Ποδόσφαιρο

Γλίτωσε το κάζο η ΑΕΛ

Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου 2024 - 18:50

Απίστευτο ματς έγινε στο Πανθεσσαλικό ανάμεσα στη Νίκη Βόλου και την ΑΕΛ, με το παιχνίδι για την 5η αγωνιστική της Super League 2 να λήγει ισόπαλο με σκορ 3-3.

Γλίτωσε το κάζο η ΑΕΛ

Το παιχνίδι μεταξύ της Νίκης Βόλου και της ΑΕΛ δεν είχε νικητή. Η αναμέτρηση στο Πανθεσσαλικό, για την 5η αγωνιστική του Α' ομίλου της Super League 2, έληξε ισόπαλη με σκορ 3-3.

Η Λάρισα έχασε προβάδισμα δύο τερμάτων, η ομάδα της Μαγνησίας έκανε την ανατροπή, όμως οι "βυσσινί" πριν από το φινάλε έφεραν ξανά την ισορροπία, κρατώντας το αήττητο. Στην βαθμολογία, το σύνολο του Αλέκου Βοσνιάδη είναι στην κορυφή με 13 πόντους και στο +3 από Μακεδονικό και ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ οι Βολιώτες βρίσκονται στην 8η θέση με τέσσερις.

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε το παιχνίδι η ΑΕΛ, ανοίγοντας το σκορ μόλις στο 3ο λεπτό, όταν ο Ηλιάδης εκμεταλλεύτηκε την έξοδο του Σούλη και με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Με το πόδι πατημένο στο γκάζι, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να διπλασιάσουν τα τέρματα τους στο 18', με τον K. Παπαγεωργίου με προβολή από κοντά να αλλάζει πορεία στο σουτ του Τριμμάτη και να αιφνιδιάζει τον γκολκίπερ των Βολιωτών.

Όλα έδειχναν πως η ΑΕΛ απέκτησε για τα καλά τον έλεγχο του αγώνα, αλλά η Νίκη Βόλου δεν το έβαλε κάτω. Αρχικά, μείωσε με τον Δούμτση στο 40', ενώ κατάφερε να φέρει το σκορ στα ίσα, χάρη στο δυνατό σουτ του Σαποβάλοφ μέσα από την περιοχή με την συμπλήρωση μιας ώρα αγώνα.

Ωστόσο, η αντεπίθεση των γηπεδούχων δεν σταμάτησε εκεί. Δέκα λεπτά αργότερα, μετά από φάουλ στο δεύτερο δοκάρι, ο Ματάους έκανε το γύρισμα και ο Βερνάρδος δεν αστόχησε από κοντά, κάνοντας την ολική ανατροπή!

Το ντέρμπι είχε μπει στην τελική του ευθεία, όμως η ομάδα της Λάρισας, παρά το σοκ, κατάφερε να έχει απάντηση. Στο 84', ο Πασάς βρέθηκε στη κατάλληλη θέση, εκμεταλλεύτηκε την ασταθή απομάκρυνση και με ένα δυνατό σουτ, σε συνδυασμό με τη βοήθεια της τύχης, σκόραρε και διαμόρφωσε το τελικό 3-3!

Νίκη Βόλου: Σούλης (46' Τσέλιος), Οικονομόπουλος (46' Σαποβάλοφ), Ματάους, Προδρομίτης, Νταμιάν Σίλβα, Εντ Κάρλος (46' Λίταινας), Αμπονσά, Γκαντέλιο, Δούμτσης (73' Βλάχος), Αρίας, Βερνάρδος.

ΑΕΛ: Περντρέου, Τριμμάτης, Βαφέας, Ηλιάδης, Παπαδόπουλος (56' Κοσσονού), Παναγιωτίδης (56' Γιαξής), Οικονόμου, Κ. Παπαγεωργίου (64' Στίνα), Πασάς, Μούργος, Μωραΐτης.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr