Ποδόσφαιρο

Άλωσε την Τούμπα ο Άρης

Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου 2024 - 22:20

Νικητής στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης βγήκε ο Άρης, ο οποίος κέρδισε με 1-0 τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα για την 6η αγωνιστική της Super League με ένα πανέμορφο τέρμα του Μανού Γκαρθία στο 63'.

Άλωσε την Τούμπα ο Άρης

Με ένα φανταστικό σόλο και γκολ του Μανού Γκαρθία στο δεύτερο ημίχρονο, ο Άρης νίκησε 1-0 τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα για την 6η στροφή της Super League, έδωσε συνέχεια στη νίκη επί του Ολυμπιακού την προηγούμενη αγωνιστική και ανάγκασε τον "Δικέφαλο του Βορρά" στην πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα.

Το πρώτο μέρος είχε καλό ρυθμό, με τις δύο ομάδες να πιέζουν ψηλά και να ψάχνουν το γκολ. Ο ΠΑΟΚ ήταν εκείνος που κυριάρχησε έχοντας τις καλύτερες στιγμές, με αποκορύφωμα το δοκάρι του Τισουντάλι στο 27'. Ο Κωνσταντέλιας ήταν διαρκής απειλή για την άμυνα των "κίτρινων" όμως του έλειψε το γκολ.

Ο Άρης όμως ήταν εκείνος που πήρε προβάδισμα με το υπέροχο τέρμα του Μανού Γκαρθία στο 63'. Ο 26χρονος Ισπανός εκτέλεσε με το εξωτερικό στην κλειστή γωνία του Κοτάρσκι, δίνοντας το τρίποντο στους "κίτρινους".

Έτσι, η ομάδα του Άκη Μάντζιου ανέβηκε στους 11 βαθμούς, ενώ ο ΠΑΟΚ παρέμεινε στους 13. Αυτό μάλιστα ήταν το δεύτερο συνεχόμενο διπλό στην Τούμπα για τους "κίτρινους", που παραμένουν αήττητοι για τρία σερί ματς στην έδρα του "Δικεφάλου του Βορρά".

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Ότο, Κεντζιόρα, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Σβαμπ (69' Σβαμπ), Μπακαγιόκο (77' Οζντόεφ), Κωνσταντέλιας, Τάισον (77' Ντεσπόντοφ), Ζίβκοβιτς, Τισουντάλι (69' Τσάλοφ).

ΑΡΗΣ: Κουέστα, Φρίντεκ, Μοντόγια, Μπράμπετς, Βέλεθ (45'+1' Ρόουζ), Σιφουέντες, Μόντσου, Σίστο (74' Σαβέιρο), Μανού Γκαρθία (81' Νταρίντα), Ντιαντί (74' Σουλεϊμάνοφ), Μορόν (81' Σαμόρα).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.