Ποδόσφαιρο

Άλλο Ευρώπη κι άλλο Ελλάδα: Νέα γκέλα του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα

Κυριακή, 27 Οκτωβρίου 2024 - 19:00

Ο Αστέρας επικράτησε 1-0 του Ολυμπιακού στην Τρίπολη, για την 9η αγωνιστική της Super League, με τον Γιαμπλόνσκι να πετυχαίνει το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης στο 21ο λεπτό.

Άλλο Ευρώπη κι άλλο Ελλάδα: Νέα γκέλα του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα

Πολύ μεγάλη νίκη, πρώτη εντός έδρας, πανηγύρισε ο Αστέρας Τρίπολης, νέα εντός συνόρων γκέλα για τον Ολυμπιακό. Οι Αρκάδες επικράτησαν 1-0 των Πειραιωτών για την 9η αγωνιστική της Super League.

Η ομάδα του Σάββα Παντελίδη πέτυχε το νικητήριο γκολ μόλις στο 21ο λεπτό με τον Γιαμπλόνσκι, μετά το σουτ του Ρεγκίς, με τους Αρκάδες να "χτυπούν" τους "ερυθρόλευκους", ο οποίος παρατάχθηκε με πολλές αλλαγές. Οι παίκτες του Χοσέ Λουίς Μπεντιλίμπαρ πίεσαν, είχαν ευκαιρίες, όπως και δοκάρι με τον Ελ Κααμπί, αλλά οι γηπεδούχοι άντεξαν.

Στην επόμενη αγωνιστική, ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τον Πανσερραϊκό στις 2 Νοεμβρίου (17:00) στο "Γ. Καραϊσκάκης". Από την άλλη, ο Αστέρας Τρίπολης θα αντιμετωπίσει τον ΟΦΗ στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" στις 4 Νοεμβρίου (17:30).

Αστέρας Τρίπολης (Σάββας Παντελίδης): Τσιντώτας, Ντελί, Τριανταφυλλόπουλος, Άλχο, Χουχούμης, Γιαμπλόνσκι, (72′ Τζανδάρης) Μούμο (78′ Γκαρθία), Καλτσάς (71′ Άλβαρες), Μπαρτόλο (79′ Παλάσιος), Ρεγκίς (56′ Αλάγκμπε), Μακέντα.

Ολυμπιακός (Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ): Τζολάκης, Κοστίνια, Αποστολόπουλος (70′ Γιαζίτσι), Κάρμο, Ρέτσος, Γκαρθία, Στάμενιτς (46′ Έσε), Ροντινέι, Μασούρας (46′ Γουίλιαν), Κωστούλας (70′ Ζέλσον), Γιάρεμτσουκ (56′ Ελ Κααμπί).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.