Ποδόσφαιρο

Η αναμέτρηση Ρεάλ – Αλαβές με ενισχυμένες αποδόσεις!

Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου 2024 - 10:12

Εντός έδρας αναμέτρηση περιλαμβάνει η 7η αγωνιστική της La Liga για τη Ρεάλ που φιλοξενεί την Αλαβές στη Μαδρίτη (22:00).

Η αναμέτρηση Ρεάλ – Αλαβές με ενισχυμένες αποδόσεις!

Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι δεν έχει κάνει το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα στον «μαραθώνιο» του πρωταθλήματος, καθώς οι δύο εκτός έδρας ισοπαλίες με Μαγιόρκα και Λας Πάλμας με το ίδιο σκορ (1-1) την έχουν αφήσει στο -4 από την κορυφή.

Παρ’ όλα αυτά η πρωταθλήτρια Ευρώπης και Ισπανίας έχει χτίσει μικρό σερί τριών νικών, με τελευταία το 4-1 επί της Εσπανιόλ και απέναντι στην Αλαβές στοχεύει στο 4/4 για να μη χάσει κι άλλο έδαφος στη μάχη της κορυφής.

Οι «μερένχες» είναι παραγωγικοί στο τελευταίο καρέ αγώνων εντός κι εκτός συνόρων με 11 γκολ συνολικά και θέλουν να διατηρήσουν τον καλό επιθετικό ρυθμό για να πανηγυρίσουν την έκτη συνεχόμενη νίκη επί των Βάσκων και μάλιστα σε 4/5 αγώνες του νικηφόρου σερί με διαφορά τριών γκολ ή παραπάνω.

Ρεάλ Μαδρίτης – Αλαβές 1:1.22 X:6.40 2:12.75

Από την πλευρά της η ομάδα του Λουίς Γκαρσία πάει στο «Santiago Bernabeu» για να κάνει τη ζημιά και να ανέβει ακόμα περισσότερο στην κατάταξη.

Η Ντεπορτίβο έχει 10 βαθμούς σε 6 αγώνες και προέρχεται από νίκη επί της Σεβίλλης (2-1), ενώ εκτός έδρας μετράει μία νίκη (1-2 με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ) και δύο ήττες, από Θέλτα (2-1) και Εσπανιόλ (3-2).

Η Αλαβές καταφέρνει να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα, καθώς έχει σκοράρει σε 5/6 αγώνες της, ωστόσο κλειδί είναι η αμυντική λειτουργία και να κρατήσει σε… χαμηλές στροφές τη Ρεάλ, η οποία αναμένεται να παραταχθεί σε άλλη μία αναμέτρηση με απουσίες όπως του Μπέλιγχαμ και του Καρβαχάλ που αποχώρησαν «λαβωμένοι» από το παιχνίδι με την Εσπανιόλ και ο Αντσελότι αναμένεται να μη ρισκάρει τη συμμετοχή τους.

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές* για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής*

Αυτό που θες από το παιχνίδι σου και στη La Liga



*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr