Ποδόσφαιρο

Στον Ολυμπιακό μέχρι το καλοκαίρι του 2027, ο Ροντινέι

Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου 2024 - 22:24

Κάτοικος Πειραιά μέχρι το 2027 θα παραμείνει ο Ροντινέι, που όπως έγινε γνωστό το βράδυ της Πέμπτης (19/9) ανανέωσε το συμβόλαιό τους με τους Ερυθρόλευκους.

Στον Ολυμπιακό μέχρι το καλοκαίρι του 2027, ο Ροντινέι

Ο Ροντινέι έχει καταγράψει 76 συμμετοχές και 4 γκολ από τον Ιανουάριο του 2023, αριθμός που τον τοποθετεί ισόβαθμο με τον Λεάντρο Σαλίνο στην 9η και 10η θέση της λίστας των Βραζιλιάνων που άφησαν το στίγμα τους στον Ολυμπιακό.

Με συμβόλαιο που θα έληγε το καλοκαίρι, θα μπορούσε εύκολα να προσθέσει ακόμη 30 συμμετοχές και να φτάσει το Νο2, ξεπερνώντας τον θρυλικό Ριβάλντο (101 συμμετοχές, 43 γκολ).

Ωστόσο, ο Ροντινέι παραμένει στον Πειραιά έως το καλοκαίρι του 2027, με στόχο να πλησιάσει, να ισοφαρίσει ή ακόμη και να ξεπεράσει τον «μάγο» Ζιοβάνι (208 συμμετοχές, 97 γκολ). Πέρσι, σε μια εξαιρετική σεζόν που κορυφώθηκε στον τελικό της Νέας Φιλαδέλφειας, κατέγραψε 50 συμμετοχές, και με το νέο καλεντάρι, είναι πιθανό να φτάσει σε ύψη που λίγοι φαντάζονταν.

Λίγο καιρό πριν, ο Ολυμπιακός είχε απορρίψει χωρίς δεύτερη σκέψη την πρόταση της Μποταφόγκο για τον 32χρονο μπακ, αγνοώντας το ενδεχόμενο επαναπατρισμού του. Η υπόθεση διευθετήθηκε με την άφιξη του μάνατζέρ του, Ρικάρντο Σέιντ, στην Ελλάδα.

Αυτή ήταν η έβδομη ανανέωση στο ρόστερ του Ολυμπιακού από την άνοιξη, μετά τις ανανεώσεις των Πασχαλάκη, Τζολάκη, Ελ Κααμπί, Ρέτσου, Μασούρα και Ντόη. Τώρα, και ο Ροντινέι είναι «δεμένος» με τους Ερυθρόλευκους για τα επόμενα χρόνια.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.