Ποδόσφαιρο

Ατλέτικο Μαδρίτης-Ρεάλ Μαδρίτης με Bet Builder και Ενισχυμένες Αποδόσεις στην Betsson

Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου 2024 - 08:11

Στο «Estadio Civitas Metropolitano» η Ατλέτικο Μαδρίτης κοντράρεται με τη Ρεάλ Μαδρίτης στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της LaLiga. Τα ντέρμπι της ισπανικής πρωτεύουσας είναι πάντοτε γεμάτα ένταση και πάθος. Και αυτό προμηνύεται συναρπαστικό καθώς αυτή τη σεζόν αμφότερες έχουν στόχο να διεκδικήσουν το πρωτάθλημα.  

Ατλέτικο Μαδρίτης-Ρεάλ Μαδρίτης με Bet Builder και Ενισχυμένες Αποδόσεις στην Betsson

Ο άσος της Ατλέτικο Μαδρίτης δίνεται στο 2,77** και το διπλό της Ρεάλ Μαδρίτης εμφανίζεται στο 2,48** στην πλατφόρμα της Betsson. Επίσης, είναι διαθέσιμο το εργαλείο Bet Builder, που κάνει το παιχνίδι ακόμη πιο διασκεδαστικό, ενώ η LaLiga παίζει στην Betsson με Live Stream.

COMBO ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ BETSSON

Στο μεγάλο ντέρμπι Ατλέτικο Μαδρίτης – Ρεάλ Μαδρίτης ενίοτε αυτό που μετράει περισσότερο είναι η θέληση για νίκη, οι εμπνεύσεις των μεγάλων αστέρων που βρίσκονται στον αγωνιστικό χώρο και η αποφασιστικότητα. Η Ατλέτικο Μαδρίτης μετράει 6 σερί ματς χωρίς ήττα απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης υπολογίζοντας μονάχα την κανονική διάρκεια των αγώνων τους. Στα 7 τελευταία παιχνίδια τους σε όλες τις διοργανώσεις καταγράφηκαν goal/goal αποτελέσματα. Η τελευταία φορά που η Ρεάλ Μαδρίτης νίκησε στην έδρα της Ατλέτικο Μαδρίτης ήταν το 2022.

Στην πλατφόρμα της Betsson, υπάρχουν θαυμάσιες επιλογές για αθλητικό στοίχημα σε μεγάλη γκάμα αγορών με πλούσιες αποδόσεις. Η Ατλέτικο Μαδρίτης και η Ρεάλ Μαδρίτης έχουν τη δική τους ξεχωριστή παράδοση, με τις αναμετρήσεις τους να είναι γεμάτα δράμα και σασπένς. Ο συνδυασμός goal/goal και Over 2,5 τέρματα πληρώνει 2,00**.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης πάει στο ματς έχοντας ρεκόρ 4-3-0 με 11-3 γκολ (2-1-0, 6-0 γκολ εντός έδρας). Ο προπονητής Ντιέγκο Σιμεόνε περιμένει πολλά από τον στράικερ Χουλιάν Άλβαρες που αποκτήθηκε έναντι 75 εκατομμυρίων ευρώ από τη Μάντσεστερ Σίτι και ο 24χρονος τον δικαίωσε στο εκτός έδρας παιχνίδι της Πέμπτης με τη Θέλτα, μπαίνοντας αλλαγή στο 54’ και σκοράροντας στο 90’ (νίκη με 1-0).

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει ρεκόρ 5-2-0 με 16-5 γκολ (1-2-0, 4-2 γκολ εκτός έδρας). Μεσοβδόμαδα στην εμβόλιμη αγωνιστική νίκησε δύσκολα με 3-2 την Αλαβές εντός έδρας. Προηγήθηκε με 3-0, αλλά λίγο πριν το φινάλε δέχθηκε απανωτά γκολ και ζορίστηκε για να κλειδώσει το τρίποντο. Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι ακόμη προσπαθεί να αναπτύξει την ταυτότητά της μετά την απόκτηση του Κιλιάν Εμπαπέ και την αποχώρηση του Τόνι Κρόος. Δεν αποδίδει καλά, αλλά το ταλέντο της είναι υπεραρκετό για να κάνει τη διαφορά.

Για ακόμη μια σεζόν το στοίχημα στην Ισπανία και στη LaLiga καθηλώνει. Το θέαμα είναι πλούσιο, ο ανταγωνισμός χτυπάει κόκκινο και η Ατλέτικο Μαδρίτης με τη Ρεάλ Μαδρίτης θέλουν να σηκώσουν την κούπα.

ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ BETSSON ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ*

Σχετικά με τις συνθέσεις που θα παραταχθούν στο Ατλέτικο Μαδρίτης εναντίον Ρεάλ Μαδρίτης, να καταγράψουμε ότι η Ατλέτικο Μαδρίτης δεν έχει στο μάξιμουμ τον αμυντικό Αθπιλικουέτα και τους μέσους Μπάριος, Λεμάρ, Ντε Πολ, ενώ η Ρεάλ Μαδρίτης δεν έχει στο φουλ τους αμυντικούς Άλαμπα, Καρβαχάλ, τους μέσους Καμαβίνγκα, Θεμπάγιος και τους επιθετικούς Μπραχίμ, Έντρικ.

Στις Ενισχυμένες Αποδόσεις το να σκοράρει οποτεδήποτε ο Βραζιλιάνος φορ της Ρεάλ Μαδρίτης, Ροντρίγκο, προσφέρεται στο 3,85** (από 3,50), ενώ ο τριπλός συνδυασμός νίκη Ρεάλ Μαδρίτης, Over 2,5 γκολ και Βινίσιους Τζούνιορ να σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή φτάνει στο 6,35** (από 5,30) με Σούπερ Ενίσχυση στην πλατφόρμα της Betsson.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr