Ποδόσφαιρο

Τίγκρε-Μπόκα Τζούνιορς με Bet Builder και Ενισχυμένες Αποδόσεις στην Betsson

Σάββατο, 19 Οκτωβρίου 2024 - 08:54

Στο «Estadio Jose Dellagiovanna» η Τίγκρε αντιμετωπίζει την Μπόκα Τζούνιορς (20/10/2024, 01:15) στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Liga Profesional Argentina. Η Τίγκρε, που παλεύει για την παραμονή της, πηγαίνει στο ματς με ανεβασμένο το ηθικό έπειτα από δύο απανωτά θετικά αποτελέσματα. Την ίδια στιγμή, η Μπόκα Τζούνιορς ψάχνει να βρει τα πατήματά της υπό τον καινούριο προπονητή της, Φερνάντο Γκάγο 

Τίγκρε-Μπόκα Τζούνιορς με Bet Builder και Ενισχυμένες Αποδόσεις στην Betsson

Ο άσος της Τίγκρε προσφέρεται στο 3,40** και το διπλό της Μπόκα Τζούνιορς δίνεται στο 2,20** στην πλατφόρμα της Betsson. Στο μεταξύ, είναι διαθέσιμο το Bet Builder, η δημοφιλέστερη λειτουργία των τελευταίων ετών, με την οποία μπορείς να δημιουργήσεις το δικό σου κουπόνι, με διαφορετικές αγορές από τον ίδιο αγώνα.

COMBO ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ BETSSON

Ενόψει της συναρπαστικής συνάντησης Τίγκρε – Μπόκα Τζούνιορς τα στατιστικά και η παράδοση στέκονται στο πλευρό της Μπόκα Τζούνιορς. Η Τίγκρε έχει ρεκόρ 5-6-6 με 21-22 γκολ (2-4-3, 11-13 γκολ εντός έδρας) και η Μπόκα Τζούνιορς 6-6-5 με 20-17 γκολ (1-4-4, 9-12 γκολ εκτός έδρας). Η Τίγκρε έχει 10 νίκες, 12 ισοπαλίες και 45 ήττες με αντίπαλο την Μπόκα Τζούνιορς.

Στην πλατφόρμα της Betsson, υπάρχουν εξαιρετικές επιλογές για στοίχημα στους αγώνες της Liga Profesional Argentina σε αμέτρητες αγορές με ασύγκριτες αποδόσεις. Η Τίγκρε και η Μπόκα Τζούνιορς θέλουν τους τρεις βαθμούς και θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους για να τους κατακτήσουν. Σε αυτό το περιβάλλον, να αναφέρουμε πως το goal/goal πληρώνει 2,02**.

Η Τίγκρε είναι αήττητη στις δύο τελευταίες αγωνιστικές (1-1-0), ενώ έχει ηττηθεί μονάχα μια φορά στα 4 τελευταία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα Αργεντινής (1-2-1). Μετά την ισοπαλία 1-1 με την Ιντεπεντιέντε εντός έδρας, πήγε στην έδρα της Ατλέτικο Τουκουμάν κι έκανε την έκπληξη νικώντας 2-1. Μάλιστα, ανέτρεψε την εις βάρος της κατάσταση και πήρε το τρίποντο με γκολ στο 80’.

Η Μπόκα Τζούνιορς έχει καινούριο προπονητή, τον Φερνάντο Γκάγο, ο οποίος φόρεσε τη φανέλα της και ξέρει πολύ καλά το κλαμπ. Ως προπονητής έχει δείξει ενδιαφέροντα στοιχεία στα περάσματά του από ομάδες όπως η Αλδοσίβι, η Ράσινγκ Κλουμπ και η μεξικάνικη Γουαδαλαχάρα. Ο στόχος του είναι βοηθήσει την ομάδα του να αποδώσει στο μάξιμουμ των δυνατοτήτων της ώστε να παλέψει για να πάρει την πρόκριση στο επόμενο Copa Libertadores, ενώ υπάρχει και ο στόχος του Copa Argentina. Η Μπόκα Τζούνιορς προέρχεται από νίκη με 1-0 επί της Αρχεντίνος Τζούνιορς εντός έδρας με υπηρεσιακό τεχνικό.

Το στοίχημα στη Liga Profesional Αργεντινής αποτελεί σταθερή αξία με συγκλονιστικές αναμετρήσεις στο κουπόνι και μάχες με μεγάλη ένταση στους αγωνιστικούς χώρους, καθώς ένα από τα πιο ανταγωνιστικά πρωταθλήματα πλησιάζει στην ολοκλήρωσή του.

ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ BETSSON ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ*

Στον αγωνιστικό τομέα του κρίσιμου παιχνιδιού Τίγκρε – Μπόκα Τζούνιορς το στοίχημα για τις δύο ομάδες έχει διαφορετική αφετηρία. Η Τίγκρε έχει βρει ρυθμό κι έχει αναπτύξει μομέντουμ και θέλει να το εκμεταλλευτεί. Η Μπόκα Τζούνιορς ψάχνει να βρει τον εαυτό της και να παρουσιάσει στο γήπεδο το ταλέντο της.

Όσον αφορά στις συνθέσεις που θα παρακολουθήσουμε στο Τίγκρε εναντίον Μπόκα Τζούνιορς, να αναφέρουμε ότι η Τίγκρε δεν έχει στο μάξιμουμ τους αμυντικούς Μαρτσέσε, Μπανέγας, Ορτέγα, Κάβανα και τον φορ Πρότι, ενώ η Μπόκα Τζούνιορς δεν έχει στο μάξιμουμ τους αμυντικούς Μπλοντέλ, Μέδελ, Αντβίνκουλα και τον μέσο Μεδίνα. Στις Ενισχυμένες Αποδόσεις το αποτέλεσμα 1ου ημιχρόνου: Μπόκα Τζούνιορς δίνεται στο 3,30** (από 3,00), ενώ με Σούπερ Ενίσχυση το να σκοράρει οποτεδήποτε ο Miguel Merentiel προσφέρεται στο 3,60** (από 3,00) στην πλατφόρμα της Betsson.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr