Ποδόσφαιρο

Η 6η αγωνιστική της Super League παίζεται με Ειδικές Αγορές και Κορυφαίες Αποδόσεις στην Betsson

Πέμπτη, 26 Σεπτεμβρίου 2024 - 19:43

Η δράση στη Super League επιστρέφει με την 6η αγωνιστική της κανονικής περιόδου. Πρόκειται για ένα κομβικό τριήμερο, ιδίως για τις ομάδες του BIG-4, με τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό να προέρχονται από ευρωπαϊκά ματς και τον Παναθηναϊκό να προετοιμάζεται για την πρεμιέρα του στο Conference League. Βέβαια, μεσοβδόμαδα ματς είχαν και οι υπόλοιπες στο Κύπελλο Ελλάδας Betsson 

Η 6η αγωνιστική της Super League παίζεται με Ειδικές Αγορές και Κορυφαίες Αποδόσεις στην Betsson

Η έναρξης της 6ης αγωνιστικής θα γίνει στις 17:00 της 28ης Σεπτεμβρίου με την αναμέτρηση Βόλος – Athens Kallithea και θα ολοκληρωθεί με το Λαμία – Πανσερραϊκός στις 30/09 (20:00). Ανάμεσά τους υπάρχουν δύο ντέρμπι, το ΠΑΟΚ – Άρης και το ΑΕΚ – Παναθηναϊκός, αλλά και μια σημαντική δοκιμασία στο Ολυμπιακός – Ατρόμητος, τη στιγμή που στο ΟΦΗ – Παναιτωλικός οι Κρητικοί θα επιδιώξουν να επεκτείνουν το αήττητο σερί τους.

COMBO ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ BETSSON

Στους αγώνες της Super League οι αποδόσεις είναι άκρως ελκυστικές, όπως και στις αποκλειστικές ειδικές αγορές. Παράλληλα, σε όλα τα μεγάλα παιχνίδια υπάρχει διαθέσιμη η οψιόν του Bet Builder, που κάνει την εμπειρία ακόμη πιο διασκεδαστική.

Στην πλατφόρμα της Betsson, οι αποδόσεις στο κουπόνι του ποδοσφαίρου είναι συναρπαστικές, με ευκαιρίες σε μεγάλη γκάμα αγορών. Από τις αγαπημένες επιλογές είναι το σύνολο γκολ που θα επιτευχθούν σε αυτήν την αγωνιστική. Το Over 19,5 γκολ βρίσκεται στο 2,50** και το Under 2,5 γκολ προσφέρεται στο 1,50**.

Με τα ντέρμπι να ξεχωρίζουν στο πρόγραμμα, αλλά και τους Ολυμπιακό, ΟΦΗ, Βόλο, Αστέρα Τρίπολης και Λαμία να παίζουν εντός έδρας, αξίζει μια ματιά στο σύνολο τερμάτων των γηπεδούχων. Το Over 12,5 γκολ γηπεδούχων δίνεται στο 2,35**, ενώ το Under 2,5 γκολ γηπεδούχων τοποθετείται στο 1,55** στην πλατφόρμα της Betsson.

Αφού είδαμε τα ματς από τη μεριά των γηπεδούχων, το ερώτημα είναι τι θα κάνουν οι φιλοξενούμενοι. Ο Παναθηναϊκός και ο Άρης θέλουν να σπάσουν την έδρα της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ, αντίστοιχα. Ο Ατρόμητος είναι ανεβασμένος. Ο Παναιτωλικός θέλει εκδίκηση από τον ΟΦΗ, ο οποίος πριν από μερικά 24ωρα τον έβγαλε νοκ άουτ στο Κύπελλο Ελλάδας Betsson. Το Over 7,5 γκολ των φιλοξενούμενων φτάνει στο 2,65**, με το Under 2,5 των φιλοξενούμενων στο 1,45** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ BETSSON ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ*

Το ενδιαφέρον για στοίχημα στη Super League αυξάνεται από αγωνιστική σε αγωνιστική και αν κάτι ξεχωρίζει είναι η επιθετική προσέγγιση που έχουν οι περισσότερες ομάδες.

Σε αυτό το πλαίσιο, υπάρχουν τρεις κατηγορίες που υπογραμμίζουν αυτή την τάση. Το Over 62,5 κόρνερ στην αγωνιστική τιμάται στο 2,50** και το Under 62,5 κόρνερ στο 1,50**. Το Over 2,5 πέναλτι φτάνει στο 2,00** με το Under 2,5 πέναλτι πολύ κοντά, στο 1,75**. Τέλος, υπάρχουν τα αυτογκόλ, με το Over 1,5 να παρουσιάζεται στο 4,25** και το Under 1,5 στο 1,20** στην Betsson.

Τα ειδικά στοιχήματα για την αγωνιστική της Super League προσφέρουν πληθώρα επιλογών σε δημοφιλείς κατηγορίες και ανεβάζουν επίπεδο το παιχνίδι στο ελληνικό πρωτάθλημα. Όσον αφορά τις κάρτες, το Over 45,5 κάρτες συναντάται με απόδοση 2,50** και το Under 45,5 κάρτες βρίσκεται στο 1,50**. Στις κόκκινες κάρτες, το Over 2,5 πληρώνει 1,95** και το Under 2,5 κόκκινες εμφανίζεται στο 1,80** στην πλατφόρμα της Betsson.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr