Ποδόσφαιρο

H Athens Kallithea έστησε... μπλόκο και στην ΑΕΚ (vids)

Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου 2024 - 23:06

Μετά τον Παναθηναϊκό, η Athens Κallithea κατάφερε να κόψει βαθμούς και από την ΑΕΚ, με την οποία αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0 στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας. Εξαιρετική για ακόμα μία φορά η νεοφώτιστη ομάδα του Μάσιμο Ντονάτι, γκρέμισε την "Ένωση" από την κορυφή της βαθμολογίας, στην οποία βρίσκεται πλέον μόνος ο ΠΑΟΚ μετά την ολοκλήρωση της 5ης αγωνιστικής της Super League.

H Athens Kallithea έστησε... μπλόκο και στην ΑΕΚ (vids)

Η ΑΕΚ υπέστη τη δεύτερη βαθμολογική της απώλεια στη Super League, καθώς κόλλησε στο μηδέν με την Athens Kallithea στη Λεωφόρο.

Η "Ένωση" είχε την κατοχή της μπάλας και τις περισσότερες ευκαιρίες για γκολ αλλά δεν κατάφερε να παραβιάσει την εστία του Μπαραγκάν. Οι γηπεδούχοι ήταν κι αυτοί απειλητικοί μέσω αντεπιθέσεων, δημιούργησαν κάποιες καλές στιγμές για να σκοράρουν, αλλά και ο Θωμάς Στρακόσα φώναξε παρών όποτε χρειάστηκε.

Η ΑΕΚ έχει πλέον 11 βαθμούς και είναι μόνη δεύτερη στο -2 από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ, ενώ η Athens Kallithea έφτασε τους τέσσερις βαθμούς.

Athens Kallithea (Μάσιμο Ντονάτι): Μπαραγκάν, Μανθάτης, Χάνουσεκ, Ισιμάτ-Μιρέν, Μότοτς, Πασαλίδης (71΄ Τσιβελεκίδης), Μερκάτι (67΄ Ντιαγιέ), Ντιμπά, Ντεμέτριους (67΄ Βασιλόγιαννης), Μουτίνιο (72΄ Βαλμπουενά), Τζιάνι (85΄ Σοϊρι).

ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Στρακόσα, Μουκουντί (37΄λ.τρ. Κάλενς), Πήλιος, Πινέδα, Βίντα, Σιμάνσκι (66΄ Γιόνσον), Μάνταλος, Περέιρα (76΄ Τσιλούλης), Κοϊτά (66΄ Τσούμπερ), Ελίασον (76΄ Φερνάντες), Πιερό.

Ατρόμητος - Λαμία 4-2

Ο Ατρόμητος πανηγύρισε τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του και συνεχίζει τις υψηλές πτήσεις. Οι Περιστεριώτες επικράτησαν 4-2 της Λαμίας για την 5η αγωνιστική της Super League.

O Kαρλίτος άνοιξε το σκορ μόλις στο 5ο λεπτό για τους γηπεδούχους, με τους Φθιωτούς να ισοφαρίζουν στο 40ο λεπτό με τον Ραντόνια. Στο δεύτερο μέρος ο Ατρόμητος πάτησε γκάζι, με τον Μπακού να κάνει στο 50' το 2-1. Οι Φαν Βερτ (70') και Αθανασίου (77') ανέβασαν περαιτέρω τον δείκτη του σκορ, με το αυτογκόλ του Χουτεσιώτη να διαμορφώνει το τελικό 4-2.

Στους οκτώ βαθμούς ο Ατρόμητος, όσους έχουν Παναθηναϊκός, Άρης και ΟΦΗ, ενώ στους πέντε παρέμεινε η ομάδα του Μαρίνου Σατσιά. Την επόμενη αγωνιστική οι Περιστεριώτες αντιμετωπίζουν τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκης (29/9, 19:00), ενώ η Λαμία φιλοξενεί τον Πανσερραϊκό (30/9, 20:00).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Χουτεσιώτης, Κίνι, Μπρόρσον, Μανσούρ, Αθανασίου (81' Βρακάς), Ουέντραογκο, Τσιγγάρας (81' Τσακμάκης), Μπακού (81' Γκονζάλεθ), Γιουμπιτάνα (66' Μίχορλ), Ουάρντα, Καρλίτος (39' Καρλίτος).

ΛΑΜΙΑ: Κόστιτς, Σάντμπεργκ (46' Μπίκοφ), Κορνέζος (74' Σιμόνι), Λέο, Ραντόνια, Γιαννούτσος, Νούνιες, Ρινγκ, Φουρτάδο (79' Σαραμαντάς), Μέκιτς (56' Ενρίκες), Βλαχομήτρος (56' Γκουίντο).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.