Ποδόσφαιρο

«Εφτάψυχος» Τεν Χαγκ, παραμένει στον πάγκο της Γιουνάιτεντ

Τρίτη, 8 Οκτωβρίου 2024 - 21:15

Mάλλον απρόσμενες χαρακτηρίζονται οι εξελίξεις με τον Έρικ Τεν Χαγκ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς, παρά τις φήμες των τελευταίων ημερών, ο Ολλανδός τεχνικός θα παραμείνει στον πάγκο των «κόκκινων διαβόλων».

«Εφτάψυχος» Τεν Χαγκ, παραμένει στον πάγκο της Γιουνάιτεντ

Σύμφωνα με αναφορά του «Sky Sports», ο Τεν Χαγκ συνεχίζει να έχει την πλήρη στήριξη της διοίκησης, παρόλο που η απόδοση της ομάδας έχει βυθιστεί σε συνεχόμενα απογοητευτικά αποτελέσματα.

Στη σημερινή σύσκεψη (8/10), η διοίκηση της ομάδας αξιολόγησε την τρέχουσα κατάσταση και αποφάσισε να μην προχωρήσει σε αλλαγές στην τεχνική ηγεσία. Αντιθέτως, η Γιουνάιτεντ επιλέγει να συνεχίσει τη συνεργασία με τον Ολλανδό προπονητή.

Αν και ο Τόμας Τούχελ είχε εμφανιστεί ως πιθανός αντικαταστάτης του Τεν Χαγκ, τα σχετικά σενάρια απορρίφθηκαν άμεσα και κατηγορηματικά.

Φέτος, ο Έρικ Τεν Χαγκ έχει καθοδηγήσει την ομάδα σε 11 αγώνες, με απολογισμό 3 νίκες, 4 ισοπαλίες και 4 ήττες. Συνολικά στην καριέρα του με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έχει κοουτσάρει την ομάδα σε 125 παιχνίδια, καταγράφοντας 71 νίκες, 19 ισοπαλίες και 35 ήττες, με συνολικά γκολ 230 υπέρ και 176 κατά.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr