Ποδόσφαιρο

Σέντρα στη Super League 2 με συναρπαστικές αποδόσεις στην Betsson

Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου 2024 - 17:54

Αντίστροφα κυλάει ο χρόνος για την έναρξη του πρωταθλήματος της Super League 2 για την αγωνιστική περίοδο 2024/25, με τη λίγκα να αναμένεται συναρπαστική, με πλούσιο θέαμα και μεγάλες συγκινήσεις καθώς δύο ομάδες θα ψάξουν την άνοδό τους στα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου και τη Super League.

Σέντρα στη Super League 2 με συναρπαστικές αποδόσεις στην Betsson

Η σέντρα είναι προγραμματισμένη για τις 20 Σεπτεμβρίου 2024 και ο ενθουσιασμός των 20 συλλόγων που λαμβάνουν μέρος βρίσκεται στα ύψη.

Λίγο πριν από την πρώτη σέντρα του πρωταθλήματος και ήδη υπάρχουν ομάδες που ξεχωρίζουν για να κατακτήσουν την κορυφή του πρώτου και του δεύτερου ομίλου. Αυτές είναι η Λάρισα και η Κηφισιά, που προσφέρονται στο 2,00** και στο 2,80**, αντίστοιχα, στην πλατφόρμα της Betsson. Συνάμα, στα μεγάλα ματς του κουπονιού είναι διαθέσιμο και το εργαλείο Bet Builder, που κάνει την εμπειρία ακόμη πιο διασκεδαστική.

COMBO ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ BETSSON

Το φορμάτ διεξαγωγής της Σούπερ Λιγκ 2 παρέμεινε το ίδιο με πέρσι. Η λίγκα αποτελείται από δύο ομίλους, τον Α’ (Βορράς) και τον Β’ (Νότος). Σε κάθε έναν από αυτούς θα συμμετέχουν δέκα ομάδες. Στον Β’ όμιλο αρχικά είχαν υπολογιστεί 11, αλλά αυτό διαφοροποιήθηκε μετά την αποχώρηση του Ιωνικού από το πρωτάθλημα.

Ο Α’ όμιλος αποτελείται από τους Ηρακλή, Καμπανιακό, Μακεδονικό, ΠΑΟΚ Β’, Λάρισα, Νίκη Βόλου, Καβάλα, Εθνικό Νέου Κεραμιδίου, ΠΑΣ Γιάννινα και Διαγόρα. Αντιστοίχως, οι ομάδες που απαρτίζουν τον Β’ όμιλο είναι οι ΑΕΚ Β’, Αιγάλεω, Ηλιούπολη, Κηφισιά, Πανιώνιος, Καλαμάτα, Παναργειακός, Παναχαϊκή, Αστέρας Τρίπολης Β’ και Χανιά.

Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε καταπληκτικές αποδόσεις στο κουπόνι του ποδοσφαίρου σε πληθώρα αγορών με ανεπανάληπτες επιλογές για στοίχημα. Το πρωτάθλημα της Super League 2 προβλέπεται πολύ δυνατό και τα προγνωστικά για το ποιες θα διεκδικήσουν την άνοδο στην κορυφαία κατηγορία είναι συναρπαστικά.

Μετά το τέλος της regular season η κατάταξη της Super League 2 θα υποδείξει ποιες ομάδες θα παίξουν στα ξεχωριστά play-off και play-out των δύο ομίλων. Στα play-off θα συμμετάσχουν οι ομάδες που θα τερματίσουν στις θέσεις 1-5 και στα play-out από την 6η και κάτω (6-10). Οι ομάδες θα διαιρέσουν τους βαθμούς τους κατά το ήμισυ, ενώ τόσο τα ματς των play-off όσο κι εκείνα των play-out θα είναι διπλά.

Έτσι, θα παίξουν όλοι με όλους εντός και εκτός έδρας, ενώ δεν θα υπάρξει υποβιβασμός αφού ολοκληρωθεί η κανονική περίοδος. Έπειτα από την ολοκλήρωση των μίνι – πρωταθλημάτων θα πάρουν την άνοδο στη Super League οι πρώτες ομάδες από κάθε όμιλο, ενώ θα υποβιβαστούν 4 στο σύνολο, δύο από κάθε γκρουπ.

Το στοίχημα στη Super League 2 είναι συγκλονιστικό κάθε σεζόν και αυτή δεν θα αποτελέσει εξαίρεση, ιδίως από τη στιγμή που το επίπεδο του ανταγωνισμού είναι αυξημένο και ολοένα και περισσότερα κλαμπ νιώθουν πως έχουν τη δυνατότητα να παλέψουν για να νιώσουν τη χαρά της ανόδου.

ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ BETSSON ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ*

Στον Α’ όμιλο τα μεγάλα φαβορί για να κατακτήσουν την πρωτιά είναι οι Λάρισα και Ηρακλής, οι οποίοι προσφέρονται στο 2,00** και στο 2,10** αντιστοίχως. Ο ΠΑΣ Γιάννινα δίνεται στο 5,50** για να είναι αυτός ο νικητής του πρώτου ομίλου, ενώ η Νίκο Βόλου φτάνει στο 30,00** για να κατακτήσει εκείνη το πρωτάθλημα. Ακολουθούν οι Μακεδονικός και ΠΑΟΚ Β’ με 35,00**, οι Διαγόρας, Καμπανιακός και Καβάλα με 75,00** και ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου με απόδοση 100,00** στην πλατφόρμα της Betsson.

Στον Β’ όμιλο η Κηφισιά δίνεται στο 2,80** για να είναι η νικήτρια του γκρουπ, με την Καλαμάτα να ακολουθεί στο 3,25**. Ακολουθούν τα Χανιά και ο Πανιώνιος με 5,50**, η Παναχαϊκή με 7,00**, η Ηλιούπολη με 17,00**, η ΑΕΚ Β’ με 35,00**, ο Αστέρας Τρίπολης Β’ με 50,00**, ο Ιωνικός με 75,00** και ο Παναργειακός με 100,00** στην πλατφόρμα της Betsson.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr