Ποδόσφαιρο

Αγγλία-Ελλάδα με Bet Builder και Ενισχυμένες Αποδόσεις στην Betsson

Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου 2024 - 11:16

Στο «Wembley» η Αγγλία υποδέχεται την Ελλάδα για την 3η αγωνιστική του δεύτερου γκρουπ στο πλαίσιο της φάσης των ομίλων της League B του UEFA Nations League.

Αγγλία-Ελλάδα με Bet Builder και Ενισχυμένες Αποδόσεις στην Betsson

Οι δύο ομάδες έχουν το απόλυτο, με την Ελλάδα στην πρώτη θέση της κατάταξης και την Αγγλία να ακολουθεί. Εκείνη που θα τερματίσει πρώτη παίρνει την άνοδο, η δεύτερη πάει σε play-off ανόδου, η 3η σε μπαράζ παραμονής και η 4η υποβιβάζεται.

Ο άσος της Αγγλίας προσφέρεται στο 1,29** και το διπλό της Ελλάδας ανέρχεται στο 11,70** στην πλατφόρμα της Betsson. Παράλληλα, είναι διαθέσιμο και το εργαλείο Bet Builder, που δίνει τη δυνατότητα για πολλαπλές επιλογές σ' ένα αθλητικό γεγονός.

COMBO ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ BETSSON

Ενόψει της μάχης κορυφής Αγγλία – Ελλάδα οι δύο ομάδες μπορεί να βρίσκονται σε μεταβατικό στάδιο, αλλά τα τελευταία χρόνια η Αγγλία έχει εντυπωσιακά στατιστικά και φυσικά η παράδοση είναι με το μέρος της. Σε 9 αναμετρήσεις της με την Ελλάδα έχει 7 νίκες και 2 ισοπαλίες (23-3 γκολ).

Στην πλατφόρμα της Betsson, υπάρχουν εξαιρετικές επιλογές για στοίχημα ποδόσφαιρο στο live σε αμέτρητες αγορές με ασυναγώνιστες αποδόσεις. Η Αγγλία με την τρομερή ποιότητα στο ρόστερ της λογαριάζεται ως η κορυφαία ομάδα του γκρουπ και το να πάρει την πρώτη θέση τοποθετείται στο 1,04**. Από την άλλη, το να συνεχίσει η Ελλάδα να εκπλήσσει και να τερματίσει εκείνη πρώτη φτάνει στο 10,00**.

Η Αγγλία συνεχίζει ακόμη με υπηρεσιακό προπονητή τον Λι Κάρσλεϊ καθώς προσπαθεί να βρει τον επόμενο μόνιμο τεχνικό της. Μπήκε στο UEFA Nations League με δύο νίκες σε ισάριθμες αγωνιστικές. Αρχικά επικράτησε με 2-0 της Ιρλανδίας εκτός έδρας κι έπειτα επιβλήθηκε με το ίδιο σκορ της Φινλανδίας εντός έδρας. Πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις και ήταν δραστήρια στην επίθεση. Στόχος να χτίσει πάνω σε αυτό και να βελτιωθεί κι άλλο, εκμεταλλευόμενη και το πλούσιο ταλέντο του ρόστερ της.

Η Ελλάδα πανηγύρισε κι εκείνη δύο νίκες στα ισάριθμα πρώτα ματς με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς στον πάγκο της. Ήταν άκρως αποτελεσματική στο 3-0 κόντρα στη Φινλανδία εντός έδρας, ενώ στη συνέχεια επικράτησε με 2-0 της Ιρλανδίας στο Δουβλίνο. Σε γενικές γραμμές, έδειξε πως έχει μια πολύ δυνατή βάση παικτών και ήδη μια αγωνιστική ταυτότητα, αλλά πάνω από όλα πως μπορεί να ονειρεύεται την άνοδο. Εξάλλου, το UEFA Nations League μπορεί να αποδειχθεί κι ένα άλλο μονοπάτι προς το Μουντιάλ 2026, οπότε στη γαλανόλευκη δίνουν πολύ μεγάλη σημασία στη διοργάνωση.

Το στοίχημα στο UEFA Nations League επιστρέφει σε πρώτο πλάνο και στο μενού βρίσκεται μια πολύ συναρπαστική αναμέτρηση. Στο Αγγλία – Ελλάδα οι δύο ομάδες θα κάνουν τα πάντα για να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα με το συνδυασμό του να σκοράρουν αμφότερες και να ξεπεραστεί το όριο των 2,5 γκολ, να δίνεται στο 2,80** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ BETSSON ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ*

Όσον αφορά στις συνθέσεις που θα δούμε στο Αγγλία εναντίον Ελλάδα, να σημειώσουμε ότι η Αγγλία έχει ουσιαστικά όλα τα μεγάλα ονόματά της αν και απουσιάζει ο έμπειρος αμυντικός Μαγκουάιρ, ενώ δεν έχει στο φουλ τον επιθετικό Κέιν. Από την άλλη, η Ελλάδα, δεν έχει τον χαφ Μπουχαλάκη και τον φορ Ιωαννίδη.

Στις Ενισχυμένες Αποδόσεις ο συνδυασμός νίκη Αγγλίας, Over 2,5 γκολ και Χάρι Κέιν να σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή δίνεται στο 3,40** (από 2,60), ενώ το να νικήσει η Αγγλία και να σκοράρουν και οι δύο ομάδες φτάνει στο 3,85** (από 3,50) στην πλατφόρμα της Betsson.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr