Ποδόσφαιρο

Betsson: Μεγάλο ντέρμπι Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός με σούπερ προσφορά*

Κυριακή, 6 Οκτωβρίου 2024 - 08:36

Η μεγάλη ώρα έφτασε! Το ντέρμπι της Κυριακής ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό υπόσχεται αδρεναλίνη και συναρπαστικές στιγμές!

Betsson: Μεγάλο ντέρμπι Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός με σούπερ προσφορά*

Οι δύο κορυφαίες ομάδες της Ελλάδας θα βρεθούν αντιμέτωπες στο γήπεδο, με τον Παναθηναϊκό να θέλει να επικρατήσει στην έδρα του και τον Ολυμπιακό να είναι αποφασισμένος να φύγει νικητής.

Η Betsson είναι εδώ για να κάνει το ντέρμπι ακόμα πιο συναρπαστικό, προσφέροντας στους παίκτες της μία μοναδική προσφορά* ειδικά για αυτή την αναμέτρηση!

Οι κορυφαίες αναμετρήσεις παίζουν δυνατά στην Betsson, και εσύ έχεις την ευκαιρία να ζήσεις την ένταση του ντέρμπι και να κερδίσεις μεγάλα δώρα*!

ΕΔΩ ΘΑ ΜΑΘΕΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΤΗΣ BETSSON ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΑΙΩΝΙΩΝ

Εσύ κατέβασες το νέο App της Betsson για iOS και Αndroid; Σε αυτό μπορείς να διασκεδάζεις πάντα στο 100%, βρίσκοντας σούπερ προσφορές* στο Live Καζίνο και απίστευτες ρουλέτες, Blackjack Τραπέζια και Game Shows!

Επίσης παίζεις Στοίχημα με Ενισχυμένες Αποδόσεις στις top διοργανώσεις, με ανανεωμένο Bet Builder και Τουρνουά!

Betsson, ένα στοίχημα κάνει την διαφορά!

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr