Ποδόσφαιρο

Super League: Έμειναν στο μηδέν Λαμία και Αστέρας Τρίπολης (vid)

Σάββατο, 19 Οκτωβρίου 2024 - 22:28

Χωρίς νικητή έληξε αναμέτρηση στην Φθιώτιδα ανάμεσα στην Λαμία και τον Αστέρα Τρίπολης.

Super League: Έμειναν στο μηδέν Λαμία και Αστέρας Τρίπολης (vid)

Έπαιξαν για να μην χάσουν... Λαμία και Asteras AKTOR έμειναν φυσιολογικά στο 0-0 βάσει της κάκιστης εικόνας που είχαν, σε ένα ματς που θα ξεχαστεί υπερβολικά γρήγορα!

Δεν βόλεψε κανέναν εκ των δύο το αποτέλεσμα, αφού η ομάδα του Βοκολου παραμένει στον πάτο της βαθμολογίας ενώ αυτή του Παντελίδη που ντεμπούταρε στον πάγκο των Αρκάδων, έχασε την ευκαιρία για να ανέβει στα πολύ υψηλά στρώματα της βαθμολογίας.

Κακό συνολικά ματς με λιγοστές τελικές, στα σημεία ανώτερος ο Αστέρας που είχε δοκάρι με τον Μακέντα.

Το φιλμ του αγώνα

Το πρώτο μέρος ήταν αρκετά ισορροπημένο, με τις δυο ομάδες να έχουν λίγες καλέ στιγμές. Πρώτη ευκαιρία του παιχνιδιού ήταν στο 9', όταν ο Φουρτάδο έβγαλε καλή σέντρα, ο Γκουίντο σηκώθηκε ανενόχλητος στη μικρή περιοχή και αστόχησε με κεφαλιά.

Η μεγαλύτερη ευκαιρία του πρώτου μισού αλλά και του ματς γενικότερα του ματς έγινε στο 14' και ήταν για τον Αστέρα AKTOR. Ο Μπαρτόλο εκτέλεσε το κόρνερ, ο Μακέντα πήρε την κεφαλιά από το πρώτο δοκάρι και η μπάλα στο κάθετο της εστίας του Kόστιτς.

Στο 22' ο Αντράντε τραυματίστηκε στον αστράγαλο και λίγο αργότερα άφησε τη θέση του στα στόπερ στον Γιαννούτσο. Ο Βραζιλιάνος μάλιστα χρειάστηκε να διακομισθεί στο νοσοκομείο για εξετάσεις.

Στο 34' ο Φουρτάδο εκτέλεσε το κόρνερ, ο Βλαχομήτρος έκανε την καρφωτή κεφαλιά και η μπάλα βγήκε κόρνερ. Τελευταία αξιοσημείωτη φάση του πρώτου μέρους ήταν στο 38', όταν ο Χουχούμης σούταρε μέσα από την περιοχή με το αριστερό αλλά ο Κόστιτς έβγαλε με δυσκολία σε κόρνερ.

«Κόλλησαν» στο μηδέν

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός του αγώνα ήταν ακόμα πιο αργός με τις δυο ομάδες να μην μπορούν να δημιουργήσουν ευκαιρίες στα αντίπαλα καρέ. Οι παίκτες του Σάββα Παντελίδη είχαν την μπάλα στα πόδια τους αλλά δεν κατάφεραν να απειλήσουν ουσιαστικά τον Κόστιτς.

Χαρακτηριστικό πως η πρώτη φάση στο δεύτερο μισό ήρθε στο 73', όταν έπειτα από εκτέλεση στατικής φάσης ο Ντελί πήρε την κεφαλιά, η μπάλα δεν απομακρύνθηκε, ο Tριανταφυλλόπουλος σούταρε από τη μικρή περιοχή αλλά ο Κόστιτς του είπε «όχι». Από την πλευρά της ομάδας της Φθιώτιδας η μοναδική υποψία φάσης ήταν στο 82', όταν ο Ενρίκεζ αστόχησε με κεφαλιά έπειτα από κόρνερ του Μέκιτς.

Λαμία (Λεωνίδας Βόκολος): Κόστιτς, Κορνέζος, Αντράντε (24' Γιαννούτσος), Σιόβας, Ραντόνια, Ρινγκ (73' Σαραμαντάς), Νούνιες, Μπίκοβ, Φουρτάδο, Βλαχομήτρος (72' Μέκιτς), Γκουίντο (59' Ενρίκεζ)

Αστέρας AKTOR (Σάββας Παντελίδης): Τσιντώτας, Άλχο, Ντελί, Τριανταφυλλόπουλος, Άλβαρες, Γιαμπλόνσκι (67' Τζανδάρης), Αλάγκμπε, Καλτσάς (86΄Τζίμας), Μπαρτόλο (90+3' Μπιλέ), Ρεγκίς (68' Παλάσιος), Μακέντα

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr