Ποδόσφαιρο

Nations League: Ελλάδα-Ιρλανδία με πολλές στοιχηματικές επιλογές στο Pamestoixima.gr

Κυριακή, 13 Οκτωβρίου 2024 - 08:25

Την αναμέτρηση της Εθνικής Ελλάδος με την Ιρλανδία στο Nations League τη ζεις στο έπακρο στο Pamestoixima.gr! 

Nations League: Ελλάδα-Ιρλανδία με πολλές στοιχηματικές επιλογές στο Pamestoixima.gr

Η Εθνική Ομάδα συνεχίζει το απίστευτο σερί με τη νίκη της (2-1) απέναντι στην Αγγλία και τώρα έρχεται αντιμέτωπη με την Ιρλανδία (13/10, 21:45) με μόνο σκοπό την συνέχεια του θριάμβου!

Το Ελλάδα-Ιρλανδία στο Pamestoixima.gr

Στο Pamestoixima.gr μπορείς να βρεις πολλές στοιχηματικές επιλογές, για να απολαύσεις την αναμέτρηση στο έπακρο. Συγκεκριμένα, για την αναμέτρηση της Ελλάδας με την Ιρλανδία βρίσκεις ενισχυμένες αποδόσεις* και 0% γκανιότα** για να ζήσεις το ελληνικό «όνειρο».

Με τη Σούπερ Αλλαγή* είσαι στο παιχνίδι μέχρι τέλους!

Έπαιξες σκόρερ και έβαλε γκολ η αλλαγή του; Το στοίχημά σου είναι κερδισμένο! Ισχύει για την αγορά παικτών «Να Σκοράρει» και τις επιλογές που θα κάνεις pre-game. Το στοίχημά σου οριστικοποιείται με τη λήξη του αγώνα. Η Σούπερ Αλλαγή* είναι διαθέσιμη και στο Ελλάδα-Ιρλανδία, όπως και στο Βέλγιο-Γαλλία (14/10).

Στο Ελλάδα-Ιρλανδία βρίσκεις τον Τζόλη σε ενισχυμένη απόδοση* στην αγορά να σκοράρει ακόμα και στην περίπτωση που σκοράρει η αλλαγή του!

Ανανεωμένη προσφορά* γνωριμίας με promo code PSCOMBO

Μια μοναδική τριπλή προσφορά γνωριμίας* με 670 έπαθλα* σε περιμένει στο Pamestoixima.gr με τον κωδικό PSCOMBO! Με τη σούπερ προσφορά γνωριμίας* με promo code PSCOMBO απολαμβάνεις τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα του πλανήτη, αλλά και μοναδικά live τραπέζια και shows στο Live Casino του Pamestoixima.gr!

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.
**Ισχύει για την αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα-Ενισχυμένες Αποδόσεις» και «Τελικό Αποτέλεσμα-Νικητής Αγώνα» έως την έναρξη του αγώνα.
«21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |».

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr