Ποδόσφαιρο

Όλα μηδέν στο ντέρμπι αιωνίων

Κυριακή, 6 Οκτωβρίου 2024 - 22:42

Στο 0-0 έμεινε το μεγάλο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Super League, σε ένα σπουδαίο ματς που τα είχε όλα, εκτός από... γκολ.

Όλα μηδέν στο ντέρμπι αιωνίων

Το πρώτο ντέρμπι των αιωνίων της σεζόν 2024-25 δεν είχε νικητή. Η "μάχη" ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, για την 7η αγωνιστική της Super League, έληξε ισόπαλη 0-0.

Καλύτεροι οι "πράσινοι" στο πρώτο ημίχρονο, πάτησαν καλύτερα μετά το 45’ οι "ερυθρόλευκοι", όμως οι δύο γκολκίπερ ήταν εκεί που έπρεπε σ’ όλες τις μεγάλες φάσεις διατηρώντας το "μηδέν" κάτω απ’ τα γκολπόστ τους. Στο -7 απ’ τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ πλέον ο Παναθηναϊκός που πάει "πληγωμένος" στη δεύτερη διακοπή της σεζόν για τις εθνικές ομάδες, στη δεύτερη θέση και στο -2 πια ο Ολυμπιακός.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ντιέγκο Αλόνσο): Λοντίγκιν, Μπάλντοκ (75΄ Κώτσιρας), Ίνγκασον, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς, Αράο, Τσέριν (65’ Μαξίμοβιτς), Τετέ, Μπακασέτας (75’ Ουναΐ), Τζούριτσιτς (65’ Πελίστρι), Ιωαννίδης (44’ λ.τρ. Ιωαννίδης).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ): Τζολάκης, Κοστίνια (62’ Ντάνι Γκαρθία), Κάρμο, Ρέτσος, Ορτέγκα, Μουζακίτης (86’ Μασούρας), Έσε, Ροντινέι, Ολιβέιρα (46’ Κωστούλας), Μαρτίνς (62’ Βέλντε), Ελ Κααμπί.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.