Ποδόσφαιρο

Ίντερ-Γιουβέντους με Bet Builder και Ενισχυμένες Αποδόσεις στην Betsson

Κυριακή, 27 Οκτωβρίου 2024 - 08:38

Στο «Giuseppe Meazza» η Ίντερ αντιμετωπίζει τη Γιουβέντους στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Serie A. H Ίντερ δείχνει να έχει βρει τον καλό της εαυτό και πηγαίνει από νίκη σε νίκη σε Ιταλία και Ευρώπη. Η Γιουβέντους, πάλι, θέλει να δείξει πως δικαίως λογαριάζεται μεταξύ των διεκδικητριών της κούπας.  

Ίντερ-Γιουβέντους με Bet Builder και Ενισχυμένες Αποδόσεις στην Betsson

Ο άσος της Ίντερ δίνεται στο 1,78** και το διπλό της Γιουβέντους εμφανίζεται στο 4,69** στην πλατφόρμα της Betsson. Επιπλέον, είναι διαθέσιμο το εργαλείο Bet Builder, που κάνει την εμπειρία ακόμη πιο διασκεδαστική.

COMBO ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ BETSSON

Στο Derby d'Italia η παράδοση έχει τον δικό της ρόλο, όμως φέτος οι δύο ομάδες δεν απέχουν ιδιαίτερα στα στατιστικά. Στη Serie A 2024-25 η Ίντερ έχει ρεκόρ 5-2-1 με 17-9 γκολ (3-0-1, 10-4 γκολ εντός έδρας) και η Γιουβέντους 4-4-0 με 11-1 γκολ (2-1-0, 6-0 γκολ εκτός έδρας). Η Ίντερ είναι αήττητη στις 4 τελευταίες αναμετρήσεις της με τη Γιουβέντους (2-2-0), νικώντας την στις δύο πιο πρόσφατες. Τα 6 τελευταία παιχνίδια ανάμεσα στις δύο ομάδες έληξαν Under.

Απολαμβάνεις το στοίχημα live στο ποδόσφαιρο στην κορυφαία στοιχηματική πλατφόρμα της Betsson, με τις καλύτερες αποδόσεις και αγορές, με επιλογές για όλα τα γούστα.

Η Ίντερ πηγαίνει στο ντέρμπι με τη Γιουβέντους ανεβασμένη, καθώς μετράει 5 σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις. Οι τρεις από αυτές είναι για τη Serie A που την έχουν φέρει και πάλι κοντά στην πρωτοπόρο Νάπολι, την οποία στοχεύει να ξεπεράσει. Γι' αυτό και η νίκη θεωρείται μονόδρομος απέναντι στους μπιανκονέρι. Η Ίντερ, πάντως, προέρχεται από δύσκολη επικράτηση με 1-0 επί της Γιούνγκ Μπόις εκτός έδρας για το Champions League. Τα καλύτερα στοιχήματα για την Ίντερ θα τα βρεις στην πλατφόρμα της Betsson.

Η Γιουβέντους παραμένει η μοναδική αήττητη ομάδα στη Serie A. Προσπαθεί να αναπτύξει ολοκληρωμένη την ποδοσφαιρική της ταυτότητα υπό τον καινούριο προπονητή Τιάγκο Μότα και είναι λογικό να υπάρχουν ακόμα σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της. Προέρχεται από εντός έδρας ήττα με 1-0 από τη Στουτγκάρδη για το Champions League.

Στη Serie A οι αποδόσεις είναι άκρως ελκυστικές για το στοίχημα του τίτλου. Εξάλλου, πρόκειται για ένα από τα πιο ανταγωνιστικά πρωταθλήματα της Ευρώπης και το ποια ομάδα θα πάρει το τρόπαιο αποτελεί πόλο έλξης για τους ποδοσφαιρόφιλους. Η Ίντερ είναι το μεγάλο φαβορί με απόδοση 1,60**, η Νάπολι δίνεται στο 4,00** και συναντάμε τη Γιουβέντους ακόμη ψηλότερα στο 6,00** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ BETSSON ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ*

Στο ντέρμπι Ίντερ – Γιουβέντους το μεγάλο στοίχημα και στις δύο πλευρές είναι κοινό: Πώς θα καταφέρουν να βελτιστοποιήσουν τις πιθανότητές τους για την κατάκτηση του τρίποντου. Η Ίντερ εντός έδρας είναι συνήθως επιθετική, τη στιγμή που η άμυνα της Γιουβέντους προκαλεί έκπληξη με τη σταθερότητα και τη συνέπειά της.

Όσον αφορά στις συνθέσεις που θα παραταχθούν στο Ίντερ εναντίον Γιουβέντους, να υπογραμμίσουμε ότι η Ίντερ δεν έχει τον μέσο Μπιουκάναν, ενώ δεν είναι στο μάξιμουμ οι αμυντικοί Ατσέρμπι, Αουγκούστο κι ο χαφ Τσαλχάνογλου. Από την άλλη, η Γιουβέντους δεν έχει τον αμυντικό Μπρέμερ, ενώ δεν είναι στο φουλ οι μέσοι Κοπμάινερς, Λουίζ, ο μεσοεπιθετικός Γκονσάλες κι ο φορ Μίλικ.

Στις Ενισχυμένες Αποδόσεις το G/G&Over προσφέρεται στο 2,95** (από 2,70), ενώ το να πάρει κάρτα ο Francisco Conceicao δίνεται στο 2,65** (από 2,40). Με Σούπερ Ενίσχυση, το να φτάσει πρώτη στα 2 γκολ η Ίντερ ανεβαίνει στο 2,65** (από 2,20) στην πλατφόρμα της Betsson.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr