Μουντιάλ

Μουντιάλ 2022: Τα δύο πρώτα ζευγάρια των 16 του Κατάρ!

Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου 2022 - 11:15

Με το πέρας των αγωνιστικών υποχρεώσεων των δύο πρώτων ομίλων, μάθαμε και τα δύο πρώτα ζευγάρια του Μουντιάλ για τους 16. 

Μουντιάλ 2022: Τα δύο πρώτα ζευγάρια των 16 του Κατάρ!

Η Ολλανδία κέρδισε το Κατάρ και έτσι πέρασε πρώτη και ωραία από τον 1ο όμιλο του Μουντιάλ. Την ακολούθησε η Σενεγάλη που πήρε μεγάλη νίκη επί του Εκουαδόρ, και την πέταξε έξω.

Στον δεύτερο όμιλο τώρα, η Αγγλία ήταν γνωστό πως κρατούσε το ένα εισιτήριο στα χέρια της, αλλά με τη νίκη επί της Ουαλίας το επισημοποίησε. Έτσι θα βρεθεί στην επόμενη φάση του θεσμού και θα βρει απέναντί της την Σενεγάλη. Από τον όμιλο κατάφερε να περάσει και η Αμερική, αφού μετά κόπων και βασάνων υπέταξε το Ιράν με 1-0 και κλείδωσε το εισιτήριο της 2ης θέσης.

Αυτά είναι τα δύο πρώτα παιχνίδια για τον γύρο των 16.

Σάββατο 3 Δεκεμβρίου

17:00 Ολλανδία – ΗΠΑ, (Διεθνές Στάδιο Khalifa, Ντόχα) – ΑΝΤ1 / ANT1+

Κυριακή 4 Δεκεμβρίου

21:00 Αγγλία – Σενεγάλη, (Στάδιο Al-Bayt, Al-Khor) – ΑΝΤ1 / ANT1+

Να θυμίσουμε ότι οι Γαλλία, Βραζιλία και Πορτογαλία είναι οι τρεις ομάδες που έχουν «κλειδώσει» την πρωτιά στους ομίλους τους και περιμένουν να μάθουν τον αντίπαλό τους.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr