Ποδόσφαιρο

Η 7η αγωνιστική της Super League παίζεται με Ειδικές Αγορές και Κορυφαίες Αποδόσεις στην Betsson

Παρασκευή, 4 Οκτωβρίου 2024 - 11:23

Η Super League ετοιμάζεται για τη σέντρα της 7ης αγωνιστικής της regular season και φυσικά τα βλέμματα είναι στραμμένα στο Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός στο «ΟΑΚΑ», αλλά το κουπόνι της ελληνικής λίγκας περιέχει και άλλες συναρπαστικές αναμετρήσεις.

Η 7η αγωνιστική της Super League παίζεται με Ειδικές Αγορές και Κορυφαίες Αποδόσεις στην Betsson

Αναμφίβολα είναι ένα σημαντικό διήμερο, αφού υπήρχε μεσοβδόμαδη δράση στα ευρωπαϊκά Κύπελλα, ενώ ακολουθεί και διακοπή για αγώνες εθνικών ομάδων και τα κλαμπ θέλουν να πάνε στο διάλειμμα με θετική διάθεση.

Στους αγώνες της Super League οι αποδόσεις είναι άκρως ελκυστικές και ικανοποιούν και τους πιο απαιτητικούς παίκτες, όπως και οι αποκλειστικές ειδικές αγορές. Η 7η αγωνιστική ανοίγει την αυλαία της με το ανταγωνιστικό Βόλος – Ατρόμητος (05/10/2024, 18:30) και κλείνει με τα ματς Λεβαδειακός – ΠΑΟΚ (06/10/2024, 20:30) και Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός (06/10/2024, 20:30). Στο μεταξύ, σε κάθε ματς είναι διαθέσιμο και το Bet Builder, εργαλείο με το οποίο μπορείς να δημιουργήσεις το δικό σου κουπόνι, με διαφορετικές αγορές από τον ίδιο αγώνα.

COMBO ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ BETSSON

Στην πλατφόρμα της Betsson, οι αποδόσεις στο κουπόνι του ποδοσφαίρου είναι εξαιρετικές και υπάρχουν ανεπανάληπτες ευκαιρίες σε πληθώρα αγορών. Από τις αγαπημένες επιλογές είναι το σύνολο γκολ που θα επιτευχθούν σε αυτόν το γύρο. Το Over 18,5 βρίσκεται στο 2,15** και το Under 18,5 προσφέρεται στο 1,65**.

Με την ΑΕΚ να παίζει εκτός έδρας με τον Παναιτωλικό, τον ΠΑΟΚ να επισκέπτεται τον Λεβαδειακό, τον Ολυμπιακό να αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ και τον ΟΦΗ να αναμετριέται με τον Πανσερραϊκό στις Σέρρες, το τι θα κάνουν οι φιλοξενούμενοι έχει μεγάλο ενδιαφέρον. Το να είναι το σύνολο τερμάτων των φιλοξενούμενων Over 9,5 πληρώνει 2,15** και το Under 9,5 τοποθετείται στο 1,65** στην πλατφόρμα της Betsson.

Κι αφού είδαμε τα ματς από τη μεριά των φιλοξενούμενων, ώρα να περάσουμε και στους γηπεδούχους. Ατρόμητος, Παναιτωλικός, Άρης, Πανσερραϊκός, Athens Kallithea, Λεβαδειακός και Παναθηναϊκός ποντάρουν στην έδρα τους για να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα. Το Over 8,5 γκολ έχει απόδοση στο 2,05** με το Under 8,5 γκολ να πληρώνει 1,70** στην πλατφόρμα της Betsson.

Το στοίχημα στη Super League χαρίζει μεγάλες συγκινήσεις και στα παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος υπάρχει μεγάλη ποικιλία στη στρατηγική, με τις ομάδες να ακολουθούν διαφορετικές τακτικές προκειμένου να φτάσουν στους στόχους τους. Η επίθεση, όμως, μοιάζει αδιαπραγμάτευτη.

Έτσι, το Over 61,5 κόρνερ δίνεται στο 2,25** και το Under 61,5 κόρνερ στο 1,60**. Έπειτα, υπάρχει η κατηγορία των πέναλτι, όπου συναντάμε το Over 2,5 πέναλτι στο 1,95** και το Under 2,5 πέναλτι στο 1,80**. Όσον αφορά στα αυτογκόλ, το Over 1,5 αυτογκόλ ανέρχεται στο 4,25** και το Under 1,5 αυτογκόλ στο 1,20** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ BETSSON ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ*

Τα ειδικά στοιχήματα για την αγωνιστική της Super League προσφέρουν πληθώρα επιλογών σε δημοφιλείς κατηγορίες και ανεβάζουν επίπεδο το παιχνίδι στο ελληνικό πρωτάθλημα. Σε μια αγωνιστική όπου διεξάγεται το μεγαλύτερο ντέρμπι του ελληνικού ποδοσφαίρου και σε περιβάλλον όπου ο ανταγωνισμός είναι αυξημένος, αξίζει μια ματιά και στις κάρτες.

Το να βγουν Over 45,5 κάρτες στην 7η αγωνιστική της Super League προσφέρεται στο 2,35**, με το Under 45,4 κάρτες στο 1,55**. Όσο για τις κόκκινες κάρτες, το Over 2,5 κόκκινες ανταμείβει με 2,25** και το Under 2,5 κόκκινες εμφανίζεται στο 1,60** στην πλατφόρμα της Betsson.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr