Ποδόσφαιρο

Κύπελλο: Δύσκολη πρόκριση για Άρη, Καλλιθέα - Με ανατροπή στους «16», ΟΦΗ και Ατρόμητος (vid)

Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου 2024 - 21:39

Ο Άρης τα χρειάστηκε κόντρα στον μαχητικό Εθνικό αλλά σφράγισε το εισιτήριο με νίκη (1-0) επί των πειραιωτών. Ο ΟΦΗ επικράτησε του Παναιτωλικού με 2-1 στο Γεντί Κουλέ, ενώ με το ίδιο σκορ προκρίθηκε και ο Ατρόμητος στη Λιβαδειά επί του Λεβαδειακού - αμφότεροι με ανατροπή του εις βάρος τους 1-0. 

Κύπελλο: Δύσκολη πρόκριση για Άρη, Καλλιθέα - Με ανατροπή στους «16», ΟΦΗ και Ατρόμητος (vid)

Ο Άρης εξασφάλισε την πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδος, επικρατώντας με 1-0 του Εθνικού στην Καλλιθέα. Το νικητήριο γκολ σημείωσε ο Νταρίντα στο 31’, με κοντινό πλασέ. Παρά το γεγονός ότι ο Άρης ανήκει σε ανώτερη κατηγορία, ο Εθνικός ήταν ιδιαίτερα ανταγωνιστικός και απείλησε αρκετές φορές, ενώ μάλιστα σκόραρε στο 28’ με τον Γεωργούση, αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Πριν την έναρξη του αγώνα, τιμήθηκε η «Δομή 1ης Φεβρουαρίου 2022 - Εις το Όνομα του Άλκη», και πραγματοποιήθηκε τελετουργικό στη μνήμη των Κώστα Κατσούλη και Άλκη Καμπανού.

Στην επόμενη φάση προκρίθηκε και ο ΟΦΗ, ο οποίος νίκησε με ανατροπή 2-1 τον Παναιτωλικό στο «Γεντί Κουλέ». Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 18’ με τον Μάιντεβατς, αλλά ο Νους με δύο γκολ στο 59’ και στο 71’ χάρισε την πρόκριση στους Κρητικούς.

Επίσης, ανατροπή σημειώθηκε στην αναμέτρηση του Ατρομήτου με τον Λεβαδειακό, όπου η ομάδα του Περιστερίου επικράτησε 2-1, χάρη σε δύο γκολ του Μπακού (77’ και 79’), αν και οι γηπεδούχοι είχαν προηγηθεί στο 11’ με τον Γιαννιώτα.

Ο Βόλος πέτυχε εύκολη νίκη 3-0 επί του Απόλλωνα Κρύας Βρύσης, με δύο γκολ του Κόσζτα και ένα του Δόση, ενώ η Athens Kallithea προκρίθηκε στα πέναλτι (4-3) επί του Διαγόρα, έπειτα από λευκή ισοπαλία στην κανονική διάρκεια και την παράταση. Επίσης, η Παναχαϊκή κέρδισε με 2-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα εκτός έδρας, ενώ το Αιγάλεω επικράτησε με 3-2 του Καμπανιακού σε ένα χορταστικό παιχνίδι.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr