ροή του ματς. Στη συνέχεια πιέστηκε και δεν άντεξε. Δέχθηκε το 1-1 στο 77’ για να έρθει το 2-1 στα χασομέρια. Επιστρέφει ο ενδεκαδάτος αμυντικός, Γκέγκερσεν που εξέτισε την ποινή του. Γνωστά τα άλλα θέματα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η παράδοση δείχνει πολύ g/g και δεν θα πάμε κόντρα σε αυτό. Μία χαρά το 1.54 στο pamestoixima.gr

ΣΤΑΜΠΑΕΚ – ΜΟΣ

Πήρε ό,τι καλύτερο μπορούσε η Στάμπαεκ στο εκτός με την Ράουφος (0-0). Αρκετά ενεργή στο α’ μέρος με 2-3 καλές στιγμές. Προβληματική στο β’, γλίτωσε από το δοκάρι πριν το 60’. Εν τέλει πήρε τον βαθμό και συνεχίζει στην εξάδα. Σχετικά καλή εικόνα στα εντός, όπου έχει και πολύ Over. Δεν είναι τυχαίο πως μετρά 4 over 3,5 στα 5 τελευταία. Εκτός ο έμπειρος φορ Όπσετ και ο βασικός μπακ Φίλιπ Γιένσεν Ρίισε, που αναρρώνουν από εγχείρηση.

Η Μος συνεχίζει την εξαιρετική της πορεία. Με επτά νίκες στα τελευταία 8 ματς είναι σε απόσταση βολής από την κορυφή. Ήταν πιο αποτελεσματική και «καθάρισε» το εντός με την Κόνγκσβινγκερ (1-0) σε ματς με λίγες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες. Βγάζει καλό πρόσωπο και στα εκτός. Το δείχνουν οι αριθμοί με 3-1-1. Έχει ταυτόχρονα 3 σερί g/g και over 2,5. «Κρέμασε» τα παπούτσια του ο έμπειρος αμυντικός Γκιέσνταλ, μετά από συνεχείς τραυματισμούς. Τιμωρημένος ο Στράντε (Α) και ο Ποτούρ (Μ).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Το γυρίσαμε από εδώ, το γυρίσαμε από κει, αλλά άκρη δεν βγάλαμε. Επομένως μακριά και αγαπημένοι…

ΑΑΛΕΣΟΥΝΤ – ΕΓΚΕΡΣΟΥΝΤ

Με νέο προπονητή οι γηπεδούχοι. Ανέλαβε ο Ρέκνταλ που έκανε ανεπίσημο ντεμπούτο στην φιλική νίκη με 5-2 επί της Κρίστιανσουντ. Από τις 23/6 και προ διακοπής έχει να δώσει επίσημο ματς η Ααλεσουντ που απογοητεύει με την πορεία της και κινδυνεύει άμεσα με υποβιβασμό. Έχει να αγωνιστεί από τις 23/6 και την εντός έδρας ήττα με 2-1 από την Ρανχάιμ. Είναι χαρακτηριστικό πως μετρά μόλις μία νίκη στα τελευταία 12 επίσημα. Έχει 3 σερί over 2,5 εντός.

Μπορούσε τον βαθμό η Έγκερσουντ στο εντός με την Μπρίνε (0-2). «Πλήρωσε» αμυντικά κενά και αστοχία. Ειδικά στο β’ μέρος είχε τις φάσεις για να βρει γκολ, αλλά δεν τις εκμεταλλεύτηκε με αποτέλεσμα να μείνει με άδεια χέρια. Μετρά 3 σερί 2-3 γκολ στο πρωτάθλημα, ενώ είναι εξαιρετική εκτός με μόλις μία ήττα σε 8 ματς. Έχει, μάλιστα, σκοράρει σε όλα. Με τις γνωστές απουσίες.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Και εδώ δεν βγαίνει άκρη… Γενικώς μία δύσκολη, μία περίεργη αγωνιστική στη B’ Νορβηγίας.

ΜΙΟΝΤΑΛΕΝ – ΛΙΝ

Έχει συμπληρώσει έναν μήνα χωρίς επίσημο ματς η Μιοντάλεν. Έχει να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα προ διακοπής και δη από τις 23/6, όταν είχε ηττηθεί με 3-0 εντός από την Έγκερσουντ. Μετρά 4 σερί over 2,5, ενώ έχει και καρέ over 2,5 στην έδρα της. Επί των αγωνιστικών δεν φαίνεται να έχει κάποιο νεότερο αγωνιστικό πρόβλημα.

Πήρε τρίποντο που άξιζε κόντρα στην Ασάνε (3-1). Ήταν σαφώς πιο αποτελεσματική και βέβαια καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη του ματς έπαιξε το γεγονός ότι σκόραρε πολύ γρήγορα το 3ο γκολ. Μετρά τέσσερα συνεχόμενα g/g και over 2,5 στο πρωτάθλημα. Και εκτός έδρας παρότι έχει κάποια σκαμπανεβάσματα δείχνει να βρίσκει γκολ. Δεν προκύπτουν νέα προβλήματα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ναι, εδώ αξίζει το ρίσκο με την Λιν με δεδομένο πως η Μιοντάλεν στερείται ρυθμού. Το 2 πληρώνει, εξαιρετικό το 2.08 στο pamestoixima.gr