Ποδόσφαιρο

Απόδραση κορυφής από τη Λιβαδειά για τον ΠΑΟΚ

Κυριακή, 6 Οκτωβρίου 2024 - 22:35

Ο ΠΑΟΚ δυσκολεύτηκε αρκετά στη Λιβαδειά, αλλά βρήκε τη λύση στο τέλος με τα γκολ των Καμαρά και Σβαμπ, επικρατώντας 2-0 των Βοιωτών, οι οποίοι έχασαν πέναλτι με τον Μπάλτσι στο 70ο λεπτό.

Απόδραση κορυφής από τη Λιβαδειά για τον ΠΑΟΚ

Ο "Δικέφαλος του Βορρά" επέστρεψε στις νίκες και στην κορυφή της Super League, καθώς επικράτησε εκτός έδρας 2-0 του Λεβαδειακο, με τα γκολ των Μαντί Καμαρά στο 86' και Σβαμπ με πέναλτι στο 90+3'.

Ο ΠΑΟΚ είχε την κατοχή της μπάλας, αλλά δεν δημιούργησε πολλές κλαισκές ευκαιρίες για να σκοράρει, όμως κατάφερε να βρει τη λύση στο φινάλε. Η κεφαλιά του Τισουντάλι στο 35' πέρασε άουτ, ενώ ο Γκαραβέλης σταμάτησε τα σουτ των Τισουντάλι και Γκόμες. Ο Λεβαδειακός είχε κι αυτός ευκαιρίες για να σκοράρει με αποκορύφωμα το πέναλτι του Μπάλτσι στο 69', το οποίο κατέληξε στο δοκάρι του Κοτάρσκι.

Οι "ασπρόμαυροι" επέστρεψαν στην κορυφή της βαθμολογίας έχοντας 16 βαθμούς, ενώ ο Λεβαδειακός παρέμεινε στους τέσσερις μαζί με τον Πανσερραϊκό κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Ότο (45′ Βιερίνια), Λόβρεν, Κόλι, Γκόμες, Μπακαγιόκο (60′ Καμαρά), Σβαμπ, Μουργκ (71′ Κωνσταντέλιας) Ζίβκοβιτς (71′ Ντεσπότοφ), Σορετίρε (60′ Τάισον), Τισουντάλι.

Λεβαδειακός (Νίκος Παπαδόπουλος): Γκαραβέλης, Λιάγκας, Παπαδόπουλος, Μορέιρα, Τσάπρας, Τσοκάι, Μεχία (64′ Πλέγκας), Πεντρόζο (64′ Κωστή), Μπάλτσι, Ζίνι (53′ Γιαννιώτας), Ρόμο.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.