Ποδόσφαιρο

Βλέπει την πόρτα της εξόδου ο Αλόνσο

Κυριακή, 27 Οκτωβρίου 2024 - 20:25

Μετά την ισοπαλία κόντρα στον Άρη στο ΟΑΚΑ, ο Ντιέγκο Αλόνσο μετράει... ώρες στον πάγκο του Παναθηναϊκού.

Βλέπει την πόρτα της εξόδου ο Αλόνσο

Μετά τη νέα βαθμολογική απώλεια του Παναθηναϊκού, αυτή την φορά απέναντι στον Άρη, η παραμονή του Ντιέγκο Αλόνσο στον πάγκο του "τριφυλλιού" μοιάζει πλέον πολύ δύσκολη.

Ο Ουρουγουανός τεχνικός δεν δείχνει πως μπορεί να διαχειριστεί την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί, πληρώνοντας την κακή αγωνιστική εικόνα του Παναθηναϊκού.

Μετά το τέλος του παιχνιδιού με τον Άρη, υπήρξαν νέες πολύ έντονες αποδοκιμασίες προς το πρόσωπο του Αλόνσο και είναι δεδομένο πως μέσα στις επόμενες ώρες θα υπάρξουν εξελίξεις, που θα οδηγήσουν σε αλλαγή... σκυτάλης στον πάγκο του "τριφυλλιού".

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός πάντως διαψεύδει ότι υπάρχει θέμα αντικατάστασης του Ντιέγκο Αλόνσο, καθώς ο Ουρουγουανός παραμένει κανονικά προπονητής του "τριφυλλιού".

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού:

«Με αφορμή δημοσιεύματα η ΠΑΕ Παναθηναϊκός διευκρινίζει ότι η ομάδα μας έχει προπονητή και δεν υπάρχει θέμα αντικατάστασης του».

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.