Ποδόσφαιρο

H αγωνιστική δράση στην Super League με ενισχυμένες αποδόσεις!

Κυριακή, 20 Οκτωβρίου 2024 - 08:34

Επιστρέφουν στην αγωνιστική δράση οι ομάδες της Super League και το Σάββατο σηκώνει αυλαία η 8η αγωνιστική με τρεις αναμετρήσεις!  

 

H αγωνιστική δράση στην Super League με ενισχυμένες αποδόσεις!

Στο «Πανθεσσαλικό» (17:00) ο Βόλος υποδέχεται τον Πανσερραϊκό και οι δύο ομάδες διψούν για το «τρίποντο» της νίκης, προκειμένου να ανέβουν βαθμολογικά. Ο Βόλος (10ος) με την έλευση του Σάββα Πουρσαϊτίδη στον πάγκο βελτιώθηκε αισθητά και την περασμένη αγωνιστική νίκησε τον Ατρόμητο (1-2) με ανατροπή, ενώ είχε προηγηθεί η ισοπαλία (1-1) με την Καλλιθέα. Ο Πανσερραϊκός βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και διαθέτει την χειρότερη άμυνα στη Super League αφού έχει δεχθεί 16 γκολ. Μετά την εντός έδρα ήττα από τον ΟΦΗ (2-3) ο προπονητής Χουάν Φεράντο υποσχέθηκε άμεση βελτίωση.

Βόλος ΝΠΣ - Πανσερραϊκός 1:2.10 Χ:3.35 2:3.60

Τρεις ώρες αργότερα (20:00) ο Ατρόμητος φιλοξενεί τον Παναιτωλικό στο Περιστέρι. Οι γηπεδούχοι θέλουν να ρεφάρουν την εντός έδρας ήττα της περασμένης αγωνιστικής από τον Βόλο για να κοιτάξουν τις υψηλότερες θέσεις της βαθμολογίας. Ο προπονητής Πάμπλο Γκαρσία παραδέχθηκε ότι η ομάδα του έχει σαφώς περισσότερες δυνατότητες και ψάχνει γιατρικό για το εντός έδρας άγχος (1-1-2).

Ο Παναιτωλικός είναι μέχρι στιγμής η ευχάριστη έκπληξη του Πρωταθλήματος. Η ομάδα του Γιάννη Πετράκη βρίσκεται στην 5η θέση με 11 βαθμούς είναι αήττητη στις τελευταίες 5 αγωνιστικές και στο περασμένο ματς νίκησε 1-0 την ΑΕΚ. Η αυτοπεποίθηση όλων βρίσκεται στο ζενίθ!

Ατρόμητος - Παναιτωλικός 1:1.83 Χ:3.50 2:4.60

Στο τελευταία ματς της ημέρας (20:30) ανάμεσα σε Λαμία και Αστέρα Τρίπολης τα βλέμματα όλων θα καρφωθούν στους πάγκους. Στη Λαμία επέστρεψε στην τεχνική ηγεσία ο Λεωνίδας Βόκολος με στόχο να επαναφέρει την ομάδα στις επιτυχίες και άπαντες αναμένουν αντίδραση μετά την ήττα (2-0) από τον Άρη.

Στον Αστέρα Τρίπολης η απόλυση του Κλοντ Μακελέ από τον πάγκο μετά την νίκη με 3-1 κόντρα στην Καλλιθέα ήρθε προς έκπληξη αρκετών. Ο Σάββας Παντελίδης διαδέχθηκε τον Γάλλο, ενώ οι Αρκάδες έχουν νέο σημείο αναφοράς στην επίθεση τον Ιταλό φορ, Φεντερίκο Μακέντα.

Λαμία – Αστέρας Τρίπολης 1:3.05 Χ:3.30 2:2.40

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές* για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής*.

Αυτό που θες από το παιχνίδι σου και στη Super League.

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr