Ποδόσφαιρο

Αναχώρησε για την Αγγλία η σορός του Τζορτζ Μπάλντοκ - Στις 30 Οκτωβρίου η κηδεία

Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου 2024 - 22:23

Οριστικά στις 30 Οκτωβρίου στην Αγγλία αναμένεται να τελεστεί η κηδεία του Τζορτζ Μπάλντοκ, η σορός του οποίου αναχώρησε για την γενέτειρά του την Πέμπτη το βράδυ.

Αναχώρησε για την Αγγλία η σορός του Τζορτζ Μπάλντοκ - Στις 30 Οκτωβρίου η κηδεία

Το πρωί της Τετάρτης, σε μία σεμνή και αυστηρά ιδιωτική τελετή που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα πολιτικών κηδειών του Α' Νεκροταφείου Αθηνών, οι συμπαίκτες, οι συγγενείς και οι φίλοι του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή, στάθηκαν γύρω από το τυλιγμένο με την ελληνική σημαία φέρετρο και του είπαν το αντίο επί ελληνικού εδάφους. Πλέον, η τελευταία πράξη της τραγικής ιστορίας θα παιχτεί στην Αγγλία και πιθανότατα στο Μπάκιγχαμ, τη γενέτειρα του Μπάλντοκ, όπου θα γίνει η κηδεία.

Όπως έχει γίνει γνωστό, η νεκρώσιμος ακολουθία και η ταφή θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου, ενώ έχει ήδη ληφθεί η απόφαση από την ΕΠΟ, για την αναβολή του αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson, του Παναθηναϊκού με τον Ατρόμητο για τη φάση των 16.

Σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα του Παναθηναϊκού θα βρεθεί στην Αγγλία για να παραστεί στην κηδεία, όπως και μέλη της ΕΠΟ, της Εθνικής Ελλάδος και της Super League.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr