Ποδόσφαιρο

Champions League: O Τζόλης υπέγραψε τη νίκη της Μπριζ με γκολ-ζωγραφιά - Σφαλιάρες για τους μεγάλους!

Τετάρτη, 2 Οκτωβρίου 2024 - 23:45

Τι τιμή. Τι χαρά! Τι όμορφο σε μια βραδιά που παίζει όλη η Ευρώπη ποδόσφαιρο, να μιλούν όλοι για ένα ελληνόπουλο. Χρήστος Τζόλης. Ο MVP του Στουρμ - Μπριζ!

Champions League: O Τζόλης υπέγραψε τη νίκη της Μπριζ με γκολ-ζωγραφιά - Σφαλιάρες για τους μεγάλους!

Χρειάστηκαν 23 λεπτά στην Αυστρία για να πάρει την μπάλα ο Χρήστος Τζόλης σε θέση έξω αριστερά, να τη φέρει στο δεξί του πόδι και από το ύψος της μεγάλης περιοχής και πλάγια να τη στείλει «συστημένη» στα δίχτυα. Ενα γκολ ζωγραφιά από τον Ελληνα εξτρέμ, που έβαλε φαρδιά πλατιά την υπογραφή του στην πρώτη νίκη της ομάδας του στη League Phase του Champions League, γράφοντας το τελικό Στουρμ Γκρατς - Μπριζ 0-1.

Νικητής και μάλιστα με εντυπωσιακό σκορ και άλλος Ελληνας διεθνής χθες βράδυ, ο Βαγγέλης Παυλίδης, που μπορεί να μη σκόραρε αλλά ήταν βασικός στο αδιανόητο 4-0 της Μπενφίκα απέναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτης στη Λισσαβόνα. Είναι δεδομένο πως λίγες μέρες πριν τη συγκέντρωση της εθνικής ομάδας για τα ματς με Αγγλία και Ιρλανδία, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς χαμογελά για την κατάσταση των διεθνών του.

Ηχηρές «σφαλιάρες» για δύο μεγαθήρια. Μπάγερν Μονάχου και Ρεάλ Μαδρίτης έπεσαν στο καναβάτσο από Άστον Βίλα και Λιλ αντίστοιχα με το ίδιο σκορ: 1-0 υπέρ των γηπεδούχων. Μεγάλη ανατροπή από τη Μονακό, που στο τελευταίο 15λεπτο γύρισε το εις βάρος της 2-0 στο Ζάγκρεμπ από την Ντιναμό και πήρε βαθμό με το τελικό 2-2. Εύκολη η επικράτηση της Λίβερπουλ με 2-0 απέναντι στην Μπολόνια.

Η Χιρόνα μαθαίνει για τα καλά το πόσο δύσκολο και ανταγωνιστικό είναι το Champions League. Η Παρί Σεν Ζερμέν της το έδειξε την πρώτη αγωνιστική, η Φέγενορντ κερδίζοντάς την σε ένα καταπληκτικό παιχίδι στην Ισπανία με 3-2.

Την ίδια ώρα που η Αταλάντα περνούσε σαν... αέρας από το ουδέτερο της Γερμανίας, επικρατώντας της τυπικά γηπεδούχου Σαχτάρ με 4-0 και φτάνοντας τους 4 βαθμούς σε δύο αγωνιστικές. Μια εξαιρετική βάση για τη συνέχεια στο θεσμό.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr