Ποδόσφαιρο

Σοκ με Γιαζίτζι: Ρήξη χιαστού στο ντεμπούτο του

Κυριακή, 27 Οκτωβρίου 2024 - 20:02

Απίστευτα άτυχος στάθηκε ο Τούρκος μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού Γιουσούφ Γιαζιτζί, ο οποίος στο ντεμπούτο του με τους «ερυθρόλευκους», στο παιχνίδι της Τρίπολης με τον Αστέρα, τραυματίστηκε σοβαρά και χάνει όλη τη σεζόν.

Σοκ με Γιαζίτζι: Ρήξη χιαστού στο ντεμπούτο του

Ο Γιουσούφ Γιαζίτζι πέρασε ως αλλαγή στη θέση του Αποστολόπουλου στο 70ό λεπτό και στις καθυστερήσεις, σε προσπάθειά του να αποφύγει το μαρκάρισμα του Άλβαρες, πάτησε άσχημα το πόδι και γύρισε το γόνατό του.

Αμέσως φάνηκε η σοβαρότητα της κατάστασης, καθώς ο Τούρκος διεθνής μεσοεπιθετικός έπιασε το πρόσωπό του δείχνοντας ότι υποφέρει και στη συνέχεια αποχώρησε αφήνοντας τον Ολυμπιακό με 10 παίκτες, καθώς οι αλλαγές είχαν κλείσει. Τα νέα δεν είναι καθόλου ευχάριστα, με τον Γιαζίτζι να έχει υποστεί ρήξη χιαστού και μάλιστα στο ντεμπούτο του.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.