Ποδόσφαιρο

H μάχη της Super League κορυφώνεται με ειδικά στοιχήματα!

Κυριακή, 27 Οκτωβρίου 2024 - 08:21

Κομβική η 9η αγωνιστική της Super League για τους μεγάλους και τα παιχνίδια της Κυριακής κόβουν την ανάσα.  

H μάχη της Super League κορυφώνεται με ειδικά στοιχήματα!

Στην Τρίπολη ο Αστέρας υποδέχεται (17:00) τον Ολυμπιακό. Η ομάδα του Σάββα Παντελίδη φιλοδοξεί να κοιτάξει στα μάτια τους «ερυθρόλευκους» και ψάχνει την πρώτη της εντός έδρας νίκη (0-1-2) στο Πρωτάθλημα. Οι Αρκάδες την περασμένη αγωνιστική έμειναν στο 0-0 με τη Λαμία και βρίσκονται στην 8η θέση με 10 βαθμούς, ενώ μέσα στην Τρίπολη μετράνε μόλις 3 νίκες σε 23 ματς (7 ισοπαλίες, 13 ήττες) κόντρα στον Ολυμπιακό.

Οι «ερυθρόλευκοι» στο συγκεκριμένο ματς θα κληθούν να νικήσουν και την κούραση από το ευρωπαϊκό ματς με την Μάλμε. Στη Σουηδία ο Ολυμπιακός πανηγύρισε σπουδαία νίκη (0-1) στην 3η αγωνιστική του Europa League και ανέκτησε τη χαμένη του ψυχολογία μετά την «γκέλα» (2-2) με τον Λεβαδειακό στη Super League.

Αστέρας Τρίπολης –Ολυμπιακός 1:7.90 Χ:4.55 2:1.44

Μια ώρα αργότερα (18.00) στο ΟΑΚΑ ξεχωρίζει το ντέρμπι ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Άρη. Στο «πράσινους» η πίεση προς τον προπονητή Ντιέγκο Αλόνσο ανέβηκε στα ύψη μετά την απογοητευτική εικόνα και ήττα (1-4) από την Τσέλσι στο Conference League. Το ματς είναι οριακό για τον Παναθηναϊκό, αφού νέα απώλεια βαθμών θα αυξήσει τη διαφορά (-5) από την κορυφή. Σημαντική η απουσία του Φώτη Ιωαννίδη, αλλά το ζητούμενο είναι να χτιστεί εγχώριο σερί νικών μετά την επικράτηση (1-0) επί του ΟΦΗ στο Ηράκλειο.

Ο Άρης θα μπει στο τερέν με τον αέρα του πρωτοπόρου της βαθμολογίας, αφού βρίσκεται στην κορυφή με 17 βαθμούς. Η ομάδα του Άκη Μάντζιου είναι ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης και προέρχεται από 4 σερί νίκες. Μάλιστα, στα συγκεκριμένα ματς έχει δεχθεί μόνο ένα γκολ. Κίνδυνος θάνατος ο Μορόν, ο οποίος με 6 γκολ είναι πρώτος σκόρερ και επιβραβεύτηκε με ανανέωση συμβολαίου μέχρι το 2027.

Παναθηναϊκός – Άρης 1:1.75 Χ:3.70 2:4.95

Στην Τούμπα (21.00), ο ΠΑΟΚ που επίσης έχει 17 βαθμούς στο σακούλι του υποδέχεται τον ΟΦΗ. Οι Πρωταθλητές την Πέμπτη έμειναν στο 2-2 με την Βικτόρια Πλζεν στο Europa League και μετά την ισοπαλία (1-1) στο ντέρμπι με την ΑΕΚ «καίγονται» για επιστροφή στις νίκες για να παραμείνουν οδηγοί στην κούρσα. Ο ΟΦΗ (7ος με 11 βαθμούς) την περασμένη αγωνιστική πάλεψε, αλλά ηττήθηκε (0-1) από τον Παναθηναϊκό στο Ηράκλειο. Οι Κρητικοί στις 10 τελευταίες επισκέψεις τους στην Τούμπα μετρούν 9 ήττες και μόλις 1 ισοπαλία.

ΠΑΟΚ - ΟΦΗ 1:1.28 Χ:5.90 2:10.75

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές* για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής*.

Αυτό που θες από το παιχνίδι σου και στη Super League.

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr