Ποδόσφαιρο

Ρεάλ Μαδρίτης-Αλαβές 3-2: Έδωσε δικαιώματα αλλά δεν το πλήρωσε

Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου 2024 - 00:06

Η Ρεάλ Μαδρίτης κατέγραψε την τέταρτη συνεχόμενη νίκη της στη La Liga, κερδίζοντας με 3-2 την Αλαβές για την 7η αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος.

Ρεάλ Μαδρίτης-Αλαβές 3-2: Έδωσε δικαιώματα αλλά δεν το πλήρωσε

Με αυτό το αποτέλεσμα, η Bασίλισσα παραμένει στο κυνήγι της Μπαρτσελόνα, φτάνοντας τους 17 βαθμούς, μόλις έναν πίσω από τους «μπλαουγκράνα», οι οποίοι έχουν έναν αγώνα λιγότερο.

Οι "μερένγκες" πήραν το προβάδισμα από πολύ νωρίς, καθώς μόλις 55 δευτερόλεπτα μετά την έναρξη του αγώνα, ο Βάθκεθ άνοιξε το σκορ, σημειώνοντας το πιο γρήγορο γκολ της ομάδας από το 2018. Στο 40ό λεπτό, ήταν η σειρά του Κιλιάν Εμπαπέ να βρει δίχτυα. Ο Γάλλος σούπερ σταρ, με εντυπωσιακή ασίστ και συνδυασμό με τον Μπέλιγχαμ, μπήκε στην περιοχή, απέφυγε τον αμυντικό του και πέτυχε το έβδομο φετινό του γκολ. Αξιοσημείωτο είναι πως οι παίκτες της Ρεάλ αντάλλαξαν 26 πάσες πριν φτάσουν στο τέρμα.

Στην αρχή του δεύτερου ημιχρόνου, και συγκεκριμένα στο 48ο λεπτό, ο Ροντρίγκο ανέβασε το σκορ στο 3-0, με τον Βάθκεθ να συμβάλλει όχι μόνο με το γκολ του αλλά και με μία ασίστ.

Παρόλα αυτά, η Αλαβές κατάφερε να βάλει πίεση στη Ρεάλ προς το τέλος του αγώνα. Ο Μπεναβίδες μείωσε στο 85ο λεπτό και αμέσως μετά, στο 86ο, ο Γκαρσία διαμόρφωσε το 3-2, κάνοντας το φινάλε του παιχνιδιού αγχωτικό για τους "μερένγκες".

Στη Σεβίλλη, η τοπική ομάδα νίκησε δύσκολα τη Βαγιαδολίδ με 2-1. Ο Εγιούκε στο 85' πέτυχε το νικητήριο γκολ για τους γηπεδούχους.

Στο Μεστάγια, η Βαλένθια παραχώρησε «λευκή ισοπαλία» στην Οσασούνα.

Στην Αγγλία, για το EFL Cup, η Μάντσεστερ Σίτι νίκησε στο Έτιχαντ τη Γουότφορντ με 2-1 και πέρασε στην επόμενη φάση.

Τα άλλα αποτελέσματα: Γουίκομπ-Άστον Βίλα 1-2, Γουόλσολ-Λέστερ 0-0 (0-3 πέν.), Τσέλσι-Μπάροου 5-0

Τέλος, στην Ιταλία, η Κόμο έκανε την έκπληξη στο Μπέργκαμο, νικώντας την Αταλάντα με 3-2 σε εξ αναβολής αγώνα για την 5η αγωνιστική της Serie A'.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr