Ποδόσφαιρο

Ο Τζούρισιτς έδωσε τη λύση στον Παναθηναϊκό

Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου 2024 - 20:04

Ο Παναθηναϊκός ξεπέρασε το εμπόδιο του Πανσερραϊκού με 3-1 στο ΟΑΚΑ, με τον Φίλιπ Τζούριτσιτς να πετυχαίνει δύο γκολ ερχόμενος από τον πάγκο και να χαρίζει τη νίκη στο "τριφύλλι".

Ο Τζούρισιτς έδωσε τη λύση στον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός... ζορίστηκε πολύ απ’ τον Πανσερραϊκό, είχε πάλι διαστήματα στα οποία έβγαλε αδυναμίες δημιουργικά κι ανασταλτικά, όμως στο φινάλε καθάρισε για τους "πράσινους" ο Φίλιπ Τζούριτσιτς, οδηγώντας την ομάδα του σε νίκη με 3-1.

Ο Σέρβος μεσοεπιθετικός πέρασε στο γήπεδο στο 68’ στη θέση του Πελίστρι και με δύο προσωπικά γκολ στο 82’ και στο 88’, μετέτρεψε το αγχωτικό 1-1, στο τελικό 3-1 για τον Παναθηναϊκό. Στο 10’ ο Τετέ άνοιξε το σκορ για τους "πράσινους", ενώ στο 15’ ο Μπετανκόρ έφερε το ματς στα ίσα για τα "λιοντάρια".

Παναθηναϊκός: Ντραγκόφσκι, Βαγιαννίδης (67′ Μπάλντοκ), Ίνγκασον, Γέντβαϊ, Μλαντένοβιτς, Αράο, Ουναΐ (87′ Μακσίμοβιτς), Μπακασέτας, Τετέ, Πελίστρι (67′ Τζούρισιτς), Ιωαννίδης (87′ Τσέριν).

Πανσερραϊκός: Γκουγκεσασβίλι, Μπέργκστρομ, Ντάβιντσον, Κουτσογούλας, Φαρές, Περούτζι, Στάικος, Τομάς (71′ Χατζιστραβός), Τέρζιτς (66′ Ντέλετιτς) , Σαλαζάρ, Μπετανκόρ (71′ Γκίγκιτς).

Λεβαδειακός - ΟΦΗ 1-1

Με γκολ του Βασίλη Λαμπρόπουλου στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων, ο ΟΦΗ κατάφερε να αποσπάσει ισοπαλία 1-1 από τον ανώτερο Λεβαδειακό, σε αναμέτρηση για την 5η αγωνιστική της Super League. Οι γηπεδούχοι είχαν προηγηθεί στο 46΄ με τον Μπάλτσι, αλλά το... πικρό φινάλε δεν τους επέτρεψε να πανηγυρίσουν την παρθενική φετινή τους νίκη, ενώ η κρητική ομάδα έμεινε αήττητη για τέταρτο διαδοχικό παιχνίδι και διατηρεί την τέταρτη θέση, σε ισοβαθμία με τον Άρη.

Λεβαδειακός: Γκαραβέλης, Βίχος, Τσάπρας, Ρομό, Μπάλτσι, Μεχία (82′ Κωστή), Παπαδόπουλος, Πεντρόζο (87′ Εραμούσπε), Τσόκαϊ (46′ Πλέγας), Λιάγκας, Ζίνι (64′ Γιαννιώτας).

ΟΦΗ: Χριστογεώργος, Γκονθάλεθ (78′ Μαρινάκης), Μπρεσάν, Λαμπρόπουλος, Χατζηθεοδωρίδης, Μπάκιτς (54′ Αποστολάκης), Μπαΐνοβιτς (78′ Καραχάλιος), Φούντας (78′ Ριέρα), Νους (61′ Σαλσίδο), Σενγκέλια, Γιουνγκ.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.