Πλήγμα με Χάαλαντ στη Σίτι
Άλλη μία μεγάλη «ζημιά» υπέστη η Μάντσεστερ Σίτι, καθώς είναι πολύ πιθανό να χάσει για απροσδιόριστο χρονικό διάστημα τον Έρλινγκ Χάαλαντ, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στον αστράγαλο του αριστερού ποδιού του, στον εκτός έδρας προημιτελικό Κυπέλλου Αγγλίας την Κυριακή (30/3) με την Μπόρνμουθ (1-2).

Όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος της Premier League τη Δευτέρα (31/3) ο διεθνής Νορβηγός φορ και Νο1 επιθετικό «όπλο» της ομάδας του Πεπ Γκουαρδιόλα την τελευταία τριετία, θα χρειαστεί περαιτέρω εξετάσεις για να διαπιστωθεί η πλήρης έκταση του τραυματισμού του.
Ο Χάαλαντ αντικαταστάθηκε στο 61ο λεπτό του κυριακάτικου (30/3) αγώνα μετά από μονομαχία του με τον Λιούις Κουκ, έχοντας ισοφαρίσει νωρίτερα για τη Σίτι, ενώ τη Δευτέρα (31/3) κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο φωτογραφίες και βίντεο απ’ το προπονητικό κέντρο των «πολιτών», στις οποίες είχε πατερίτσες και ειδική μπότα, προκειμένου να μείνει ακινητοποιημένος ο αστράγαλός του.
«Ο Έρλινγκ υποβλήθηκε σε αρχικές εξετάσεις στο Μάντσεστερ τη Δευτέρα το πρωί και τώρα θα ζητήσει τη συμβουλή ειδικού για να επιβεβαιώσει την πλήρη έκταση του τραυματισμού», ανέφερε η Σίτι σε ανακοίνωσή της.
«Η προσδοκία είναι ότι ο Έρλινγκ θα είναι εγκαίρως διαθέσιμος για να παίξει σημαντικό ρόλο στο υπόλοιπο αυτής της σεζόν, συμπεριλαμβανομένου του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων της FIFA αυτό το καλοκαίρι», πρόσθεσε ο βρετανικός σύλλογος, αναφερόμενος στο τουρνουά από 14 Ιουνίου έως 13 Ιουλίου στις Ηνωμένες Πολιτείες.
Ο Χάαλαντ έχει πετύχει 21 γκολ σε 28 αγώνες πρωταθλήματος φέτος και έχει συνολικά 30 σε 40 επίσημα ματς σε όλες τις διοργανώσεις.
Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr