Ποδόσφαιρο

Η Ουντινέζε φρέναρε τη Λάτσιο

Δευτέρα, 10 Μαρτίου 2025 - 23:48

Η Λάτσιο έμεινε στο 1-1 με την Ουντινέζε στο Ολίμπικο για την 28η αγωνιστική και δεν μπόρεσε να επιστρέψει στην πρώτη τετράδα της Serie A.

Στο 1-1 έμειναν Λάτσιο και Ουντινέζε τη Δευτέρα (10/3) στο Ολίμπικο στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της Serie A, σε ένα αποτέλεσμα που δεν χαροποίησε καμία από τις δύο ομάδες.

Οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να προηγηθούν στο 22ο λεπτό με τον Τοβέν, έπειτα από ασίστ του Λορέντσο Λούκα. Οι “λατσιάλι” όμως βρήκαν απάντηση δέκα λεπτά αργότερα με τον Βεσίνο να δημιουργεί και τον Ρομανιόλι να εκτελεί για το 1-1.

Έτσι η Λάτσιο δεν μπόρεσε να δώσει συνέχεια στις νίκες επί της Μίλαν και της Βικτόρια Πλζεν και έμεινε στην 5η θέση με 51 βαθμούς. Από την άλλη μεριά, η Ουντινέζε έχασε βαθμούς έπειτα από τρεις σερί νίκες και παρέμεινε 10η με 40 βαθμούς.

ΛΑΤΣΙΟ: Προβεδέλ, Γκίλα, Ρομανιόλι, Λαζάρι, Μάρουσιτς, Γκεντουζί, Βεσίνο (64′ Μπελαϊάνε), Ντιά (65′ Πέδρο), Ίσακσεν (81′ Πάτριτς), Ζακάνι, Τσαουνά (46′ Νοσλίν).

ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ: Οκόγιε, Μπιγιόλ, Σολέ, Κρίστενσεν, Λόβριτς (65′ Ζεμούρα), Έκελενκαμπ (65′ Παγιέρο), Κάρλστρομ, Καμαρά (65′ Άτα), Εχιζιμπουέ (89′ Μοντεστό), Λούκα, Τοβέν (81′ Ντέιβις).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr