Ποδόσφαιρο

Μεταγραφή έκπληξη: Στον Πανναξιακό ο Κώστας Μανωλάς

Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου 2024 - 22:28

Μια μεταγραφή που προκάλεσε αίσθηση ανακοινώθηκε την Τετάρτη, καθώς ο Κώστας Μανωλάς θα συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα της ιδιαίτερης πατρίδας του, τον Πανναξιακό

Μεταγραφή έκπληξη: Στον Πανναξιακό ο Κώστας Μανωλάς

Ο 33χρονος κεντρικός αμυντικός, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Σαλερνιτάνα, θα αγωνίζεται πλέον στο τοπικό πρωτάθλημα. Πριν από την επίσημη ανακοίνωση, είχε ήδη προπονηθεί με την ομάδα της Νάξου, όπου ξεκίνησε την καριέρα του, 19 χρόνια πριν.

Η ανακοίνωση του Πανναξιακού αναφέρει την χαρά και την υπερηφάνεια της ομάδας για την επιστροφή του Μανωλά. Στην ανακοίνωση αναφέρεται:
«Ο παίκτης που φόρεσε τη φανέλα της Α.Ε.Κ, του Ολυμπιακού, της Roma και της Napoli, καθώς και της Εθνικής Ελλάδας, θα ενισχύσει την προσπάθεια του Πανναξιακού στο φετινό πρωτάθλημα. Κώστα, καλώς όρισες!»

Η επιστροφή του Μανωλά στη Νάξο, τον τόπο καταγωγής του, δείχνει την αγάπη του για την περιοχή και την επιθυμία του να συμβάλει στην ανάπτυξη του τοπικού ποδοσφαίρου. Η κίνηση αυτή προσθέτει ακόμα έναν σημαντικό παίκτη στην ομάδα και προκαλεί προσδοκίες για τις επιδόσεις του Πανναξιακού στην τρέχουσα σεζόν.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr