Ποδόσφαιρο

Πήρε αυτό που ήθελε ο Ολυμπιακός

Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου 2024 - 20:00

Με... φρέσκο αίμα στη σύνθεσή του και ικανοποιητική εμφάνιση, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, ο Ολυμπιακός διέκοψε το σερί των τριών παιχνιδιών χωρίς νίκη κι επικρατώντας του Ατρόμητου με 2-0 επέστρεψε στις επιτυχίες.

Πήρε αυτό που ήθελε ο Ολυμπιακός

Οι "ερυθρόλευκοι" έφτασαν τον ΠΑΟΚ στην πρώτη θέση και περιμένουν τα αποτελέσματα στα δύο ντέρμπι που ακολουθούν για να δει που θα βρίσκεται μετά την ολοκλήρωση της 6ης αγωνιστικής, ενώ οι Περιστεριώτες παρέμειναν στους 8 βαθμούς.

Ο Μεντιλίμπαρ παρέταξε μια ενδεκάδα με αρκετές αλλαγές, αφού ο αγωνιστικός... Γολγοθάς της ομάδας του με τη διπλή υποχρέωση (Super League και Ευρώπη) έχει ήδη ξεκινήσει, ενώ την Πέμπτη (3/10, 19:45) ακολουθεί η απαιτητική συνάντηση με την Μπράγκα για το Europa League.

Έτσι, ο Αποστολόπουλος πήρε τη θέση του Ορτέγκα, Στάμενιτς και Μουζακίτης ξεκίνησαν αντί των Έσε, Τσικίνιο και ο Κωστούλας στη θέση του Ελ Κααμπί, με τον Κοστίνια να παίζει δεξί μπακ και τον Ροντινέι μπροστά του ως δεξιός επιθετικός.

Ο Ροντινέι, ο οποίος ήταν εκ των πρωταγωνιστών, άνοιξε το σκορ με εκτέλεση πέναλτι στο 40'. Ο Ελ Κααμπί "κλείδωσε" το τρίποντο στο 74ο λεπτό. Εκπληκτικός ο 17χρονος Μουζακίτης, ο οποίος είχε και ασίστ στο δεύτερο γκολ, ενώ θετική παρουσία είχε ο έτερος 17χρονος, Μπάμπης Κωστούλας.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ): Τζολάκης, Κοστίνια, Ρέτσος, Κάρμο, Αποστολόπουλος (69' Ορτέγκα), Στάμενιτς (61' Έσε), Μουζακίτης, Ροντινέι, Ολιβέιρα (61' Τσικίνιο), Βέλντε (46' Γουίλιαν), Κωστούλας (69' Ελ Κααμπί).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Πάμπλο Γκαρσία): Χουτεσώτης, Κίνι, Μπρόρσον, Μανσούρ, Αθανασίου, Ουεντραόγκο, Τσιγγάρας (71' Μίχορλ), Ουάρντα, Γκονζάλες (82' Καλοσκάμης), Μπάκου, Φαν Βέερτ (61' Γιουμπιτάνα).

ΟΦΗ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1-2

Νικητής και μάλιστα με ανατροπή έφυγε από το "Θεόδωρος Βαρδινογιάννης" ο Παναιτωλικός, που υπέταξε με 2-1 τον ΟΦΗ στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής κι έδωσε συνέχεια στην πολύ καλή μέχρι στιγμής πορεία του στο πρωτάθλημα φτάνοντας στους 8 βαθμούς, όσους και ο αντίπαλός του.

Οι Κρητικοί προηγήθηκαν νωρίς στο παιχνίδι με το απίθανο γκολ του Μπαΐνοβιτς. Ο Σέρβος δοκίμασε το σουτ εκτός περιοχής και έστειλε την μπάλα στο δεξί Γάμα του Τσάβες, βάζοντας τον ΟΦΗ μπροστά στο σκορ με 1-0 στο 18ο λεπτό της αναμέτρησης. Ο Παναιτωλικός ισοφάρισε στο 65' από στημένη φάση. Ο Λιάβας εκτέλεσε το φάουλ κι ο Στάγιτς με καρφωτή κεφαλιά νίκησε τον Χριστογεώργο, κάνοντας το 1-1.

Στο 82' μάλιστα, ο ΟΦΗ έκανε ένα τεράστιο δώρο στον Παναιτωλικό, που με το αυτογκόλ του Χριστόπουλου έκανε το 1-2. Ο αμυντικός των Κρητικών άπλωσε το πόδι του στο σουτ του Μπελεβώνη κι έτσι, έστειλε την μπάλα στην εστία της ομάδας του.

ΟΦΗ (Τραϊανός Δέλλας): Χριστογεώργος, Γκονζάλες (84' Μαρινάκης), Λαμπρόπουλος, Χριστόπουλος, Χατζηθεοδωρίδης, Κουτεντάκης (70' Αποστολάκης), Μπαΐνοβιτς (84' Ριέρα), Σενγκέλια, Φούντας (66' Μπάκιτς), Νους, Γιούνγκ (66' Σαλσίδο).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Πετράκης): Τσάβες, Σίλβα (69' Μπελεβώνης), Λιάβας, Παντελάκης, Σιέλης, Μαυρίας, Στάγιτς, Πέρες (69' Λουίς Μιγκέλ), Μπουζούκης (46' Ρόα), Ντίας (78' Νικολάου), Λομόνακο (69' Μαϊντέβατς).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.