Προγνωστικά

Διεθνή φιλικά: Σουηδία-Σερβία, δεν αστειεύονται οι Βίκινγκς

Σάββατο, 8 Ιουνίου 2024 - 08:00

Οι Σουηδοί ξεκινούν με νέο προπονητή, τον Γιόν Νταλ Τόμασον και δείχνουν καλά στοιχεία. Οι Σέρβοι χρειάζονται καλή εμφάνιση πριν από το Euro.

Διεθνή φιλικά: Σουηδία-Σερβία, δεν αστειεύονται οι Βίκινγκς

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Σουηδία-Σερβία

19:00 - Κωδ. ΟΠΑΠ: 893
Το Pamestoixima.gr σε υποδέχεται με Τριπλή Προσφορά* Γνωριμίας, χωρίς κατάθεση, κάθε μέρα για όλο το Ευρωπαϊκό!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |

Σουηδία

Το φιλικό παιχνίδι με την Σερβία θα διεξαχθεί στην Στοκχόλμη. Οι Σουηδοί κάνουν μια νέα εκκίνηση σαν Εθνική ομάδα, με νέο προπονητή τον Γιόν Νταλ Τόμασον. Η ποδοσφαιρική του ιδέα είναι αρκετά επιθετική και έχει ενδιαφέρον η νέα Σουηδία. Έρχεται από εκτός έδρας φιλικό ματς με την Δανία και ήττα με 2-1. Στο γήπεδό τους οι Σουηδοί μετρούν τέσσερις συνεχόμενες νίκες.

Μια τετράδα απουσιών

Αποχώρησαν από την αποστολή λόγω τραυματισμών οι κεντρικοί αμυντικοί Βάλκβιστ και Σμιθ αλλά και ο επιθετικός Γκιόκερες. Ο Έκνταλ χτύπησε στο φιλικό με την Δανία και είναι εκτός.

Προηγούμενο ματς

ΔΑΝΙΑ – ΣΟΥΗΔΙΑ 2-1: Πιο αποτελεσματικοί οι Δανοί. Τα γκολ οι Χόιμπιερ (2’), Έρικσεν (86’). Ισοφάρισε προσωρινά ο Ίσακ (9’).

Η αποστολή

Τερματοφύλακες: Όλσεν (Άστον Βίλα), Γιοχάνσον (Ρόδεραμ), Νόρντφελντ (ΑΙΚ)
Αμυντικοί: Κραφτ (Νιούκαστλ), Λίντελουφ (Μάντσεστερ Γιουν.), Χιέν (Αταλάντα), Αουγκουστίνσον (Άντερλεχτ), Χολμ (Αταλάντα), Εκντάλ (Μπέρνλι), Στάρφελτ (Θέλτα), Νταλ (Τζουργκάρντεν), Σβένσον (Νόρτζελαντ), Βίνλουφ (Μπάγερν Μον.)
Μέσοι: Καγιούστε (Νάπολι), Φορσμπέργκ (ΝΥ Ρεντ Μπουλς), Σαλέτρος (ΑΙΚ), Λάρσον (Άιντραχτ Φρ.), Γκούσταφσον (Ουράβα), Νανάσι (Μάλμε), Όλσον (Χέιρενφεϊν), Αγιάρι (Μπλάκμπερν)
Επιθετικοί: Ισάκ (Νιούκαστλ), Ελάνγκα (Νότιγχαμ Φ.), Σβέντμπεργκ (Θέλτα), Κουλουσέβσκι (Τότεναμ), Ελίασον (ΑΕΚ), Νίλσον (Ουνιόν ΣΖ)
Προπονητής: Γιον Νταλ Τόμασον

Σερβία

https://partners.opapaffiliates.gr/redirect.aspx?pid=3178&bid=1981“Όλα τα φιλικά είναι σημαντικά, ειδικά για το ψυχολογικό κομμάτι πριν από ένα τουρνουά. Δεν θα πάμε για τουρισμό στην Γερμανία” δήλωσε ο κόουτς Στόικοβιτς για τον αγώνα. Έρχεται από δύσκολο εκτός έδρας φιλικό με την Αυστρία και ήττα 2-1. Οι Σέρβοι χρειάζονται μια καλή εμφάνιση πριν το τουρνούα. Δεν είναι τυχεροί στα τελευταία παιχνίδια τους με μια νίκη στα τελευταία πέντε ματς (1/1/3).

Επιστρέφουν οι τρεις

Όσοι ξεκουράστηκαν με την Αυστρία, δηλαδή οι επιθετικοί Μίτροβιτς και Γιόβιτς και ο κεντρικός αμυντικός Μιλένκοβιτς αναμένεται να είναι παρών στο ματς. Κανένα πρόβλημα.

Προηγούμενο ματς

ΑΥΣΤΡΙΑ – ΣΕΡΒΙΑ 2-1: Το πάλεψε να το γυρίσει αλλά έχασε. Έχανε με δύο γκολ των Βίμερ (10’), Μπάουμγκαρτνερ (13’) στο πρώτο τέταρτο. Μείωσω ο Πάβλοβιτς (35’).

Η αποστολή

Τερματοφύλακες:Ράικοβιτς (Μαγιόρκα), Β. Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς (Τορίνο), Πέτροβιτς (Τσέλσι)
Αμυντικοί: Γκουντελ (Σεβίλλη), Μιλένκοβιτς (Φιορεντίνα), Πάβλοβιτς (Ζάλτσμπουργκ), Μλαντένοβιτς (Παναθηναϊκός), Βέλκοβιτς (Βέρντερ Βρέμης), Σπάγιτς (Ερ. Αστέρας), Μπάμπιτς (Σπαρτάκ Μοσχ.), Στόγιτς (Ερ. Αστέρας)
Μέσοι:Τάντιτς (Φενέρμπαχτσε), Κόστιτς (Γιουβέντους), Σ. Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς (Αλ Χιλάλ), Μακσίμοβιτς (Χετάφε), Λούκιτς (Φούλαμ), Ζίβκοβιτς (ΠΑΟΚ), Γκατσινοβιτς (ΑΕΚ), Ίλιτς (Τορίνο), Μιγιάιλοβιτς (Ερ. Αστέρας), Σαμαρτζιτς (Ουντινέζε), Μπιρμαντσέβιτς (Σπάρτα Πρ.)
Επιθετικοί:Μίτροβιτς (Αλ Χιλάλ), Γιόβιτς (Μίλαν), Βλάχοβιτς (Γιουβέντους), Ρατκόβ (Ζάλτσμπουργκ)
Προπονητής: Ντράγκαν Στόικοβιτς

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
2.27 3.25 3 1.87 1.82 1.34 3 1.65 2.05 1.34 1.3 1.55
Σουηδία - Σερβία / Εκτίμηση

Η ομάδα του Γιον Νταλ Τόμασον αρχίζει να αφομοιώνει τα στοιχεία που θέλει ο νέος τεχνικός ενώ παρουσιάζεται σταδιακά πιο σοβαρή στην άμυνα. Οι Σέρβοι έχουν να σκεφτούν το Euro και κάνουν διάφορες αγωνιστικές προσομοιώσεις. Φαίνεται ότι το παιχνίδι θα παιχθεί στην άμυνα. 1Χ και under 2,5 στο 2,63 από το Pame Stoixima

Το Pamestoixima.gr σε υποδέχεται με Τριπλή Προσφορά* Γνωριμίας, χωρίς κατάθεση, κάθε μέρα για όλο το Ευρωπαϊκό!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |