Ποδόσφαιρο

Μπόκα Τζούνιορς-Αρχεντίνος Τζούνιορς με Bet Builder και Σούπερ Αποδόσεις στην Betsson

Κυριακή, 6 Οκτωβρίου 2024 - 08:34

Στο «La Bombonera» η Μπόκα Τζούνιορς υποδέχεται την Αρχεντίνος Τζούνιορς (07/10/2024, 03:00) στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Liga Profesional Argentina.

Μπόκα Τζούνιορς-Αρχεντίνος Τζούνιορς με Bet Builder και Σούπερ Αποδόσεις στην Betsson

Η Μπόκα Τζούνιορς βρίσκεται σε μεταβατικό στάδιο καθώς έχει υπηρεσιακό προπονητή τον Μαριάνο Ερόν και προσπαθεί να βγάλει αντίδραση μετά από διαδοχικά αρνητικά αποτελέσματα, ενώ η Αρχεντίνος Τζούνιορς εμφανίζεται να έχει βρει σταθερότητα μετά την αλλαγή στο δικό της πάγκο. Η Liga Profesional Argentina παίζει με Live Stream στην Betsson.

Ο άσος της Μπόκα Τζούνιορς προσφέρεται στο 2,18** και το διπλό της Αρχεντίνος Τζούνιορς φτάνει στο 3,95** στην πλατφόρμα της Betsson. Παράλληλα, είναι διαθέσιμο και το εργαλείο Bet Builder, που δίνει τη δυνατότητα για πολλαπλές επιλογές σ' ένα αθλητικό event.

COMBO ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ BETSSON

Στο κρίσιμο ματς Μπόκα Τζούνιορς – Αρχεντίνος Τζούνιορς η ποιότητα του ρόστερ της Μπόκα Τζούνιορς είναι δεδομένη. Έχει καλύτερα στατιστικά από την αντίπαλό της, αλλά και την παράδοση με το μέρος της. Η Μπόκα Τζούνιορς στέκεται στο 5-6-5 με 19-17 γκολ (4-2-1, 10-5 γκολ εντός έδρας) και η Αρχεντίνος Τζούνιορς στο 5-4-7 με 11-16 γκολ (0-1-6, 0-11 γκολ εκτός έδρας). Στις μεταξύ τους συναντήσεις στο πρωτάθλημα Αργεντινής η Μπόκα Τζούνιορς έχει 65 νίκες, 38 ισοπαλίες και 30 ήττες.

Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρεις όλες τις αγορές που θα χρειαστείς, με συμφέρουσες επιλογές για στοίχημα online σε εξαιρετικά υψηλές αποδόσεις. Η Μπόκα Τζούνιορς ψάχνει το δρόμο της επιστροφής στις επιτυχίες και η έδρα της παίζει σημαντικό ρόλο, ιδίως από τη στιγμή που φιλοξενεί τη χειρότερη εκτός έδρας ομάδα της λίγκας. Η επιλογή ημίχρονο/τελικό: 1/1 βρίσκεται στο 3,75**.

Η Μπόκα Τζούνιορς την προηγούμενη αγωνιστική έχασε με 2-0 από την Μπελγκράνο εκτός έδρας. Ήταν η 3η σερί ήττα της και μετά το ματς ο προπονητής Ντιέγκο Μαρτίνες παραιτήθηκε. Την ομάδα έχει αναλάβει επί του παρόντος ο Μαριάνο Ερόν, ενώ η διοίκηση βρίσκεται σε κύκλο επαφών με άλλους τεχνικούς. Πλέον ο στόχος μοιάζει να είναι η πρόκριση στο επόμενο Copa Libertadores.

Η Αρχεντίνος Τζούνιορς κι εκείνη βρίσκεται σε μεταβατική περίοδο. Δεν έχουν περάσει καν δύο μήνες αφότου την ανέλαβε ο προπονητής Κάρλος Σερμάτεν. Ωστόσο, σε αυτό το μικρό χρονικό διάστημα έχει καταφέρει να δώσει στην ομάδα του δομή κι ένα καλό επίπεδο σταθερότητας. Η Αρχεντίνος Τζούνιορς έχει ηττηθεί μονάχα μια φορά στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές, ενώ είναι αήττητη στα 3 πιο πρόσφατα παιχνίδια της, κρατώντας το μηδέν στην εστία της.

ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ BETSSON ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ*

Το στοίχημα στη Liga Profesional Αργεντινής είναι σταθερή αξία με συναρπαστικές αναμετρήσεις, μεγάλο πάθος, μοναδικές στιγμές και υψηλή ένταση. Η Μπόκα Τζούνιορς και η Αρχεντίνος Τζούνιορς υπόσχονται μια δυνατή μονομαχία με τις δύο ομάδες να θέλουν διακαώς το τρίποντο.

Όσον αφορά στις συνθέσεις που θα δούμε στο Μπόκα Τζούνιορς εναντίον Αρχεντίνος Τζούνιορς, να αναφέρουμε ότι στην Μπόκα Τζούνιορς δεν αποκλείεται να γίνουν αλλαγές, ενώ η Αρχεντίνος Τζούνιορς δεν αντιμετωπίζει πάρα πολύ σημαντικά προβλήματα. Το goal/goal δίνεται στο 2,26** και το no goal στο 1,58** στην πλατφόρμα της Betsson.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr