Ποδόσφαιρο

O Παναθηναϊκός άλωσε το Γεντί Κουλέ με υπογραφή Τετέ (vids)

Κυριακή, 20 Οκτωβρίου 2024 - 20:14

Με πρωταγωνιστή και σκόρερ τον Τετέ, ο Παναθηναϊκός νίκησε 1-0 τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Super League, σε ένα παιχνίδι πολύ με πολύ μεγάλο ψυχολογικό "βάρος" για τους "πράσινους". 

O Παναθηναϊκός άλωσε το Γεντί Κουλέ με υπογραφή Τετέ (vids)

Ο Παναθηναϊκός πανηγύρισε σημαντική νίκη στο Ηράκλειο, επικρατώντας 1-0 του ΟΦΗ για την 8η αγωνιστική της Super League. Ο Τετέ ήταν εκείνος που πέτυχε το νικητήριο γκολ στο 6ο λεπτό της αναμέτρησης, με ένα πανέμορφο σουτ εκτός περιοχής, το οποίο και οι πράσινοι αφιέρωσαν στον Τζορτζ Μπάλντοκ. Οι Κρητικοί είχαν τις ευκαιρίες τους, όμως το "τριφύλλι" κράτησε το μηδέν και διαχειρίστηκε ιδανικά το παιχνίδι.

Έτσι, ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στις νίκες μετά από δύο αγωνιστικές και φώναξε παρών σε μία δύσκολη έδρα. Από την άλλη, το ντεμπούτο του Ράσταβατς στον πάγκο των του ΟΦΗ δεν συνδυάστηκε με θετικό αποτέλεσμα. Το "τριφύλλι" στρέφει την προσοχή του στο παιχνίδι απέναντι στην Τσέλσι (24/10, 19:45) για το Conference League, ενώ την 9η αγωνιστική αντιμετωπίζει τον Άρη στο ΟΑΚΑ (27/10. 18:00). Οι Κρητικοί φιλοξενούνται από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (27/10, 21:00).

ΟΦΗ (Μίλαν Ράσταβατς): Χριστογεώργος, Γκονζάλες, Χατζηθεοδωρίδης (78’ Αμπάντα), Χριστόπουλος, Λαμπρόπουλος, Μπαΐνοβιτς (68’ Μπάκιτς), Καραχάλιος (90’ Αποστολάκης), Φούντας (68’ Ριέρα), Νους, Σενγκέλια, Γιούνγκ (79’ Σαλσέδο).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ντιέγκο Αλόνσο): Ντραγκόφσκι, Κώτσιρας, Ίνγκασον, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς, Αράο (79’ Μαξίμοβιτς), Τσέριν, Τετέ (89’ Μαντσίνι), Μπακασέτας (79’ Ουναΐ), Τζούριτσιτς (60’ Πελίστρι), Γερεμέγεφ (79’ Νίκας).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.